Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Anbefalinger Af Gaveideer Til Børn

Find Geniale Gaveideer Til Børn!

Få masser af inspiration og gaveideer, til at finde den helt rigtige gave til dit barn. Om du skal finde en gave til en dreng, en pige eller begge, kan du finde masser af sjove og spændende gaveideer til børn her på Geniale Gaver. Du finder gaveideer til børn i alle aldre. Helt fra nyfødt spædbarn fra 0 år og op til større børn på 12 år, lige inden teenagealderen træder ind. 

Hvis du er på jagt efter gaveideer til gave til barnedåb, har vi samtidig en hel kategori dedikeret til barnedåbsgaver. Hvis du leder efter gaver til teenagere, har vi en hel sektion dedikeret til gaveideer til teenagere, som du i stedet kan tjekke ud. Efter at have udforsket vores mange gavekategorier, har du med garanti fundet en eller flere gode gaveideer, som dit barn vil elske at få i gave. God gavejagt!

Populære Udvalgte Gaver Til Børn

Alle børn elsker gaver

Om det er fødselsdagsgaver, julegaver eller hvilken som helst anden gave. En ting er sikkert – alle børn ELSKER at få gaver! Når et barn får en gave, bliver det ofte ekstatisk og har svært ved at skjule deres glæde og iver. Og hvorfor skulle de også det? Den glæde som barnet oplever ved at få en gave smitter af. Når vi giver et barn en gave, og vi ser at de bliver glad for den, bliver vi ligeledes glade. Derfor elsker vi voksne at give børn gaver, ligesom de elsker at gå dem. På den måde er processen og oplevelsen ved at give gaver til børn smuk skruet sammen i god harmoni, som er en win-win situation for alle parter involveret. Og jo mere taknemmelige og glade vi ser børnene bliver for de gaver vi giver dem, jo mere får vi lyst til at give dem den perfekte gave. Ligesom med børn, kan vi her på Geniale Gaver ikke få nok af gode gaver!

  

Finde den perfekte gave til en hver anledning

Gavetraditionen er i dag meget udbredt, i sær når det gælder gaver til børn. Det er ikke kun vores egne børn vi giver gaver og skal finde gaveideer til. Det kan også være du er en onkel, tante eller faster som skal finde en god gave til din nevø eller niece. Det kan være du er bedsteforældre og skal finde den perfekte gave til dit barnebarn. Eller det kan være du er inviteret til fødselsdagsfest hos en ven eller venindes barn og skal finde en gave hertil. Der er utallige anledninger til at give børn gaver. Det er ikke nemt at blive ved med at være kreativ, og komme med nye gode gaveideer. Og det er lige præcis det vi kan hjælpe dig med her på Geniale Gaver – at finde inspiration og gaveideer til at finde den perfekte gave til børn, til en hver alder, til en hver anledning.

Babyer og de mindste børn (0-2 år)

Allerede fra fødsel bliver børn indviet i traditionen med at få gaver. Vi giver dem gaver, før de overhovedet kan forstå konceptet gaver. Men selvom de små spædbørn ikke forstår hvad en gave er, er det ikke helt ligegyldigt hvad vi giver dem. Måske har du selv en bamse, en halskæde eller en sparegris, som du har fået i dåbsgave eller 1 års fødselsdagsgave. Mange store børn og voksne har stadig disse gaver, som de har fået før de overhovedet kan huske. Disse gaver har ofte en stor følelsesmæssig værdi. Det er gaver som ikke kan erstattes og har en affektionsværdi som ikke kan sættes en pris på. Derfor er disse tidlige gaver til børn, mindst ligeså vigtige som gaver de får senere i livet.

Find gode gaver til babyer og de mindste børn

Gaveideer til 1 års fødselsdagen

1 års fødselsdagen er barnets første fødselsdag, og det bliver der ofte gjort en stor ting ud af. Mange har den tradition, af barnet får en hel kage for sig selv den første fødselsdag. Den 1 årige bliver som regel nysgerrig, interesseret og lykkelig over at få en hel kage selv, og går til angreb med begge hænder ned i kagen, hvor håndfulde af fødselsdagskage skiftevis bliver ført op til munden i ekstase. Familien ser smilende og grinende på, og der bliver optaget videoer og taget billeder. Fødselsdagskagen bliver sjældent spist op, men det er hele oplevelsen hver.

Det er ikke uden grund af vi gør meget ud af barnets 1 års fødselsdag. Barnet har klaret sit første år i livet og den store verden, og det skal naturligvis fejres. Og til fejring af fødselsdag hører selvfølgelig fødselsdagsgaver! Men hvad giver man et 1 årigt barn i fødselsdagsgave? Populære gaver til små børn er f.eks. søde bamser, billedbøger og legetøj i træ hvor de kan være kreative. Mulighederne er mange. Heldigvis har vi samlet vores favorit gaveideer til børn i alderen 0-2 år, så du kan få et overskuelig overblik. Dem finder du under kategorierne gaver til drenge 0-2 år og gaver til piger 0-2 år.

Vælg den rigtige barnedåbsgave

Den første store anledning til ære for barnet er barnedåben. Tradition tro skal barnet have et navn. Denne ceremoni er samtidig den første anledning til at give barnet en gave, da den ofte afholdes før barnets første fødselsdag. I Danmark har vi tradition for at give nogle helt bestemte dåbsgaver. Disse traditionelle dåbsgaver gives ofte af den nære familie. Det kan være en halskæde med gravering, sølvbestik med navn på, en flot sparebøsse eller et smukt smykkeskrin hvis det er til en pige.

Gaveideer til barnedåbsgave til både drenge og piger

De uskrevne regler for de traditionelle dåbsgaver er dog ikke skrevet i sten, og er som sagt ofte den nære familie som f.eks. forældre og bedsteforældre som giver disse. Der er også mange andre gode gaveideer til dåbsgave. Det kan f.eks. være en bamse, en sutteklud eller et lækkert tæppe. Disse kan samtidig gives i babyfarverne lyseblå eller lyserød, afhængig af om barnet er en dreng eller en pige. Her på siden har vi en hel kategori med geniale gaveideer til barnedåben, så du kan finde den perfekte gave til det barn du skal give dåbsgave til.

Gaveideer til børn i børnehavealderen (3-5 år)

3-5 års alderen er børnehave alderen. I denne alder er børn beviste om, når de får en gave og hvad gaven er. F.eks. er en ny trøje ikke altid et hit til børn i denne alder. Her er en legetøjsbil til drenge og en dukke til piger meget mere interessant. Børnene begynder at udvikle deres personlighed, og det begynder at blive vigtigt, at finde gaveideer som passer til lige netop dem. Samtidig er det også denne alder, hvor det begynder at være relevant at skelne gaverne mellem drenge og pige gaver.

Farveblyanter og legetøj til børnehave børn i alderen 3-5 år

Gode gaveideer til drenge i alderen 3-5 år som ofte er et sikkert hit, er f.eks. legetøjsbiler, dyre/dinosaur figurer eller en legetøjsmotorcykel de kan kører på. Husk at børn i denne alder er fyldt med energi og de prøver grænser af. De er lige en den alder hvor de kan lide at kaste med ting, og så hvor meget de forskellige ting kan holde til. Derfor er et ofte en god ide at finde gaver som er robuste og kan holde til noget, når du leder efter gaveideer til børn i denne alder. Du kan finde disse gaver sammen med mange flere gaveideer under gaver til drenge 3-5 år.

Inspiration til perfekte gaveideer til piger i alderen 3-5 år, kan f.eks. være dukkevogne med dukker, et lege køkken eller stort set alt med Elsa fra Frost. Langt de fleste piger i denne alder ELSKER Elsa fra Disney filmen Frost. Alle disse gaveideer samt mange flere kan du finde under gaver til piger 3-5 år.

Gode gaver til børn i skolealderen (6-9 år)

Børn i alderen 6-9 år, er børn som er i første del af deres skoleliv. De begynder så småt at bevæge sig væk fra småbørnslegetøjet, og bliver interesseret i ting som er lidt ’’sejere’’ og som du kan fortælle deres venner om i skolen. For drenge kan det f.eks. være en fjernstyret bil, en action mand, eller noget legetøj hvor de kan bygge og være kreative. For piger kan de f.eks. være dukkehuse med de mere moderne dukker, eller de pige-legetøjsfigurer som er populære på det givne tidspunkt. Det kan også være et legetøjssminkesæt eller lignende. Ofte er det et hit hvis det er i lyse pige farver som lyserød eller lilla.

Udover legetøj som gave, er det også i denne alder hvor børnene måske skal til at have deres første cykel, løbehjul eller rulleskøjter. Hvis du er begyndt at interessere som for sports som fodbold eller ridning, er det også ideelt at finde gaveideer som kan bruges til disse. Under kategorierne gaver til drenge 6-9 år og gaver til piger 6-9 år, finder du et stort udvalg af spændende gaver. Der er både gaveideer til legetøj, til brug i hobbyer og mange andre interessant sager.

De større børn (10-12 år)

Som børn bliver ældre, bliver det som regel sværere og sværere at finde gode gaveideer til dem. Dels fordi de grener ud i forskellige personligheder, og får forskellige interesser og hobbyer. Det betyder derfor at gaverne skal være endnu mere personlige og tænkt over, end da de var yngre. 10-12 års alderen, er samtidig alderen hvor de er store børn, lige før de begynder deres tidlige teenageliv. De bliver mere selvstændige, møder nye mennesker og udfordringer, og får nye venner. Alle disse faktorer har indflydelse på hvilken type børn de er, og hvad de interesserer sig for. Det kan være alt fra fodbold, til computerspil, til ridning, til at stå på løbehjul, osv. For at finde den perfekte gaveide til børn i denne alder, er det essentielt at vide hvilke interesser og hobbyer de har.

Nintendo med super mario som gaveide til børn i alderen 10-12 år

Det er også i denne alder, hvor det måske begynder at blive lidt dyrere at købe gave til dine børn. Spillemaskiner som Playstation, Nintendo og computerspil er stort set altid et hit. De skal måske også have en tablet på et tidspunkt, og de ønsker sig helst sikkert en smartphone hvis de ikke allerede har det. Generelt begynder gadgets og elektronik at blive mere interessant i denne alder. Det er f.eks. ikke ualmindeligt at se et par trådløse høretelefoner eller andet grej til deres mobiltelefon på ønskelisten.

Her på Geniale Gaver kan du finde et stort udvalgt af gaveideer til både piger og drenge i alderen 10-12 år. Både gaver til hobbyen, spil og gadgets. Du finder dem under gaver til drenge 10-12 år og gaver til pige 10-12 år. Jeg er sikker på at du har kan finde masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dit barn i alderen 10-12 år.

Denne artikel er anmeldt af Mika (5/5)
5/5