Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gaver til bedsteforældre – De bedste gaveideer til bedsteforældre

Gaver til bedsteforældre – De bedste gaveideer til bedsteforældre 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Gode gaver til bedsteforældre – hvad skal du give? Det er et godt spørgsmål, og du kan få svaret her. Dine bedsteforældre har garanteret givet din en masse gode gaver gennem livet. De er altid klar med julegaver, fødselsdagsgaver, og små pengegaver bare fordi. Når der står ’’fra bedstemor og bedstefar’’ på til og fra kortet, ved du, at der er en god gave i vente! Den glæde vi får af gaverne fra vores bedsteforældre, vil vi selvfølgelig gerne gengælde. Og hvilken bedre måde at gengælde det på, end selv at give dem nogle gode gaver.

Bedsteforældre er ikke kendt for at have den længste ønskeseddel med gaveønsker. Derfor kan det svært at finde på gode gaveideer til dem. Vi har dog fundet et godt udvalg af skønne gaver til bedsteforældre, som de helt sikker vil elske at modtage. Der er noget for en hver smag. Alt fra personlige gaver til bedsteforældre, til praktiske gaver, der er gode til ældre mennesker. Dertil finder du ideer til gaver til kommende bedsteforældre, og endda gaver til nybagte bedsteforældre.

 

1# gaveide til bedsteforældre 2021

Månedlige Fotoprints Fra Online Fotoalbum

Billeder i fysisk form er noget, mange af os ikke længere har. At se dem på vores smartphone, er bare ikke den samme hygge, som at sidde med dem fysisk i hånden. Med denne gaveide kan du give hende et abonnement, hvor hun hver måned kan få tilsendt fysiske og personlige billeder, der er uploadet til et online fotoalbum. De bliver pakket og leveret lige til døren. Prisen er den mindste månedlige pris muligt.
Fra: 56,00 DKK

Yderligere kan du se, gaveideen som vi hos Geniale Gaver, mener er #1 gaveide til bedsteforældre 2021 generelt. Det er et online fotoalbum, hvor der hver måned fremkaldes 10 fysiske billeder, som sendes til dem. På den måde, kan de følge med i jeres hverdag, også selvom de måske bor langt væk. Det er en gave som en hver bedsteforældre vil elske, og ikke kan få nok af. En mere personlig gave til bedsteforældre finder du ikke. Det er med andre ord den perfekte gaveide til dem.

Indholdsfortegnelse

Gode gaver til bedsteforældre 2021

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.
Fra: 799,00 DKK

Storm Glass Vejrstation

Denne gave er super fed! Storm glasset fungerer som en vejrstation der kan vise hvordan vejret er udenfor. Den indeholder små krystaller som ændre sig i takt med vejret. Den kan både vise når der er solskin, overskyet, fugtigt, tordenvejr og meget mere. Se den fulde vejledning via linket.
Fra: 189,00 DKK

Skriv et (kærligheds)brev puslespil

Med dette kærlighedsbrev-puslespil, kan du give din partner eller anden person du holder af, en sød eller romantisk besked. Det kan være alt fra en kærlighederklæring på valentinsdag til din elskede, til at fortælle de kommende bedsteforældre den store nyhed.
Fra: 99,00 DKK

Den berømte foodprocessor

Det er ikke kun Gertrud Sand, der kan få glæde af en foodprocessor. Det kan enhver, der elsker at stå i køkkenet, da den kan hjælpe med alt lige fra at ælte til at blende.
Fra: 450,00 DKK

Garn og tilbehør til gode priser

På udkig efter gave til en der strikker? Gode gaver, er bl.a. gaver der kan bruges til modtagerens deres hobby. Se her det store udvalg af alt i garn, til strik og hækling. Her i blandt strikkepinde, bøger, opskrifter, og meget andet.
Fra: 29,00 DKK

Sjove plakater til farmor, bedstemor eller mormor ​

Hvis du bedstemor er med på en god joke, så er de sjove plakater her lige noget for hende. Vælg bl.a. mellem sjove Matador plakater, årstal og bedstemor, farmor eller mormor defination. En af de bedste gaver til bedstemødre med humor!
Fra: 149,00 DKK

Sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar​

Har din bedstefar humor? Så vil han elske en af disse sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar. Vælg mellem forskellige årstaller som 60’erne og 70’erne, eller med defination af bedstefar, farfar og morfar. Der er også sjove Olsen Banden plakater, og mange andre valgmuligheder.
Fra: 149,00 DKK

Ergonomiske køkkenknive

Ergonomiske knive giver mindre belastning på underarm og håndled, kontra almindelige køkkenknive. Det er særligt godt for ældre med gigt eller seneskedehindebetændelse, og kan skåne dem. En fremragende gave til ældre mennesker.
Fra: 160,00 DKK

Fine karklude i bomuld eller hør

Denne gave er til de som sætter mere pris på kvalitet frem for kvantitet. Vælg mellem karklude vævet i hør eller bomuld, i mange forskellige farver. Bl.a. blå, rød, grå, sort og mange andre.
Fra: 120,00 DKK

Skridsikker bademåtte til brusekabine

En skridsikker bademåtte til brusekabinen, er noget de fleste ældre på et tidspunkt får brug for. Det er en af de gode gaver som samtidig er praktiske. Måtten måler 54×54.
Fra: 120,00 DKK

Sammenklappelig pedaltræner

Med den sammenklappelige pedaltræner er det nemt for ældre at holde formen. Den kan både bruges ved sofaen og spidebordet. Når man er færdig med at bruge den, kan den nemt klappes sammen og pakkes væk.
Fra: 349,00 DKK

Krus m. Porcelænslåg – Verdens bedste mormor

Her er en helt speciel gave til mormor. Et porcelænskrus med låg, hvor der står ”verdens bedste mormor”. Hvilken bedre besked, kan man få fra sit barnebarn? En af de både praktiske og gode gaver, som hun helt sikkert vil elske.
Fra: 49,95 DKK

Krus m. Porcelænslåg – Verdens bedste morfar

En fantastisk gave til morfar! Et porcelænskrus med låg, hvor der står ”verdens bedste morfar”. Foruden at være en super sød besked, som alle morfædre vil elske at høre, er det også en praktisk gave.
Fra: 49,95 DKK

Familiens Juledagbog

Familiens juledagbog er en af de gode personlige gaver, som egner sig perfekt til en fra familien. Her kan i sammen skrive alle minderne ned fra julen, og have det som et foreviget minde. Det er også spændendne for fremtidige generationer, at læse hvad familien lavede juleaften for 10, 20 og 50 år siden.
Fra: 249,95 DKK

Lifa Living Sekskantet Hylde i Metal og Træ

En flot og moderne sekskantet hylde fra Lifa Living, lavet i metal og træ. Den flotte hylde egner sig til de fleste hjem, både i entre, stue og køkken. En super flot hylde, som uden tvivl er i kategorien gode gaver.
Fra: 339,00 DKK

Tile Starter Pack Bluetooth-Tracker

Kender du en, som nogle gange glemmer? Nogle gange er det et navn, andre gange hvor nøglerne er. Med tile starter bluetooth tracker pakken, er det slut med at glemme hvor nøglerne og pungen er. Via mobilen, kan du få trackerne til at lave lyde, som tingene nemt kan findes.
Fra: 449,00 DKK

Fuglefoderbræt til vinduet

Er der noget mere hyggeligt, end at sidde indenfor, og se fuglene spise fra vinduet? Her får du et fuglefoderbræt til vinduet som sættes fast med sugekopper. En gave som kommer både modtageren og de små fugle til gode!
Fra: 69,00 DKK

Fodmassagerulle i træ

Fodmassagerullen i træ giver en dejlig afslappet fodmassage, når fødderne rulles henover den. Perfekt til når der slappes af i sofaen. En af de gode gaver til ham eller hende, som har ømme fødder der trænger til afspænding.
Fra: 179,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Lyngby krystal whiskysæt i 5 dele

Et flot whiskysæt fra Lyngby i krystal. Sættet består af karaffel og 4 whiskeyglas. Perfekt gave til whsikyelskeren. Sættet er ikke kun praktisk og god til whisky, det er også utroligt dekorativt. Giv det evt. med en god flaske whisky.
Fra: 549,95 DKK 399,95 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.
Fra: 279,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.
Fra: 179,00 DKK

Sif Jakobs Smykker Med Indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gave til hende.
Fra: 499,00 DKK

Flotte urbokse

Hvis du leder efter en god gave til ham, så kan en urboks være en fremragende gaveide. De fleste mænd har mindst et par ure, men mange af dem har ikke en lækker urboks til at opbevare dem. Vælg mellem urbokse som har plads til 5-10 ure, i enten kunstlæder eller træ. En oplagt gave til kæresten, manden, sønnen, eller far, som han helt sikkert vil elske.
Fra: 495,00 DKK

Flora Blomster Guld Øreringe​

Hvis du vil give en virkelig god gave til hende, så er disse flora blomster guld ørering fra Abelstedt et oplagt valg. Øreringene er af sterlingsølv, belagt med 18 karat guld. De kan bæres på 2 måder, med eller uden stilk. De smukke øreringe er af dansk design, og holder en livstid. De bliver uden tvivl en favorit i studentens smykkeskrin. Kommer med 2 års garanti.
Fra: 1.899,00 DKK

Kay Bojesen Garder med Dannebrog

En klassisk studentergave fra Kay Bojesens træ figurer. Garderen er lavet med inspiration fra Amalienborgs gartere der vogter ved dronningen. Garderen er en super god studentergave, og kan efterfølgende bruges til at sætte frem på fødselsdagsbordet ved fødselsdage. Ønsker du at finde en personlig gave til studenten eller studinen, kan den samtidig graveres.
Fra: 699,00 DKK

Skæresikker køkkenhandske

Denne skæresikre køkkenhandske er en af de bedste køkken gadgets du kan få. Handskens materiale gør at den er skæresikker. Du har derfor beskyttet dine finger når du snitter, river eller hakker med kniven. Handsken passer både på højre og venstre hånd, og tåler vaskemaskine. En af de smarte køkken gadgets som en hver der bruger meget tid i køkkenet vil få gavn af.
Fra: 119,00 DKK

Personlig opskriftsbog

Kan hun godt lide at være i køkkenet? Så er en personlig opskriftsbog den perfekte gaveide. Her kan hun selv fylde siderne ud med de bedste opskrifter. Det kan hun kun blive glad for.
Fra: 119,00 DKK

Gaveinspiration til gaveideer til bedsteforældre

Du er sikkert havnet her, i din søgen efter gaveinspiration, til gode gaveideer til bedsteforældre. Jeg kan glæde dig med, at du her kan få masser af lige netop det! Du finder nemlig masser af skønne gaveideer til bedsteforældre, og dermed også masser af gaveinspiration. Det er uanset om du leder efter gaveideer til kommende, nybagte eller bedsteforældre der har alt.

Der er mange forskellige typer bedsteforældre, og derfor også mange forskellige typer bedsteforældre gaver. Vi har så vidt muligt, forsøgt at finde gaveideer til så mange typer som muligt. Både praktiske gaver som kan hjælpe dem i hverdagen, gaver til bedsteforældre fra baby, og endda hjemmelavet gaver fra børn.

 Så bare rolig – selvom din bedstemor og bedstefar ikke har nogle gaveønsker, så skal du nok få fundet den perfekte gave til dem.

 

Personlige gaver til bedsteforældre

Fødselsdagsgave, julegave eller guldbryllupsgave – personlige gaver til bedsteforældre er altid et hit, uanset anledningen. Men hvad er personlige gaver egentlig? Jo – de kan groft sagt deles op i 2 forskellige kategorier.

Den ene type personlige gaver, er ting som er personlige, fordi modtageren har en personlig tilknytning til produktet. Det kan f.eks. være at din bedstemor er helt vild med engle, hvor en englefigur kan være en personlig gave til hende. Eller det kan være at din bedstefar har en personlig tilknytning til den første bil han havde, hvorfor en modelbil af lige netop den model, kan være en personlig gave til ham.

Den anden type personlige gaver, er ting som er personliggjorte, og dermed unikke. Det kan f.eks. være en dekoration, et glas eller et smykke med indgraveret navn. Eller det kan være en special lavet plakat, hvor du har valgt teksten eller billederne.

Begge typer er super gode personlige gaver til bedsteforældre. Du finder naturligvis inspiration til dem blandt de mange gaveideer på listen.

 

Ideer til gave til kommende bedsteforældre

’’I skal være bedsteforældre’’. Den sætning, er måske den bedste gave til kommende bedsteforældre der findes, udover selve barnebarnet selvfølgelig. Men måske vil du gerne give mere end det. Eller måske vil du gerne give nyheden, at de skal være bedsteforældre med en gave samtidig. Hvis du kombinerer nyheden med en gave, er der lige pludselig mange spændende og sjove måder du kan gøre det på. Her er nogle af dem:

 • Giv en billedramme med et lille digt eller anden tekst, som fortæller at de senere vil få et billede af deres barnebarn i denne ramme.
 • Giv en gave med indgravering, hvor teksten er ’’i skal være bedsteforældre’’. Det kan være alt fra indgraveret smykke til en indgraveret dekoration.
 • Få lavet en fotocollage med billeder, hvor det ene af billederne er et scanningsbillede af barnet i maven.
 • Et lav-selv puslespil, hvor nyheden om at de skal være bedsteforældre står på, og kan læses når puslespillet er samlet.

Der er mange sjove og interessante måder hvorpå i kan give en gave til kommende bedsteforældre, kombineret med den store nyhed; ’’i skal være bedsteforældre’’.

Derudover er ting som de kan bruge med deres nye barnebarn, også fantastisk som gave til kommende bedsteforældre. Det kan f.eks. være et flot lammeskind som babyen kan ligge på. Hvis den kommende bedstemor strikker, kan du også give hende noget nyt garn, og fortælle hende, at det er så hun kan strikke tøj til sit kommende barnebarn.

 

Gave til nybagte bedsteforældre

Traditionen er, at de nybagte forældre, og den nyfødte får en barselsgave. Men derfor kan de nybagte bedsteforældre vel også godt få en gave? De er trods alt også skyld i, at barnet er kommet til verden, og har ligeledes noget stort at fejre. Men hvad udgør en god gave til nybagte bedsteforældre? Det kommer vi med vores bud på her:

 • Personlig gave med billede – En ting med billede af babyen på, er en både sød og personlig gave til bedsteforældre. Det kan være en pude, et krus eller en kalender med billeder af barnebarnet.
 • Noget den lille kan bruge ved bedsteforældrene – Giv bedsteforældrene noget, som deres nye barnebarn kan bruge, når han eller hun skal passes hos dem. Det får bedsteforældrene til at glæde sig til at få besøg af den lille ny, og er derfor både en glæde for barnebarnet og bedsteforældrene. 2 fluer med et smæk.
 • Gavekurv eller vingave – En god gavekurv eller en god flaske vin, er en fremragende gaveide til nybagte bedsteforældre. Som en ’’tillykke med det nye barnebarn gave’’ eller som ’’tillykke med den bedsteforældre titlen gave’’.

Gave til bedsteforældre fra baby

Babyer kan naturligvis ikke selv tage ud og handle gaver til bedstemor og bedstefar. Men derfor er det stadig sjovt, at give en gave til bedsteforældre fra baby. Det kan f.eks. være i julegave eller fødselsdagsgave til bedsteforældrene. Denne type gave, er ofte en lille ekstra gave, hvor du i stedet for at skrive jeres eget navn på til og fra kortet, skriver at det er fra barnebarnet. På vores liste over gode gaveideer til bedsteforældre, finder du flere små billige gaver, som egner sig perfekt som en lille ekstra gave til bedsteforældre fra baby.

 

Gaven til bedsteforældre der har alt

Gaven til bedsteforældre der har alt kan være vanskelig at købe. Jo ældre man bliver, jo længere tid har man haft, til at samle ting og sager sammen. Bedsteforældre er jo ofte af den ældre generation, og det betyder at de har haft mange år, til at få, og købe de ting de skal bruge, og har ønsket sig. Derfor har de typisk mange ting, hvilket betyder, at de ofte ikke har mange gaveønsker. Så hvad kan du give i gave til bedsteforældre der har alt?

  

Praktiske gaver de ikke selv ville have tænkt på

Selvom du eller din partners forældre, og barnebarnets bedsteforældre, tror at de har alt de skal bruge, er der helt sikkert stadig masser af brugbare ting de ikke har. Enten fordi at de simpelthen ikke har tænkt over at købe dem, eller fordi at de ikke vidste, at produkterne eksisterede. Få inspiration og ideer til praktiske gaver til bedsteforældre der har alt her:

 • Massagepistol- eller apparat – En massagepistol eller anden form for massageapparat, er en fantastisk bedsteforældre gave. Særligt massagepistoler er forholdsvis nye, og noget som bedsteforældrene måske slet ikke ved eksisterer. I og med at de kan hjælpe på skavanker og ømme muskler, er det en super god gaveide til bedsteforældre der har alt, som samtidig er praktisk.
 • Robotstøvsuger – En robotstøvsuger må siges at være en praktisk gave. Selvom de er typen der har alt, er det ikke sikkert, at du har anskaffet sig en robotstøvsuger. Måske har de syntes det er lidt for moderne, men de vil på trods af det, uden tvivl nyde godt af den, når du først får prøvet den.
 • Trafikalarm – En trafikalarm hjælper dig i trafikken, bl.a. med at forudse ulykker og andre farer. Det er en fantastisk gave bedsteforældre der har alt.
 • Varmevest – En varmevest kan hjælpe dig med at holde varmen i de kolde vintermåneder. Det kan i sær være nødvendigt for ældre mennesker. Derfor en varmevest en eminent praktisk gave til bedsteforældre der har alt.

Du finder naturligvis alle ovenstående gaveideer på vores liste over de bedste gaver til bedsteforældre 2021. Ønsker du yderligere gaveinspiration til typen der har alt, kan du med fordel tjekke vores gaver til ham der har alt, såvel som gaver til hende der har alt artikler.

 

Julegaver til bedsteforældre

Hvad er det der gør jul til noget særligt? Jo – det er at vi får hygget og brugt kvalitetstid med vores familie. Som barn, er der ikke noget mere hyggeligt, end at bruge julen med mor, far og bedsteforældrene. Bedsteforældre har det med at forkæle deres børnebørn, og det kommer blandt andet til udtryk gennem julegaverne til dem. Det gælder både om barnebarnet stadig er barn, eller det er blevet voksen.

Uanset som du leder efter julegaveideer fra barn til bedsteforældre, eller du som voksent barnebarn leder efter julegaver til bedsteforældre, vil du helt sikkert gerne give dem noget, som de bliver glade for. Står du i den situation, vil du uden tvivl få god gaveinspiration fra vores liste. Det er bare om at få kigget dem igennem, og se hvilke der passer bedst til bedsteforældrenes gaveønsker.

 

Kreative hjemmelavet gaver til bedsteforældre

Som barn, kan det nogle gange være sjovere at giver kreative hjemmelavet gaver til bedsteforældre. Det giver en størres glædesfølelse hos barnet, det der er noget personligt, de har lagt tid og arbejde i. Samtidig viser der også bedsteforældrene, at barnebarnet virkelig har tænkt over gaven, og lagt arbejde i, at den skal være så god som muligt. Derfor er en hjemmelavet gave til bedsteforældre mange gange en rigtig god mulighed. Den hjemmelavede gave kan gives om en enkeltstående gave, eller som supplement til andre købte gaver.

Hvis du har et barn, som gerne vil giver bedsteforældrene en hjemmelavet gave, er det bare om at komme i det kreative hjørne. Gaven kan være alt fra en tegning, til at hjemmelavet lys, pynt eller andet. Stort set alt kan gå an, så længe at barnet selv har lavet det.

Denne artikel er anmeldt af Anne-Grethe Sørensen (5/5)
5/5