Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gaver til bedsteforældre – De bedste gaveideer til bedsteforældre

Gaver til bedsteforældre – De bedste gaveideer til bedsteforældre 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Gode gaver til bedsteforældre – hvad skal du give? Det er et godt spørgsmål, og du kan få svaret her. Dine bedsteforældre har garanteret givet din en masse gode gaver gennem livet. De er altid klar med julegaver, fødselsdagsgaver, og små pengegaver bare fordi. Når der står ’’fra bedstemor og bedstefar’’ på til og fra kortet, ved du, at der er en god gave i vente! Den glæde vi får af gaverne fra vores bedsteforældre, vil vi selvfølgelig gerne gengælde. Og hvilken bedre måde at gengælde det på, end selv at give dem nogle gode gaver.

Bedsteforældre er ikke kendt for at have den længste ønskeseddel med gaveønsker. Derfor kan det svært at finde på gode gaveideer til dem. Vi har dog fundet et godt udvalg af skønne gaver til bedsteforældre, som de helt sikker vil elske at modtage. Der er noget for en hver smag. Alt fra personlige gaver til bedsteforældre, til praktiske gaver, der er gode til ældre mennesker. Dertil finder du ideer til gaver til kommende bedsteforældre, og endda gaver til nybagte bedsteforældre.

 

1# gaveide til bedsteforældre 2021

Yderligere kan du se, gaveideen som vi hos Geniale Gaver, mener er #1 gaveide til bedsteforældre 2021 generelt. Det er et online fotoalbum, hvor der hver måned fremkaldes 10 fysiske billeder, som sendes til dem. På den måde, kan de følge med i jeres hverdag, også selvom de måske bor langt væk. Det er en gave som en hver bedsteforældre vil elske, og ikke kan få nok af. En mere personlig gave til bedsteforældre finder du ikke. Det er med andre ord den perfekte gaveide til dem.

Indholdsfortegnelse

Gode gaver til bedsteforældre 2021

Silkedyne med bomuldsvår

Denne 100 mulberry silkedyne med bomuldsvær er både temeraturregulerende, let og super blød. Det er en dyne som er utrolig komfortabel, og giver en dejlig luksus følelse at sove med. En fantastiske gaveide til ham eller hende, der elsker at sove godt.

Fra: 1.199,00 DKK

Genopladelige varmesåler

De genopladelige varmesåler er helt geniale som gave til hende eller ham, der altid har kolde fødder. Du indstiller selv hvor varme sålerne skal være med en fjernbetjening. De kan varme dine fusser i op til 6 timer på en opladning.

Fra: 769,00 DKK

Høj kvalitets køkkensæt fra Gastrolux

Både gryder, pander og de andre produkter fra Gastrolux, er alle i dansk design og yderst imponerende kvalitet. Vælg her mellem en af de 6 skønne køkkensæt bestående af forskellige pander og gryder. En fantastisk gaveide, til ham eller hende der trænger til at få skiftet køkkenudstyret ud, eller blot opgradere til en formidabel kvalitet. Prøv det i 120 dage, og få fuld returret hvis du ikke er tilfreds.

Fra: 1.438,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Personligt salt- og pebersæt

Salt og peber sættet her er lavet af bøgetræ, og har en karamikmekanisme i høj kvalitet. Men det bedste ved dette sæt, er at du kan personliggøre det med navn. En super god personlig gave som kan bruges resten af livet.

Fra: 489,00 DKK

Varme uldsokker/hyggesokker

Alle elsker et par dejlige varme uldsokker om vinteren. Det er ikke for sjov de bliver kaldt hyggesokker – så snart de varme strømper er på, bliver der helt automatisk skruet op for hyggen. Der er i fantastisk kvalitet, og både til mænd og kvinder. Giv dem i gave, eller køb et par til dig selv. Se det flotte udvalg via linket.

Fra: 60,00 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Norske & Islandske striktrøjer

Her har du et skønt udvalg af norske og islandske striktrøjer af fantastisk god kvalitet. Den perfekte gave til den kolde vintetid – det kunne evt. være en julegave. Se hele udvalget via linket – der er både til mænd og kvinder.

Fra: 799,00 DKK

Slippers – Bløde mikroovnssutsko

Du kan smide disse bløde mikroovnssutsko i mikrobølgeovnen i 60-90 sekunder, og de holder varmen i op til 2 timer. De perfekte slippers til den kolde tid. Et par anderledes hjemmesko som hun helt sikkert vil elske at modtage i gave.

Fra: 124,00 DKK

Heart Varmepude

Dette bløde hjerte fungerer samtidig som en dejlig hvedepude. Smid hjertet i mikroovnen, og den lækre varmepude er efterfølgende varm i op til 2 timer. En sød og anderledes gave til den du elsker.

Fra: 159,00 DKK

Foto i akrylblok

En akrylblok med eget foto er en fremragende personlig gave til julen, og en flot juledekoration. Oplagt som gave til forældre eller bedsteforældre fra børn og børnebørn, eller som juledekoration til børneværelset.

Fra: 119,00 DKK

Karikaturtegning af børn og baby

Få lavet en flot karikaturtegning af børn og/eller babyer. Tegningerne er af super god kvalitet, og så er de 100% håndtegnede. En skøn gave til mor, far, bedsteforældre eller børnene selv.

Fra: 399,00 DKK

Svanen Figuren – Kåret til Årets Figur 2021

Svanen figuren er fremstillet i mahogni træ med messing fod og er 12,5 cm høj. Det et en stilfuld dekoration som passer ind i det moderne såvel som hyggelige hjem. Figuren er kåret som ”Årets figur” 2021 af Bolig Magasinet

Fra: 765,00 DKK

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod er 10 cm høj, og en super flot dekoration til det moderne hjem. Træets struktur gør at alle figure er unikke, og giver samtidig et flot spil.

Fra: 585,00 DKK

Karikaturegning til bedsteforældre efter dine fotos

Få lavet en karikaturterning af dine bedsteforældre – evt. af bedsteforældre og barnebarnet sammen. Du sender blot billede ind af personerne som skal tegnes, og du får en karikaturtegning af dem retur. En sjov og personlig gave, en hver bedsteforældre vil elske.

Fra: 399,00 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Smart elektronisk pilleæske med alarm

Denne smarte elektroniske pilleæske med alarm, er en fed gadget til dine bedsteforældre. Æsken kan indstilles med alarm, så alarmen lyder når det er tid til at tage pillerne. Et super godt hjælpemiddel til ældre mennesker der dagligt tager piller.

Fra: 119,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Lil Davinci Tegningeramme

Lil Davinci tegningerammen, er en ramme hvor du kan sætte tegninger i. Du kan nemt sætte en tegning i rammen, og skifte den ud når den næste fine tegning fra barnet kommer. Giv evt. rammen med en tegning i. Den vil uden tvivl passe perfekt ind i mormors køkken eller på fars kontor. Der kan være flere tegninger bag hinanden, op til 50 i alt.

Fra: 299,00 DKK

Skærebræt med graveret håndskreven opskrift

Få et skærebræt med graveret brændt håndskreven opskrift – det kan være dine mors hjemmelavede boller, din mormors gryderet eller måske en yndlingsdrink? En både sjov, personlige og anderledes gaveide.

Fra: 299,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Nøglering med barnets håndskrift

En personlig nøglering i træ, med barnets håndskrift på. Samtidig kan du få graveret en sød lille besked af eget valg. Nøgleringen er formet som et hjerte og har en lille læderrem.

Fra: 239,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.

Fra: 1.199,00 DKK

Vandfontæner til haven

Vandfontæner og små springvand til haven skaber en hel særlig stemning. De er både beroligende og hyggelige, og så er de utroligt flotte. Vælg mellem mange flotte modeller, både store, små samt med og uden LED lys.

Fra: 799,00 DKK

Den berømte foodprocessor

Det er ikke kun Gertrud Sand, der kan få glæde af en foodprocessor. Det kan enhver, der elsker at stå i køkkenet, da den kan hjælpe med alt lige fra at ælte til at blende.

Fra: 450,00 DKK

Garn og tilbehør til gode priser

På udkig efter gave til en der strikker? Gode gaver, er bl.a. gaver der kan bruges til modtagerens deres hobby. Se her det store udvalg af alt i garn, til strik og hækling. Her i blandt strikkepinde, bøger, opskrifter, og meget andet.

Fra: 29,00 DKK

Sjove plakater til farmor, bedstemor eller mormor ​

Hvis du bedstemor er med på en god joke, så er de sjove plakater her lige noget for hende. Vælg bl.a. mellem sjove Matador plakater, årstal og bedstemor, farmor eller mormor defination. En af de bedste gaver til bedstemødre med humor!

Fra: 149,00 DKK

Sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar​

Har din bedstefar humor? Så vil han elske en af disse sjove plakater til bedstefar, morfar eller farfar. Vælg mellem forskellige årstaller som 60’erne og 70’erne, eller med defination af bedstefar, farfar og morfar. Der er også sjove Olsen Banden plakater, og mange andre valgmuligheder.

Fra: 149,00 DKK

Ergonomiske køkkenknive

Ergonomiske knive giver mindre belastning på underarm og håndled, kontra almindelige køkkenknive. Det er særligt godt for ældre med gigt eller seneskedehindebetændelse, og kan skåne dem. En fremragende gave til ældre mennesker.

Fra: 160,00 DKK

Gaveinspiration til gaveideer til bedsteforældre

Du er sikkert havnet her, i din søgen efter gaveinspiration, til gode gaveideer til bedsteforældre. Jeg kan glæde dig med, at du her kan få masser af lige netop det! Du finder nemlig masser af skønne gaveideer til bedsteforældre, og dermed også masser af gaveinspiration. Det er uanset om du leder efter gaveideer til kommende, nybagte eller bedsteforældre der har alt.

Der er mange forskellige typer bedsteforældre, og derfor også mange forskellige typer bedsteforældre gaver. Vi har så vidt muligt, forsøgt at finde gaveideer til så mange typer som muligt. Både praktiske gaver som kan hjælpe dem i hverdagen, gaver til bedsteforældre fra baby, og endda hjemmelavet gaver fra børn.

 Så bare rolig – selvom din bedstemor og bedstefar ikke har nogle gaveønsker, så skal du nok få fundet den perfekte gave til dem.

 

Personlige gaver til bedsteforældre

Fødselsdagsgave, julegave eller guldbryllupsgave – personlige gaver til bedsteforældre er altid et hit, uanset anledningen. Men hvad er personlige gaver egentlig? Jo – de kan groft sagt deles op i 2 forskellige kategorier.

Den ene type personlige gaver, er ting som er personlige, fordi modtageren har en personlig tilknytning til produktet. Det kan f.eks. være at din bedstemor er helt vild med engle, hvor en englefigur kan være en personlig gave til hende. Eller det kan være at din bedstefar har en personlig tilknytning til den første bil han havde, hvorfor en modelbil af lige netop den model, kan være en personlig gave til ham.

Den anden type personlige gaver, er ting som er personliggjorte, og dermed unikke. Det kan f.eks. være en dekoration, et glas eller et smykke med indgraveret navn. Eller det kan være en special lavet plakat, hvor du har valgt teksten eller billederne.

Begge typer er super gode personlige gaver til bedsteforældre. Du finder naturligvis inspiration til dem blandt de mange gaveideer på listen.

 

Ideer til gave til kommende bedsteforældre

’’I skal være bedsteforældre’’. Den sætning, er måske den bedste gave til kommende bedsteforældre der findes, udover selve barnebarnet selvfølgelig. Men måske vil du gerne give mere end det. Eller måske vil du gerne give nyheden, at de skal være bedsteforældre med en gave samtidig. Hvis du kombinerer nyheden med en gave, er der lige pludselig mange spændende og sjove måder du kan gøre det på. Her er nogle af dem:

 • Giv en billedramme med et lille digt eller anden tekst, som fortæller at de senere vil få et billede af deres barnebarn i denne ramme.
 • Giv en gave med indgravering, hvor teksten er ’’i skal være bedsteforældre’’. Det kan være alt fra indgraveret smykke til en indgraveret dekoration.
 • Få lavet en fotocollage med billeder, hvor det ene af billederne er et scanningsbillede af barnet i maven.
 • Et lav-selv puslespil, hvor nyheden om at de skal være bedsteforældre står på, og kan læses når puslespillet er samlet.

Der er mange sjove og interessante måder hvorpå i kan give en gave til kommende bedsteforældre, kombineret med den store nyhed; ’’i skal være bedsteforældre’’.

Derudover er ting som de kan bruge med deres nye barnebarn, også fantastisk som gave til kommende bedsteforældre. Det kan f.eks. være et flot lammeskind som babyen kan ligge på. Hvis den kommende bedstemor strikker, kan du også give hende noget nyt garn, og fortælle hende, at det er så hun kan strikke tøj til sit kommende barnebarn.

 

Gave til nybagte bedsteforældre

Traditionen er, at de nybagte forældre, og den nyfødte får en barselsgave. Men derfor kan de nybagte bedsteforældre vel også godt få en gave? De er trods alt også skyld i, at barnet er kommet til verden, og har ligeledes noget stort at fejre. Men hvad udgør en god gave til nybagte bedsteforældre? Det kommer vi med vores bud på her:

 • Personlig gave med billede – En ting med billede af babyen på, er en både sød og personlig gave til bedsteforældre. Det kan være en pude, et krus eller en kalender med billeder af barnebarnet.
 • Noget den lille kan bruge ved bedsteforældrene – Giv bedsteforældrene noget, som deres nye barnebarn kan bruge, når han eller hun skal passes hos dem. Det får bedsteforældrene til at glæde sig til at få besøg af den lille ny, og er derfor både en glæde for barnebarnet og bedsteforældrene. 2 fluer med et smæk.
 • Gavekurv eller vingave – En god gavekurv eller en god flaske vin, er en fremragende gaveide til nybagte bedsteforældre. Som en ’’tillykke med det nye barnebarn gave’’ eller som ’’tillykke med den bedsteforældre titlen gave’’.

Gave til bedsteforældre fra baby

Babyer kan naturligvis ikke selv tage ud og handle gaver til bedstemor og bedstefar. Men derfor er det stadig sjovt, at give en gave til bedsteforældre fra baby. Det kan f.eks. være i julegave eller fødselsdagsgave til bedsteforældrene. Denne type gave, er ofte en lille ekstra gave, hvor du i stedet for at skrive jeres eget navn på til og fra kortet, skriver at det er fra barnebarnet. På vores liste over gode gaveideer til bedsteforældre, finder du flere små billige gaver, som egner sig perfekt som en lille ekstra gave til bedsteforældre fra baby.

 

Gaven til bedsteforældre der har alt

Gaven til bedsteforældre der har alt kan være vanskelig at købe. Jo ældre man bliver, jo længere tid har man haft, til at samle ting og sager sammen. Bedsteforældre er jo ofte af den ældre generation, og det betyder at de har haft mange år, til at få, og købe de ting de skal bruge, og har ønsket sig. Derfor har de typisk mange ting, hvilket betyder, at de ofte ikke har mange gaveønsker. Så hvad kan du give i gave til bedsteforældre der har alt?

  

Praktiske gaver de ikke selv ville have tænkt på

Selvom du eller din partners forældre, og barnebarnets bedsteforældre, tror at de har alt de skal bruge, er der helt sikkert stadig masser af brugbare ting de ikke har. Enten fordi at de simpelthen ikke har tænkt over at købe dem, eller fordi at de ikke vidste, at produkterne eksisterede. Få inspiration og ideer til praktiske gaver til bedsteforældre der har alt her:

 • Massagepistol- eller apparat – En massagepistol eller anden form for massageapparat, er en fantastisk bedsteforældre gave. Særligt massagepistoler er forholdsvis nye, og noget som bedsteforældrene måske slet ikke ved eksisterer. I og med at de kan hjælpe på skavanker og ømme muskler, er det en super god gaveide til bedsteforældre der har alt, som samtidig er praktisk.
 • Robotstøvsuger – En robotstøvsuger må siges at være en praktisk gave. Selvom de er typen der har alt, er det ikke sikkert, at du har anskaffet sig en robotstøvsuger. Måske har de syntes det er lidt for moderne, men de vil på trods af det, uden tvivl nyde godt af den, når du først får prøvet den.
 • Trafikalarm – En trafikalarm hjælper dig i trafikken, bl.a. med at forudse ulykker og andre farer. Det er en fantastisk gave bedsteforældre der har alt.
 • Varmevest – En varmevest kan hjælpe dig med at holde varmen i de kolde vintermåneder. Det kan i sær være nødvendigt for ældre mennesker. Derfor en varmevest en eminent praktisk gave til bedsteforældre der har alt.

Du finder naturligvis alle ovenstående gaveideer på vores liste over de bedste gaver til bedsteforældre 2021. Ønsker du yderligere gaveinspiration til typen der har alt, kan du med fordel tjekke vores gaver til ham der har alt, såvel som gaver til hende der har alt artikler.

 

Julegaver til bedsteforældre

Hvad er det der gør jul til noget særligt? Jo – det er at vi får hygget og brugt kvalitetstid med vores familie. Som barn, er der ikke noget mere hyggeligt, end at bruge julen med mor, far og bedsteforældrene. Bedsteforældre har det med at forkæle deres børnebørn, og det kommer blandt andet til udtryk gennem julegaverne til dem. Det gælder både om barnebarnet stadig er barn, eller det er blevet voksen.

Uanset som du leder efter julegaveideer fra barn til bedsteforældre, eller du som voksent barnebarn leder efter julegaver til bedsteforældre, vil du helt sikkert gerne give dem noget, som de bliver glade for. Står du i den situation, vil du uden tvivl få god gaveinspiration fra vores liste. Det er bare om at få kigget dem igennem, og se hvilke der passer bedst til bedsteforældrenes gaveønsker.

 

Kreative hjemmelavet gaver til bedsteforældre

Som barn, kan det nogle gange være sjovere at giver kreative hjemmelavet gaver til bedsteforældre. Det giver en størres glædesfølelse hos barnet, det der er noget personligt, de har lagt tid og arbejde i. Samtidig viser der også bedsteforældrene, at barnebarnet virkelig har tænkt over gaven, og lagt arbejde i, at den skal være så god som muligt. Derfor er en hjemmelavet gave til bedsteforældre mange gange en rigtig god mulighed. Den hjemmelavede gave kan gives om en enkeltstående gave, eller som supplement til andre købte gaver.

Hvis du har et barn, som gerne vil giver bedsteforældrene en hjemmelavet gave, er det bare om at komme i det kreative hjørne. Gaven kan være alt fra en tegning, til at hjemmelavet lys, pynt eller andet. Stort set alt kan gå an, så længe at barnet selv har lavet det.

Denne artikel er anmeldt af Anne-Grethe Sørensen (5/5)
5/5