Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Kreative gaver du aldrig selv ville have tænkt på

Kreative gaver 2024 – 75 gaver du aldrig selv ville have tænkt på

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når man skal finde den perfekte gave til en, som har alt, kan det være svært at finde noget, der vil glæde dem. Lyder det bekendt? I guiden her vil vi hjælpe dig med at finde på nogle kreative gaver til børn og voksne, der er sikker på at glæde stort set alle!

Vi giver dig gode tips til både gaver, du kan købe, men også til kreative hjemmelavede gaver, så du kan overraske en, du holder af med en personlig gave.

Så læs med, bliv inspireret og find på den helt perfekte kreative gave!

Årets bedste kreative gaver 2024

Til

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil - det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.
10% rabatkode: genialegaver2024

Håndlavede metalfigurer med tema (STORT udvalg)

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Du vil blive overrasket over, hvor mange temaer der er! Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal - de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Giv en vin fra hans fødselsår - Unikke og historiske vine fra hele verden

Bottles with History er en vinhandler som tilbyder unikke og historiske vine fra hele verden. De har Danmarks største udvalg, og blandt det kan du finde en vin fra stort set ethvert fødselsår. Ideen her er at give en vin i gave, fra det fødselsår modtageren er født. Det kunne også være en bryllupsgave, eller en jubilæumsgave, med en vin fra det år modtageren startede i virksomheden eller blev udlært. Mulighederne her er mange! En både anderledes, personlig og super fed gaveide.

Personlige smykker med gravering

Få lavet et personligt smykke med gravering, med et minde i. Det kan være et fingeraftryk, en besked, dit barns tegning eller noget helt fjerde - du bestemmer! En fantastisk personlig gave som enhver vil ELSKE at modtage.

Personlig champagnesabel med indgravering

Vælg mellem flere super flotte og stilfulde champagnesabeler. Der er mulighed for at personliggøre sablen med indgraveret tekst. Det kunne være modtagerens navn, en lille hilsen eller noget helt tredje. Du har endda mulighed for at få et logo på. Nogle kommer i flotte gaveæsker. Oplagt som både julbilæumsgave, fødselsdagsgave, eller gave til manden der har alt.
8% rabatkode: gave

Lav din egen Rom, Whisky eller Gin sæt

Med Do Your sættene får du ingredienser og redskaber til at lave din egen Rom, Whisky eller Gin. Du få bl.a. en masse forskellige krydderier og urter, til at lave hundredvis af forskellige smagskombinationer. En super gave til en gin, whisky eller rom entusiast.

Personligt Krus med Bedømmelse

Giv en personlig gave med dette kreative krus! Du kan tilpasse kruset med modtagerens navn og vælge en humoristisk bedømmelse, der beskriver deres karakter eller vaner. Ideel til kaffe- eller teelskere, der værdsætter en sjov start på dagen.

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.
Over hele landet

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Kør i en superbil - en oplevelse for livet!

Her har du en fantastisk mulighed for at køre i drømmebilen! Har du ikke selv kørekort, kan du sidde ved siden af mens en kører giver dig turen. Vælg mellem superbiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange andre. En oplevelse for livet, og den helt perfekte gaveide for bilentusiaster og drengerøve!
Silkeborg - Roskilde - Sverige

100 Dates Bucket List Skrabetavle

Denne skrabetavle giver jeg hele 100 ideer til sjove, romantiske og spændende dates du kan tage på med din partner. Efterhånden som i prøver de romantiske aktiviteter, vil i få skrabet hele plakaten med alle 100 felter. Den både anderledes og super romantisk gave som i begge uden tvivl vil nyde rigtig godt af i lang tid.

Bottles with History - Unikke & Vintage Flasker op til 100 år gamle

Hos Bottles with History finder du et bredt udvalg af vintage flasker med en unik historie, som ikke findes andre steder i Danmark. Flaskerne er op til 100 år gamle. Giv en usædvanlig og personlig gave, der holder minder levende. Giv evt. en vin fra modtagerens fødselsår.

Spring Copenhagen Emotions med gravering

Spring Copenhagen tilbyder et unikt udvalg af dansk designvarer. Perfekt til dem, der værdsætter skønhed og funktionalitet i hjemmet. Her kan du samtidig få dem graveret, så det også bliver en personlig gave.
Inkl. gratis gravering

Design Din Egen Papmaske

Personliggør din maske med dit eget billede! Denne unikke maske tillader dig at uploade et billede direkte gennem webshoppen, hvilket gør den ideel til fester, events eller som en sjov gave. Perfekt til dem, der ønsker at skille sig ud og vise deres personlighed på en kreativ og iøjnefaldende måde.

Chokoladeæske med Værktøj

Overrask en handyman eller DIY-entusiast med denne unikke chokoladeæske. Med chokoladeværktøj der ligner skruenøgler og hammer, er det en ideel gave til dem, der nyder at arbejde med hænderne. Både lækker og dekorativ!

Du er den brik som holder os sammen plakat

Du er den brik som holder os sammen plakaten er en anderledes og personlig plakat med en stor betydning. Giv den til din far, mor, bedsteforældre, kæreste, eller anden person i dit liv, du vil vise hvor meget betyder for dig. Du kan selv personliggøre plakaten med navne og tekst.
10% rabatkode: genialegaver2024

Billeder med graveret træholder

Giv 13 trykte kvalitets fotos sammen med en flot graveret træholder. En skøn personlig gave som aldrig går af mode.

En personlig bog

Den personlige bog med kærlighedsbilletter, er uden tvivl en af de bedste personlige gaver til ham eller hende. Du kan personliggøre bogen ved at indsætte hilsner, overskrifter, billeder og en slutning. Denne gaveide er både unik, betænksom og personlig. En af de gode personlige gaver til kæresten, som han helt sikkert vil elske, og i kan have som et minde resten af livet.

BBQ brændejern til kød

Vil du sætte dit personlige præg på grillmaden? Med dette BBQ Brændejern kan du gøre netop det. Det er det perfekte værktøj til at tilføje et sjovt og unikt touch til din mad. Overrask dine gæster med personligt mærkede bøffer og burgere.

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Håndlavede metalfigurer med fagtema (alle fag)

Giv en unik håndlavet metalfigur med fagtema. Det kan være murer, tømrer, frisør eller stort set hvilket som helst andet fag. Figurerne er super flotte, og oplagt at give som svendegave til den nyuddannede. Kan også fås med gravering. Tjek dem mange forskellige beskæftigelser der er at vælge mellem.

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Morgenmad på Sengen Sæt

Overrask en særlig person med en luksuriøs morgenmad på sengen. Dette komplette sæt inkluderer alt, hvad du behøver for at servere en perfekt morgenmad med stil og kærlighed. En omsorgsfuld og charmerende gave, der gør morgenerne ekstra specielle.

Indgraveret vinglas med navn

Vin er altid dejligt og hyggeligt, så hvorfor ikke overraske med et indgraveret vinglas? Det er en sød og personlig gave til ham eller hende, der elsker at drikke et godt glas vin.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige dørmåtter med tekst og billede

Få lavet en personlige dørmåtte i eget design, som viser hvem der bor på adressen. Udover tekst og navn, kan du designe måtterne med egne billeder, sko, dyr og mange andre ting. Se de mange fede muligheder via linket. Vælg mellem måtter af kokosfibre, gummi og skrabemåtter.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Et gavekort til en valgfri oplevelse

Giv eller send et gavekort til en oplevelse. Vælg et gavekort til en bestemt oplevelse, eller vælg et gavekort, som modtageren frit kan benytte, på lige præcis den oplevelse de ønsker. Det kan være alt fra et lækkert spaophold, til en ølsmagning, til en tur i en luftballon.

Livets træ med personlig tekst

Dette smukt udførte Livets Træ kan personliggøres med en speciel besked, hvilket gør det til en meningsfuld og unik gave. Et symbol på forbindelse, vækst og familie, det passer perfekt ind i ethvert hjem.

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide.
10% rabatkode: Rabat10

Personligt Forklæde med Billede

Gør madlavningen ekstra sjov og personlig med dette unikke forklæde fyldt med ansigter. Vælg dit favoritbillede, og vi vil printe det i et kreativt mønster over hele forklædet. Lavet af 100% polyester, det er både holdbart og let at rengøre. Perfekt som en tankevækkende gave til den madelskende person i dit liv, der ønsker at tilføje et personligt touch til deres køkken.

Tidy Sock Drawer (str. 40-45)

Giv orden i strømpeskuffen med Tidy Sock Drawer. Denne boks indeholder 15 par farverige strømper i størrelse 40-45, alle med deres egen plads. Bland og match som du vil, og sig farvel til strømperod. En perfekt gave til den, der elsker farver og orden i hverdagen.

Personaliserede Multiface Strømper: Til Den Originale Personlighed

Gør dit fodtøj personligt med disse sjove Multiface strømper. Upload dit foto, og få en unik og sjov gave, der er lige så unik som dig.

Unikke ''hæderspriser'' i bronze (lavet i begrænset antal)

Vil du gerne hædre en person som du mener har gennemført en stor bedrift? Så giv ham en af disse unikke hærderspriser, som er bronzefigurer lavet i begrænset antal, af kendte kunstnere som Palle Mernild. Der er forskellige temaer som VILJESTYRKE, STYRKE og andre betydningsfulde symboliker.

Personlige pokaler og trofæer

Har du en person du vil hylde for en fantastisk præstation? Det kan være en god karakter, en vundet fodboldkamp eller blot fordi personen er noget helt særligt for dig. Her kan du lave og designe dine egne unikke pokaler og trofæer. Se de mange muligheder via linket.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Sammensæt selv gavekurv med alt hvad hjertet begærer

Her har du mulighed for at sammensætte din helt egen gavekurv, hvor du selv vælger fra Delikatessehusets sortiment. Der er stort set alt hvad hjertet begærer - alt fra god vin, til luksus chokolade, til lækre delikatesser, til danske specialøl, gin, kaffe og meget, meget mere. Samtidig kan du få lagt en personlig hilsen ved, og sende den direkte til den heldige modtager.

Personligt skærebræt med indgravering

Giv et personligt skærebræt med indgravering i gave! Du vælger selv tekst og evt. andet design du ønske på brættet. Samtidig er der adskillige flotte typer at vælge i mellem.
20% rabat: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Personlige ure til mænd og kvinder

Få lavet et personligt ur til en du holder af! Det kan være med et billede af modtagerens børn, modtageren selv, et kæledyr eller noget helt fjerde! Du designer selv uret med tekst og billede. Vælg mellem pæne ure til mænd, til kvinder samt sportsure. Vælg også mellem forskellige remme.
15% rabatkode: WANAGENIAL15

Personlige parfumer med indgravering

En parfume er en klassisk gave som de fleste kan bruge, men hvorfor ikke spejse den lidt op, ved at give en personlig parfume med indgravering i stedet? Vælg mellem både parfume til kvinder og mænd, og design selv flasken med navn, dato eller anden tekst. Den perfekte gave til kæresten såvel som til konfirmationsgave.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Få malet et personligt maleri

Få malet et personligt maleri - den ultimative personlige gave! Malerierne er både personlige og håndlavede, og malet ud fra det eller de fotos, du vælger. Der lægges stor vægt på detaljer og kvalitet. Læs mere om denne fantastiske gaveide via linket.

Personlig hammer med navn

En personlig hammer med navn er en fantastisk gave til manden der har alt, såvel som ham eller hende, der har færdiggjort en håndværker uddannelse. Hammeren er af god kvalitet, og du kan selv designe med navn og tekst. Du kan også vælge at den skal komme i en flot trækasse.
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Personligt vintilbehør sæt med navn og billede

Få personliggjort et flot vintilbehør sæt med navn og/eller billede af den heldige modtager. Sættet indeholder proptrækker, prop og dråbefanger og kommer i en flot bambusæske. Den perfekte personlige gave til vin-elskeren!
10% rabatkode: WANAGENIAL10

Polspotten Lysestager m.m. - Moderne & Kreativ Boligindretning

Polspotten tilbyder et flot udvalg af lysestager, vaser m.m. Med et bredt udvalg af innovative og smukt designede produkter, kan du finde den perfekte gave blandt deres trendy og kreative udvalg.

Fotokalender - Lav din egen kalender med billeder

En fotokalender er en unik og personlig gave, der bringer glæde hele året. Perfekt til at huske særlige øjeblikke.

Itsieme Bunny Bamse med Navn

Gør gaven personlig med en Itsieme Bunny bamse. Tilpas med navn og billede for en unik gave, der helt sikkert vil blive elsket og værdsat.

''Her bor en...'' plakater (kan personliggøres med tekst)

Disse fede unikke plakater er den perfekte gave til de, som elsker det du laver! ''Her bor en...'' plakaterne kan gives til alt fra svendegave til gave til gameren - det er blot om at vælge det design, som passer til modtageren. Samtidig kan du personliggøre plakaten endnu mere, ved selv at vælge en tekst. Landmand, brandmand, lastbilchauffør og sygeplejersker, er blot nogle af de designs du kan vælge i mellem.

Personlig gavebog - 10 grunde til at elske

10 grunde til at elske bogen, er en personlig gavebog, hvor du selv skal personliggøre den med 10 grunde til, hvorfor de elsker modtageren. Samtidig kan du tilføje billeder og selv designe bogen. En fantastisk romantisk gave som enhver både mand og kvinde uden tvivl vil elske at modtage fra deres partner.

Helikoptertur - Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Over hele landet

Gåtur med Alpakaer: Et Eventyr i Alpacapark

Skab mindeværdige øjeblikke med en gåtur sammen med søde alpakaer i Alpacapark. Oplev dyrenes charme og ro, mens du nyder den smukke natur omkring dig. En unik og afslappende gaveidé, der vil glæde både børn og voksne.
Ringsted, Sjælland, Danmark

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Over hele landet

Få lavet en personlig karikaturtegning med tema

Her har du mulighed for at få lavet en karikaturtegning med valgfrit tema! Tegningen kan være af en, to eller en hel gruppe personer. Temaerne kan være alt fra superhelte, til bryllup, til jul og meget mere. En fantastisk sjov, betænksom og personlig gaveide til stort set enhver lejlighed! Se de mange muligheder via linket,
10% rabatkode: Rabat10
Henter...

Mangler du idéer til kreative gaver? Lad dig inspirere her!

Vi har alle været i en situation, hvor vi bare ikke har vidst, hvad vi skulle give i gave. Hvad skal man give til sin mor eller far, som har alt og aldrig ønsker sig noget? Eller i gave til vores bedste veninde? Når alt håb er ude, er det tid til at gribe ud efter nogle kreative gaver – heldigvis er vi eksperter i kreative gavetips!

Her er en liste over ideer til kreative gaver:

 • En DIY-oplevelse, hvor I sammen laver noget hyggeligt eller noget sjovt. F.eks. et DIY-brætspil, en fotobog eller sommerfuglehuse af gamle glasflasker.
 • Et håndlavet gavekort til et spaophold eller anden forkælelse.
 • En flot buket blomster med en personlig hilsen. Du kan f.eks. skrive om et sjovt minde i havde sammen og vække følelserne hos modtageren.
 • En gavekurv fyldt med lækre sager, som modtageren elsker. Det kan f.eks. være en god flaske rødvin, søde sager eller lækre krydderier og urter til køkkenet.
 • En “gladpakke” med gaver og overraskelser, der kan udforskes lidt ad gangen over tid. Måske nogle fine kaffe- eller tekopper sammen med noget godt at drikke dem i?
   

Kreativ gave til kæresten

Kreative gaver til kæresten kan være noget så simpelt som et par smukke øreringe eller noget så unikt som et sæt håndlavede metalfigurer med bryllups- og kærlighedstema. Det kan også være en oplevelse, I sammen vil huske for evigt.

Uanset hvad, er det altid de personlige gaver, der tæller mest, når det kommer til kreative gaver til kæresten.

Her er tre kreative ideer til gaver, der med garanti vil glæde din kæreste:

 • Gavekort til en spabehandling: Giv din kæreste en afslappende spabehandling, hvor hun kan slappe helt af og lade sig forkæle. Det er en perfekt gaveide til den travle pige, der trænger til at få styr på sin indre balance.
 • En romantisk aften for to: Planlæg en romantisk aften, hvor I kan nyde hinandens selskab uden afbrydelser fra omverdenen. Lav mad sammen, tænd stearinlys og lev jer ind i et romantisk filmunivers. Husk at have en god flaske vin klar til aftenen.
 • Kreativ fotografering: Giv din kæreste en unik fotoudstilling, som han eller hun kan værdsætte for evigt. Brug en professionel fotograf, der har øje for detaljen og kan skabe nogle smukke billeder i samspil med naturen omkring jer.
   

Kreative gaver til hende

Når det kommer til at finde på de perfekte kreative gaver, er det ikke altid let. Slet ikke, når det kommer til en, du holder af. Her har vi samlet en række ideer til kreative gaver til hende, som vil gøre et godt indtryk:

 • Gavekort til oplevelser: Et gavekort til en god oplevelse er altid en god idé. Det kan være alt lige fra et spa-ophold eller biograftur til skydning eller paintball. Din kreative gaveidé til hende bør afspejle hendes personlighed.
 • Kreativt håndværk: Hvis hun er kreativ, så overrask hende med nogle lækre materialer eller redskaber, som hun kan bruge i sit arbejde. Det kan f.eks. være pensler med de fineste børster eller et lækkert stykke garn i en unik farve.
 • Smykker og accessoires: Et flot smykke og/eller andre spændende accessoires er altid en god gaveidé til hende. Tjek først hendes stil, så du er sikker på at finde noget, hun bliver glad for og kan bruge i sin hverdag.
 • Kreative kurser: Hvis hun elsker at lære nye ting og udforske sine kreative sider, så overrask hende med et kursus. Det kan f.eks. være indenfor maling, keramik eller madlavning.
   

Kreative personlige gaver

Ønsker du at finde på kreative gaver, der virkelig vil glæde din familie eller venner? Så er det kreative personlige gaver, du skal vælge. Med en kreativ gave viser du, at du har tænkt på dem og taget tid til at finde noget, der passer lige til dem. Her er nogle eksempler:

 • Lav en fotobog: Saml alle de bedste minder fra året i én flot bog. Den kan I bladre igennem sammen. Du kan nemt lave en fotobog online, så det er perfekt, hvis du ikke er så handy med et kamera.
 • Giv et abonnement: Et abonnement på deres yndlingsmagasin, kultursted (Zoo, Tivoli) eller -podcast er altid en god idé. Det er en gave, der varer hele året og som de altid vil takke dig for.
 • Find den perfekte opskrift: Har din mor altid drømt om at lære at lave en bestemt opskrift? Søg på nettet og find den perfekte opskrift. Saml de nødvendige ingredienser og brug det som din kreative personlige gave.
   

Kreativ gave til mor

Du kan finde en masse kreative gaver til din mor på nettet. Der er mange forskellige hjemmesider og butikker, der sælger unikke og originale gaver. Nogle af de bedste steder at finde kreative gaver til mor er:

 • Etsy: Et website med masser af unikke håndlavede varer. Du kan finde alt fra smykker og tøj til plakater og brugskunst. Etsy har et stort udvalg af kreative gaver, der helt sikkert vil glæde din mor.
 • Specialbutikker: Der er mange specialforretninger, der sælger kreative gaver velegnet til din mor. De har ofte usædvanlige og unikke gaver, som du ikke kan finde andre steder. Leder efter noget helt specielt til din mor, er det en god idé at tjekke disse butikker ud.
   

Kreativ gave til far

Det er notorisk svært at finde en gave til fædre. Hvis du leder efter kreative gaver til far, så se her. Vi har samlet 3 originale ideer, der helt sikkert vil glæde ham.

 • En gavekurv med specialiteter: Fyld en kurv med lækkerier fra din fars yndlingsbutik eller restaurant. Du kan for eksempel fylde kurven med italienske specialiteter, brød og dip, espresso, chokolade og andre søde sager.
 • Et gavekort til en interessant begivenhed: Giv ham et gavekort til en interessant begivenhed. Det kan f.eks. være billetter til et show eller en sportsbegivenhed.
 • Et personligt indgraveret smykke: Find et smykke, som du ved din far vil elske. Du kan gravere smykket med en særlig besked til din far.
   

Kreativ Fars Dags gave

En kreativ Fars Dags gave behøver ikke at være dyr for at være god. Det kan endda “bare” være en helt almindelig gave, der er pakket ind på en sjov og kreativ måde.

For eksempel kan du give din far et par nye lækre sokker pakket ind i en flot æske med et sjovt motiv. Eller hvad med et par lækre sko, der er pakket ind i en flot papirtynd pose? Du kan også give ham en flaske vin eller spiritus med en sjov etiket på. Det er alle gode eksempler på kreative gaver.

Husk også, at det ikke altid behøver at være materialistiske ting, der gør din far glad. Det kan faktisk også være oplevelser eller andet, der viser, at du har tænkt på ham.
 

Kreative gaver til bedsteforældre

Fordi bedsteforældre ofte har alt, hvad de behøver, kan det være svært at finde på den perfekte gave til dem. Men fortvivl ikke! Vi har samlet en liste med kreative gaver til bedsteforældre her:

 • En kaffe- eller tekande: Bedsteforældre kan aldrig få for meget kaffe eller te! Giv dem en flot kande, som de kan bruge til at nyde deres yndlingsdrikke.
 • En oplevelsesgave: Hvad enten det er billetter til en forestilling, et museum eller en tur i zoo, så er en oplevelsesgave altid velkommen. Bedsteforældre vil sætte pris på at have noget at glæde sig til sammen med dig.
   

Kreative ideer til hjemmelavede gaver

Skal du finde på en kreativ idé til en hjemmelavet gave, der virkelig vil glæde modtageren? Så læs med her. Vi har samlet en række kreative ideer til hjemmelavede gaver.

 • Hjemmestrikket sweater: Strik din egen en sweater eller hue. Måske i modtageren yndlingsfarve?
 • Hjemmelavede chokoladebarer: Skab de lækreste chokoladebarer med lige præcis de ingredienser, som modtageren elsker allermest.
 • Personligt trykt t-shirt: Design en personlig t-shirt med dit eget print og design. Måske et sjovt minde, som du deler med modtageren?
   

Kreative julegaver

Når det kommer til at finde de perfekte julegaver, er det ikke altid nemt at være kreativ. Her er et par kreative gaver, der vil glæde de fleste. Hvis du mangler flere kreative julegaveideer, kan du jo altid bruge en af de andre gaver, vi har beskrevet ovenfor.

 • Kreative kunstværker: Hvis du vil give noget helt unikt og personligt, kan du overveje håndlavede kunstværker, der er lavet af venner og familie.
 • Gavekort til spisesteder: Et gavekort til et lækkert spisested er altid en god idé! Find ud af hvilken type mad modtageren holder af, og book bord på en restaurant. I kan nyde en hyggelig middag eller frokost sammen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kreative gaver

De bedste kreative gaver er nogle du enten selv laver, eller på den ene eller anden måde er unikke eller anderledes. Noget, som modtageren aldrig ville have regnet med at få, og noget, som de færreste tænker på generelt.

Nogle af vores favoritter når det kommer til kreative gaver er:

 • En personlig stjernehimmel plakat
 • En karikaturtegning af modtageren
 • En personlig lampe
 • Et gavekort til en personlig kostplan/træningsprogram
 • ”Things I love about you” bog
 • En skulptur til hjemmet lavet i begrænset antal
 • En champagnesabel med ingravering
 • ”Mal efter tal” kit
 • En personlig bog (vi viser flere varianter i guiden her)
 • Lav din egen gin, rom eller whisky sæt
 • Personlige sokker med billge
 • Lovebox (en digital postkasse)

Du kan finde mange flere ideer til kreative gaver længere oppe i guiden her.

Nogle af de bedste kreative gaver til børn du kan give er:

 • En håndtegnet karikaturtegning af barnet
 • En fotobog med billeder
 • En ”design selv” plakat
 • Mekaniske puslespil med hemmelige rum
 • Mal efter tal malesæt
 • Personlige strømper med billeder af barnet (eller et kæledyr)
 • Personlig pude med navn eller billede
 • Bucket liste plakat
 • Personlig snekugle
 • Personligt puslespil med billede
 
Ovenstående er blot nogle af de mange gode kreative gaver til børn du finder her i guiden. Længere oppe kan du se over 75 ideer mere.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne