Lysestager på et stuebord i en hyggelige stue

3 gode gaveideer til spisestuen

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Dette indhold er sponsoreret

Julen nærmer sig med alt, hvad der hører til af konfekt, julepynt og naturligvis gaver. Men julen handler langt fra kun om julekager og gaveræs. For de fleste handler højtiden først og fremmest om at samle familien til hjerternes fest. Så hvorfor ikke give en gave, der lægger op til samvær i et af hjemmets hjerterum: spisestuen.

Mangler du inspiration til, hvilken gave du skal give til jul – eller er du på udkig efter ideer til din egen ønskeliste? Hos møbelfirmaet ILVA ved de, hvad der rør sig, når det kommer til boligindretning, og de er derfor de helt rigtige at spørge, hvis du leder efter gaveideer til hjemmet.

Her er deres tre bedste bud på en julegave til spisestuen:

1. Spisebordsstole                   

Vi mødes med familie og venner rundt om spisebordet, og hvorfor ikke give (eller ønske dig) en gave, der gør fornøjelsen større?

Selvom spisebordstole findes i mange forskellige prisklasser, er det ofte en af de større poster i boligindretningen. Derfor er dette for eksempel en god gaveidé til par, der gerne vil gå sammen om en fælles julegave til hinanden – og til deres fælles hjem.  Og hvis det skal være ekstra komfortabelt omkring spisebordet, anbefaler ILVA spisebordsstole med armlæn: ”Her er det er muligt at sidde blødt og komfortabelt en hel aften i gode venners selskab”, lyder det fra møbelfirmaet.

Lyder det som en god gaveidé? Så kan du gå på gavejagt blandt alle spisebordsstole fra ILVA.

2. Bløde hynder

Kan du lide ideen om give en gave, der lægger op til hyggelige stunder omkring spisebordet, men er du samtidig på udkig efter noget, der passer lidt bedre under juletræet – eller måske blot en mere prisvenlig gaveidé? Så kan du også overveje at bløde nogle allerede eksisterende spisebordsstole op med et par hynder.

3. Dekorative vaser

Vaser og andre pyntende boligartikler er gode at give i gave, fordi de passer ind i de fleste hjem. De findes i priser, de fleste kan være med på og i mange forskellige stilarter, så det er nemt at vælge noget, som du synes passer til modtagerens spisestue. En god gave til dig, der leder efter en lille ting til en ven eller et familiemedlem.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne