Personlige gaver din mor vil elske

3 personlige gaver din mor vil elske

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det er ikke nogen hemmelighed, at mødre elsker personlige gaver. Personlige gaver er er ofte unikke, betydningsfulde, og betænksomme. Det er en gavetype der er tanker bag, hvilket er noget, mødre virkelig værdsætter. Næste gang du skal give din mor en gave – om det er julegave, mors dags gave eller en lille ting til hendes bryllupsdag – så bør du overveje, om den ikke den skal være personlig.

Har du besluttet dig for, at gaven til din mor skal være personlig, men er i tvivl om hvad du skal give hende? Så er du landet det helt rette sted. Her får du nemlig 3 ideer til personlige gaver din mor vil elske. Derefter er det din opgave, at sætte dit eget personlige præg, ved at vælge de rigtige billeder og en sød tekst.

 

Pude med billede og tekst

En sød pude med billede og tekst, er en skøn gave til din mor – og hun vil uden tvivl syntes det samme. Giv din mor en pude med et billede at hende, af dig, eller af familien. Har hun et yndlingskæledyr, kan du endda vælge et billede af det.

Du kan også vælge at give hende en pude med tekst. Det kan være en sød lille hilsen som f.eks. ’’jeg elsker dig mor’’, ’’glædelig mors dag’’, eller ’’god jul og godt nytår’’, afhængig af, hvad der passer til gaveanledningen. Det kan også være noget mere personligt, som et lille digt, hendes yndlingscitat eller en anden lille personlig tekst, som du selv kommer op med.

Kan du ikke vælge, kan du alternativt vælge en pude med billede og tekst samtidig. En sådan pude vil uden tvivl være en sikker gavevinder hos din mor, uanset anledning. Her kan den pynte flot i sofaen, på sengen eller i en lænestol i stuen.

 

Personligt forklæde med navn

Står din mor ofte i køkkenet og laver god mad? Køkkenting som forklæder, grydelapper og viskestykker, er ting som ofte ikke blive prioriteret og skiftet ud ofte nok. Måske er det på denne gaveanledning, på tide at skifte det gamle forklæde ud? Og hvilket bedre forklæde, end et personligt forklæde med navn, fra hendes eget barn.

Personlige forklæder med navn er en af de gaver som ofte ikke står på ønskesedlen hos mødre, men som de fleste ønsker sig. Typisk fordi de ikke har tænkt over det, eller fordi de simpelthen ikke ved, at det er noget man kan få lavet. Det er med andre ord, den perfekte gave, som hun ikke vidste hun ønskede sig. Personlige forklæder er ligeledes super gode gaver til bedstemødre.

 

Nøglering med billede

En personlig nøglering med billede, er den klassiske personlige gave som vi alle kender. Der gør den dog ikke mindre god. Tværtimod – en nøglering er noget alle kan bruge, og som de fleste af os bruger hver dag. Med alle de nøgler vi har, er det en af de små ting som er nødvendige i hverdagen. Der er både husnøgle, bilnøgler, og måske en nøgle til skuret eller cyklen som skal holdes styr på. Det hjælper en nøglering med. Er det en personlige nøglering, gør den blot endnu bedre.

Din mor vil uden tvivl elske at have en nøglering med et billede af sit barn eller familie på. På den måde, har hun jer altid med sig, uanset hvor hun er. En god betydningsfuld gave, som samtidig ikke koster ret meget. Det betyder også, at den kan gives til en hver anledning. Endda blot som en lille ekstra gave, bare fordi du vil forkæle din mor lidt ekstra.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne