Hund med gave

5 geniale gaver til hundeejeren

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du en rigtig hundeelsker? Vi har samlet 5 geniale gaveideer til hundeejeren, som ikke kan få nok af sjovt og praktisk hundeudstyr.

Har du brug for mere inspiration? Så kan du besøge Canem, hvor du finder et bredt udvalg af udstyr til hunde, heste og katte.

1: Køletæppe til de varme dage

Hunde med et dobbelt lag pels får det ofte varmt om sommeren, når de bevæger sig udenfor. Hvis hundeelskeren gerne vil nyde livet på terrassen sammen med sin firbenede ven, så kan et køletæppe være den perfekte gave.
 Køletæppet er designet til, at hunde kan ligge på det og nyde en dejlig kølende effekt. Det findes i flere størrelser, så der er et perfekt tæppe, ligegyldigt om personen har en chihuahua eller en labrador.

2: Sprinklermåtte til sjov vandleg i haven

Vi holder os inden for de afkølende gaver. Hvis du vil give en vildt sjov gave til hundeelskeren, så kan du købe en sprinklermåtte til haven. Her kan hunden ligge på måtten i midten og nyde de kølige stråler, der springer op fra sprinkleren… Du kan supplere gaven med et håndklæde, så vovsen kan blive tørret igen bagefter.

3: Agilitytunnel til træning

Hvis du gerne vil give din ven eller veninde en god og sjov mulighed for at træne med hunden, kan du købe en agilitytunnel til hundetræning. Det giver masser af mulighed for sjov leg, og tunnelen kan være det første stykke udstyr i en samling af agilityudstyr til haven.
 Tunnellen fylder ingenting, når den er pakket sammen og kan give mange timers sjov leg i haven.

4: Klikker til lydighedstræning

Du kan give hundeejeren en klikker til lydighedstræning, hvis personen godt kan lide at træne med sin hund. En klikker fungerer ved, at man klikker og giver en godbid i forbindelse med god opførsel. Det lærer hunden at forbinde lyden af klikkeren med ros.

5: Vandflaske til bil og gåture

Hvis du vil have en lidt billigere gave til hundeejeren, kan du købe en smart vandflaske, der kan tages med på gåture og længere ture i bilen, hvor det kan være nødvendigt for hunden at slukke tørsten indimellem. Der findes mange praktiske og smarte modeller.

Vi håber, at du kan bruge én af de fem gaveideer, når du skal på gaveindkøb til hundeelskeren.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne