Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Gaver til katte

De bedste gaver til katteejeren

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Leder du efter en gave til katte elskeren, til familien der har erhvervet sig en ny killing eller til din egen pelsede ven, så giver dig her nogle gode idéer til den perfekte gave.

Kradsetræ

Et kradsetræ eller et andet kradsemøbel er essentielt at have i et hjem der holder katte. Med et kradsetræ giver du muligheden for at skabe tryghed for katten i hjemmet. Katten er biologisk et vildt dyr der er præget af dens territoriale adfærd. Derfor er det vigtig for en kat at have mulighed for at udleve deres naturlige instinkter, som indebærer ikke kun mulighed for at afmærke sit territorium på forskellige måder, men også også at stimulere deres jagtinstinkt.

Med et kradsetræ kan du få alt i ét til at give din kat den tryghed samt dække de behov den har brug for, for at trives i et hjem 

– Der er mulighed for at hvæsse deres kløer – herved udgiver de feromoner der en del af deres naturlige måde at afmærke deres territorium på.

– Der er plads til afslapning og søvn i en højde hvor de fleste katte føler sig mest trygge og hvor de kan have overblik over rummet omkring dem.

– Et kradsetræ giver god mulighed for leg – leg er med til at stimulere deres jagtinstinkt som er så væsentligt for katte. Derudover er leg mellem katte og deres ejer en kraftfuld måde at bygge relationer og styrke bånd.

Find det perfekte kradsetræ til din kat hos kradsetræ kat. Der finder du et stort udvalg til gode priser.

Vandfontæne

En vandfontæne i et kattehjem løser flere problemer end man først skulle tro. I naturen er katte vant til at optage størstedelen af deres vandindtag gennem deres føde. Fordi det er så populært og almindeligt at fodre vores huskatte med tørfoder idag, er det et stort helbredsmæssigt problem hos mange katte at de ikke får nok vand. Dette kan lede til dehydrering som kan skabe en række af forskellige sygdomme, bl.a. nyresvigt som desværre er en meget udbredt sygdom hos huskatte idag. 

I naturen er kattens naturlige instinkt aldrig at drikke vand tæt på sin føde – da den ved dette ofte fører til forurening af vandet. Det samme gælder stillestående vand, da det ofte ikke er så rent som rindende vand. Derfor er idéen om en 2 i 1 skål hvor kattens foder og vand er klods op ad hinanden, desværre helt forkert. Dette kan være endnu en grund til at katten ikke optager den nødvendige andel vand den har brug for, fordi den simpelthen ikke antager vandet for rent og derfor ikke drikker så ofte som den burde. Det er også derfor vi ofte ser vores katte drikke af en løbende vandhane hvis den kan komme til det, eller hopper op på bordet og drikker af vores vandglas.

Derfor er en vandfontæne løsningen på alt dette – rindende vand der samtidig filtrerer samt den placeres andet sted en hvor katten spiser.

Samtidig kan en vandfontæne være æstetisk flot og hyggelig og derved en super gave til katteejeren.

Tilbehør til katte

Kattelegetøj, kattesnacks og katteurter er altid oplagte gaver til katteejeren enten til indflyttergave, værtsgave eller fødselsdage hvis man er på udkig efter noget billigere og mindre ekstravagant.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne