Samsung Galaxy s22

De nye Samsung S22-modeller er den oplagte gave

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Det kan være en svær opgave at finde den perfekte gave. Det gælder ikke mindst til de personer, som umiddelbart ser ud til at have alt. Men heldigvis kan Samsung hjælpe. De nye modeller i Samsung Galaxy S-serien er nemlig kommet på markedet, og de har mange spændende funktioner at byde på, som vil glæde selv dem, der er hårdt presset, når det gælder om at kreere en god ønskeseddel.

Giver man en Samsung S22, S22+ eller S22 Ultra, får modtageren en mobil, der er spækket til randen med hurtige processorer, knivskarpe kameraer og lange batteritider. Det er altså en mobil, der kan klare alle hverdagens opgaver.

Knivskarpt kamera og stor skærm at se billederne på ved Samsung Galaxy S22-modellerne

En af de helt store fordele ved de nye Samsung Galaxy S22-modeller er, at de byder på nogle helt fantastisk skarpe kameraer, som har helt op til 108 megapixels i Galaxy S22 Ultra-modellens tilfælde. En Samsung S22 byder altså på meget mere, end selv de dyreste professionelle DSLR-kameraer kan byde på. En Samsung S22’s pris afspejler dog ikke det enorme antal af megapixels, og man kan derved få en utrolig mobil, som kan tage fantastiske billeder, uanset om det gælder ferier, koncerter eller bare øjeblikke fra hverdagen. Man kan altså roligt forudbestille en Samsung Galaxy S22-mobil til den fotoglade modtager.

Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra byder selvfølgelig også på en skærm, der sagtens kan vise ens flotte billeder i alt deres pragt. Når du køber en Samsung S22+ eller en af de andre modeller, får man nemlig en skærm på over 6”, der er beskyttet bag Gorilla Glass Victus+, som sørger for at holde mobilens skærm fri for ridser.

Bestil Samsung S22, og få en mobil med batteri til hele dagen

Der er ikke noget ved at få en mobil i gave, som nok ser flot ud og kan en masse ting, men som ikke kan holde strøm. Dette er dog ikke et problem med hverken Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22+ eller basisudgaven Galaxy S22. Alle tre modeller har nemlig et batteri, der nemt kan holde til en hel dags brug – også selvom der bliver gamet eller streamet løs. Derfor fungerer mobilen også perfekt til dem, der konstant er på farten, og som bruger mobilen som underholdning imens.

Samsung S22 Ultra købes nemlig, ligesom de andre modeller, med store batterier, der strækker sig fra hele 5.000 mAh til 3.800 mAh, der stadig er mere end rigeligt til at holde strøm på mobilen hele dagen.

Bag skærmen ligger Galaxy S22’s hurtige processor

Samsung S22, S22+ og S22 Ultra-modellerne har selvfølgelig en processor, som kan gøre god brug af de store batteriers kraft. Faktisk byder de tre modeller på en spritny og meget effektiv Exynos 2200-processor, og selvfølgelig kan man bestille Samsung S22, S22+ eller S22 Ultra med op til 16 GB RAM og 1 TB hukommelse, så der er plads til alle ens billeder, spil og streamingtjenester.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne