Lyspære med lys i

Gaveideér til boligen

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Dette indhold er sponsoreret

 

En god gave er ikke udelukkende materialistisk, den har også en følelsesmæssig værdi. Når du skal finde på en god gaveidé, kan du først og fremmest gøre dig tanker om, hvad gavemodtageren kan lide. Med en gave til boligen går man sjældent galt i byen. Der findes noget til enhver smag samt alle aldre. Læs med her, og få inspiration til en god gaveidé.

Lampen, der skaber stil

En lampe er en fin gave, da smukke lamper skaber et særligt udtryk for ens hjem. Det er næsten altid et sikkert valg at give en stilren lampe. Der er mange muligheder inden for den klassiske stil, men en af de lamper, som har det mest tidløse design, er en Piet Hein bordlampe. Denne lampe vil f.eks. pryde et skrivebord. PH-lampen kommer i mange udformninger, og den har typisk et design med flere ringe. Piet Hein Gulvlampe er også en klassiker, som man finder i mange danskeres stuer. Det er en gave, der især egner sig godt til større lejligheder såsom fødselsdage og bryllupper. 

Plakater – en gaveidé, der aldrig går af mode

En plakat er en personlig gave. Plakatkunst har været moderne gennem mange år. Der findes et væld af plakater og dermed altid noget, der passer til enhver smag. Samtidig er der også mulighed for at få specialdesignede plakater. Du kan gøre dig overvejelser om hvad, der vil passe ind i gavemodtagerens hjem. Måske er det en person, der elsker farver, som skal have gaven. Det kan også være til en person med en minimalistisk stil, hvor en stregtegning vil passe flot i indretningen. Hvis du vælger at få plakaten indrammet, er det også vigtigt at tage højde for, hvad der vil passe ind i gavemodtagerens stil.  

Lækre tekstiler 

Hvis du skal give en gave til én, der ønsker fornyelse i sit hjem, kan du give nogle lækre tekstiler. En plaid kan give sofaen et nyt udtryk, og dermed kan den måske få forlænget sin levetid. Hvis du ved, at gavemodtageren har malerier i blå toner, kan du give en plaid, der matcher disse. En sofa kan også få et nyt udtryk med nogle nye puder. Det er også altid lækkert med nye håndklæder. De fleste mennesker har en gammel stak håndklæder liggende, som formentlig kunne trænge til en udskiftning. Vælg nogle neutrale farver, så rammer du med stor sandsynlighed plet. Husk for en sikkerheds skyld at sætte et byttemærke på gaven.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne