Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Kvinde maler akustikbillede

Giv et flot akustikbillede i gave

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vidste du at man kan bruge kunst til at ændre på akustikken i et rum? Hvis du ikke før har hørt om de vidunderlig smarte akustikbilleder, så læs med her. Akustikbilleder er det nyeste inden for smart dekor, som kan forbedre akustikken og ændre rumklangen. Et akustikbillede kan blive en fantastisk smuk og utrolig funktionel gave til en heldig kunstelsker.

Kunst for både øjet og øret

Akustikbilleder er en smart opfindelse, som sammensmelter smuk kunst med akustikplader. Akustikplader er lavet i glasuld og har en særlig struktur i overfladen, som absorberer lyden. Akustikplader i sig selv benyttes for eksempel i indspilningsrum, hvor rumklangen gerne skal være fuldkommen krystalklar. Akustikplader er altså rigtig smarte, hvis du gerne vil skabe en god rumklang i et lokale, som har dårlig akustik. Problemet er at akustikplader i sig selv ikke er super kønne at have hængende på væggene. 

Derfor fandt man på at lave akustikbilleder, hvor akustikpladerne kommer med smukke billeder printet på. Det er ikke til at se, at billederne er akustikplader da de i sig selv bare ligner flotte kunstværker, men deres dobbeltfunktion gør dem til en fryd for både øjet og øret. 

En innovativ løsning 

Glasuld er et naturligt lydabsorberende og samtidig er det ganske miljøvenligt. Glasuld er nemlig et genanvendeligt materiale, hvilket betyder at akustikbilleder faktisk er også et det grønneste valg når det kommer til kunst. Samtidig er akustikbillederne i glasuld brandhæmmende og hygiejniske, da de ikke samler skidt og støv som andre materialer. 

Ydermere så giver materialet og strukturen billedet et særligt rustikt og unikt udtryk, som passer perfekt ind i et hjem med nordisk indretningsstil. Så hvis du kender en kunstelsker med god stil, så er akustikbillede en fantastisk god gaveide. 

Giv rummet en behagelig akustik

Vil du gerne forbedre akustikken i et rum? Akustikbillederne er super smarte at bruge i store rum eller rum med højt til loftet, hvor akustikken ofte ikke er særlig god. Billederne er naturligvis også bare smukke i sig selv, og kan bruges til at skabe lidt ekstra hyggestemning i et rum. 

Akustikbilleder kan ophænges, hvor som helst i hjemmet med en skrue i væggen ligesom du ville ophænge alle andre former for billeder. Det vil med garanti se flot ud i hvilket som helst stilet hjem. Hvis du gerne vil give en helt unik og personliggjort gave til en heldig person, så kan du ikke gå fejl med et flot akustikbillede.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne