Påskefrokost borddækning

Påskefrokost take away – nyd tiden med dine gæster

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

April, April, April – dejlig måned. Ikke nok med at vi har glæde af en masse helligdage og forlængede små ferier, så begynder vejret også at blive varmere og solen titter oftere frem – det er forår. 

Det tegner lidt til at der er en påskefrokost på vej. Men kan det nogle gange også virke lettere uoverskueligt at skulle stå for flere dages indkøb og mange timer i køkkenet for madlavningen, så burde du overveje din påskefrokost med take away. 

Madklubben er blot en af de dejlige restauranter i Danmark, som gerne vil hjælpe danskerne ude i de små køkkener og tilbyder derfor deres påskefrokost take away. Deres kokke har på bedste vidst sammensat en menu, så du slipper for at kokkere og stå i køkkenet en hel dag. 

Når du bestiller din påskefrokost take away, slipper du ikke bare for at komme i køkkenet, men du får også en udsøgt menu, som byder på alt godt og traditionelt fra påskebordet. Madklubben har sammensat en menu, som både byder på fiskefilet, håndpillede rejer, sylt, rødkål og tarteletter. Den helt perfekte menu til din påskefrokost take away. 

En udsøgt påskefrokost som take away

Madklubben elsker traditioner, og at vi samles om dem – over mad. Det skal ikke være besværligt at hygge sig, men tværtimod en glæde at få en masse venner eller hele familien på besøg. Med en påskefrokost take away kan du bruge tiden på dine gæster og ikke i køkkenet gemt væk. 

Madklubben ønsker at alle kan være med, og derfor kan du bestille påskefrokost take away til uanset det antal gæster du byder indenfor. Derudover er deres påskemenu delevenlig og er derfor genial til det gode påskebord. Der skal heller ikke mangle noget, og derfor kan du hos dem også tilkøbe ekstra retter og tilbehør, så du får alt det påskemad du har behov for.

Den er traditionel, smagfuld men også delikat at se på. Madklubben er kendt for deres æstetik og måden de kan få simpelt og traditionelt mad til at se indbydende og moderne ud. Det samme gælder for deres påskefrokost take away. 

Du kan både bestille den i Aarhus, Odense, Esbjerg, Frederiksberg og Herlev. Så uanset hvor du befinder dig i Danmark kan du bestille din påskefrokost som take away. Du står for selskabet og den gode stemning, hvor Madklubben står for menuen og smagsoplevelserne. 

De har gjort det nemt for dig ved at levere al mad i emballage som kan smides ud efterfølgende, så du ikke skal stå med stor opvask eller oprydning efter dit skønne fejring af forårets påske. 

Glædelig påskeferie derude i det ganske danske land – nyd en god ferie, del dagene med venner og familie og vær klar på forårets varme og sol. 

Bedøm denne side

Klik på en stjerne