Julegaver med lyskæde på

Tre gode gaveidéer til hende, der er vild med indretning

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

De fleste har prøvet at stå i en situation, hvor de har haft svært ved at finde en god gave til én, de har kært. Hvis det er en situation, du står i på nuværende tidspunkt, er det en god idé at fokusere på, hvad modtager har af interesser og hobbyer.

Hvis du skal finde en gave til en kvinde, der er vild med indretning, er det oplagt at finde en gave, der harmonerer med dette. Hvis du har brug for en smule inspiration til dette, skal du blot læse med herunder, hvor du finder tre gode gaveidéer.

1. En vase fra Royal Copenhagen

Hvis du vil være sikker på at ramme plet, når du skal give en gave til en kvinde, der er vild med indretning, er en vase fra Royal Copenhagen et godt bud. De fås nemlig i en flere varianter, og derfor kan du selvfølgelig også finde en variant, der tiltaler modtager.

Ved du, at hun i forvejen samler på Royal Copenhagen, kan du vide dig sikker på, at hun vil sætte stor pris på denne gave. Samler hun f.eks. på Sort Mega Riflet-serien, bør du selvfølgelig vælge en vase, der passer hertil.

2. Akustikpaneler til væggene

Det er naturligvis ikke alle, der vil sætte pris på at få akustik paneler til væggene. Mange anser det dog som en god gave, da de ikke blot pynter på væggene. De vil også kunne bidrage til at forbedre akustikken i lokalet, hvor de monteres.

Er du på udkig efter en gave til en kvinde, der ikke kun er vild med indretning, men også har givet udtryk for, at akustikken i hendes bolig er dårlig, er akustikpaneler en oplagt gaveidé. Beslutter man sig for dette, kræver det selvfølgelig, at man har budgettet til det.

3. Genopladelig lampe fra Louis Poulsen

På det seneste er der flere ledningsfrie lamper, der er blevet sendt på markedet. Blandt andet har Louis Poulsen sendt deres Panthella Portable V2 på markedet. Det er en genopladelig lampe, der er inspireret af den ikoniske Panthella, der er designet af Verner Panton.

En sådan bordlampe er en ideel gave til enhver kvinde, der er vild med indretning. Ikke nok med, at den har et udseende, som de fleste kan lide, kan den også placeres alle steder. Det skyldes naturligvis, at den er forsynet med et batteri, der blot skal lades op efter behov.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne