Kvinde som holder julegave i hænderne

Gode julegaveideer til 4 forskellige typer mænd

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Julen nærmer sig med hastige skridt, og alle skal i gang med at finde gaver til familier og kærester. Hvad end det er en pakkekalender eller de større gaver, så kan det være godt at begynde at hente noget inspiration. Her er derfor nogle bud på gaveideer til ham.

Det er godt at være på forkant, når man står midt i ræset kan man nemlig pludselig føle sig presset. Når kreativiteten skal tvinges frem, kan det være mere vanskeligt at finde de helt rigtige gaver. Hvis man derimod går og brygger lidt på ideerne i god tid, så kan man lette trykket lidt op til jul.

Den eventyrlystne

Hvis du leder efter en gave til den eventyrlystne mand, så kan du tænke i lækkert udstyr til udflugter. Det kunne for eksempel være en vandrestøvle. De kan bruges året rundt og er et must-have i enhver praktikers garderobe. Hvis din mand nyder at vandre er en vandrestøvle herre en gave i hans ånd. Det kan selvfølgelig være sin sag at vælge, men der er heldigvis en stor variation af forskellige udtryk. Derfor vil du helt sikkert kunne finde en herrevandrestøvle i din kærestes smag.

Den bageglade

Bagefeberen har ramt hele landet, og det er ikke kun kvinder, der hopper på vognen. Mænd er i stigende grad begyndt at afsøge bageverdenen. Hvis det er tilfældet hos dig, hvorfor så ikke give ham endnu flere muligheder for at bage lækkert brød og andet bagværk til dig. Det vil blot komme dig til gode. Det kan måske hjælpes på vej af en røremaskine. Mænd kan godt lide maskiner, og hvis han kan betjene sig af sådan en, når han skal bage, så kommer der uden tvivl mere brød på bordet.

Til livsnyderen

En rigtig livsnyder kan blive glad for mange gaver. Men hvis du vil overraske og måske gøre lidt ekstra, så er den ultimative livsnydergave en espressomaskine. Morgenerne bliver bare lidt lettere, hvis man kan stå op til en frisklavet og lækker kop kaffe. Det kræver selvfølgelig lidt træning at lave en lækker latte alt efter, hvor rutineret kaffeentusiast, man er. Når mælken sidder i skabet bliver der måske endda serveret kaffe på sengen til dig? Det skal man ikke underkende. Og endnu en gave, der kommer jer begge til gode.

Til den romantiske

Under corona har de fleste nok længtes efter fjerne himmelstrøg. Hvis du har oplevet en udlængsel i din kæreste, så kunne det måske være en idé at forære ham en rejse. Hvis det er svært at finde budget til, så kan man jo nøjes med at give togbilletter eller flybilletter. Så man i hvert fald ligger en rejse ind i de fremtidige planer. Det er altid en romantisk gestus at invitere din kæreste på tur.

Læs også: De bedste brætspil du kan få i julegave

Bedøm denne side

Klik på en stjerne