Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Jule-brætspil

De bedste brætspil du kan få i julegave

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Brætspil har oplevet lidt af en renæssance på det seneste. Engang blev brætspil kun betragtet som noget, der kunne underholde børn på regnfulde eftermiddage, men nu bliver brætspil igen betragtet som en hobby for voksne. Folk møder op, melder sig ind i klubber og samler generelt deres venner omkring bordet igen. Og det er ikke kun, fordi de ikke har noget bedre at lave: moderne brætspil er udfordrende, engagerende og givende på måder, som de måske ikke var før. Desuden er de perfekte som nørdede gaver til både børn, voksne og teenagere.

Denne fornyede interesse har ført til, at der er kommet nogle fantastiske nye spil på markedet i denne sæson. Her er nogle af de bedste medrivende, kooperative og strategibaserede brætspil, som du kan få i julegave, hvis du leder efter noget nyt, interessant og spændende.

Spil, som familien kan nyde sammen

De bedste brætspil til familiesammenkomster er enten samarbejds- eller strategispil. Samarbejdsspil har en holdtilgang til at vinde, hvor alle spillere skal arbejde sammen for at vinde spillet. Det betyder, at selv om du er den bedste spiller i familien, kan alle stadig få noget ud af et spil. Strategiske spil er på den anden side ikke afhængige af, at alle spiller perfekt for at vinde. I kan alle sammen lave fejl, mens I kun lider mindre tilbageslag, så I vil stadig have det sjovt, uanset hvem der vinder. Nogle af de bedste brætspil for familier er bl.a:

– Codenames: Dette spil handler om at arbejde sammen. Et hold af spillere forsøger at gætte ord på kort, der er placeret foran de andre spillere. Spionmestrene giver ledetråde med ét ord for at hjælpe dem på vej, men skal også holde deres kort hemmelige for det andet hold. Codenames-spillet kræver en lille smule strategi, men fokuserer mest på kommunikation og teamwork.

– Forbidden Desert: Dette er et samarbejdsspil, hvor du og dit hold skal arbejde for at holde alle i live. Spillerne udforsker en ørkenverden og samler værktøj og materialer, der er nødvendige for at overleve. Ørkenverdenen skifter hele tiden og truer med at fange dig, så du er nødt til at arbejde hurtigt for at overleve.

– Pandemic: Pandemic er et samarbejdsspil, der foregår i en verden, hvor sygdomme hærger. Du og dit hold skal finde en kur mod disse sygdomme, før de spreder sig for langt. Dette spil er udfordrende og stressende, men har også øjeblikke med ro, hvor du føler, at du har kontrollen.

– Patchwork: Dette er et spil for to spillere, hvor I konkurrerer mod hinanden om at lave den bedste quilt. Du kan vinde enten ved at lave en perfekt quilt eller ved at løbe tør for stof først.

Strategispil, hvor I konkurrerer mod hinanden

De bedste strategibordspil er dem, hvor der skal tages en risiko. Det er spil, hvor du er nødt til at udforske, prøve nye ting og begå fejl for at vinde. Disse spil er udfordrende og interessante, og kun endnu sjovere at spille, hvis du spiller mod familie eller venner. Nogle af de bedste strategibordspil er bl.a:

– Archipelago: Dette er et spil om at udforske og prøve nye ting. Du har et hold af opdagelsesrejsende, som rejser til forskellige øer og forsøger at indsamle ressourcer og viden. Hver ø har forskellige regler, så du er nødt til at prøve alting én gang for at kende øens hemmeligheder. Du skal balancere mellem at samle det, du har brug for, og at udforske for at finde nye muligheder.

– Mansions of Madness: Dette er et samarbejdsspil, der handler lige så meget om at udforske, som det handler om at vinde. Du og dit hold rejser til forskellige palæer og forsøger at løse det mysterium, der hjemsøger dem. I kan vinde ved at løse mysteriet eller ved at løbe tør for tid. Men det bedste ved dette spil er udforskningen og de overraskelser, der kommer med hvert enkelt palæ.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne