Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Mors Dags Gave - geniale gaver til mors dag

Mors Dags Gave 2021 – Find den bedste gave til mors dag <3

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Din mor er noget helt særligt. Hun har båret rundt på dig i 9 måneder, været igennem en hård fødsel og givet dig masser af kærlighed, fra du var spæd og frem til i dag. Derfor skal hun selvfølgelig fejres på Mors Dag med en rigtig god mors dags gave.

Synes du, det er lidt tamt kun med blomster og chokolade på Mors Dag, og vil du gerne gøre lidt mere ud af det, er du kommet til det rette sted. For selvom hun er din mor, betyder det ikke nødvendigvis, at hun er nem at finde en gave til. Det har vi heldigvis løsningen på, da vi har samlet en længere liste af mors dags gaver med alt lige fra geniale køkken gadgets, til lækkerier til ganen, til smukke øreringe og andre smykker. Hun fortjener det bedste, og det vil vi gerne hjælpe dig på vej med, ved at give dig en masse mors dags gaveideer.

Sidder du derfor lige nu og tænker, ”Hvad skal jeg finde på at give i mors dags gave?” eller ”Hvad kan jeg give af gode gaver til mor, som virkelig overrasker?”, er du ikke langt fra at finde svaret på de spørgsmål. Du finder endda gaver til hende der har alt, så er din mor sådan en type, er det heller intet problem.

Kig derfor endeligt gerne hele listen af mors dags gaveideer igennem og se, om ikke der er en eller flere ting, der springer dig direkte i øjnene.

Rigtig god gavejagt!

Indholdsfortegnelse over mors dags gaver

De bedste ideer til mors dags gaver 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand

Mr. Lamp loftlampe – den klatrende mand, er en anderledes og unikt loftlampe, som uden tvivl sætter et personligt præg på hjemmet. Lampen er både sjov, men også både moderne og stilfuld. Passer både til køkkenet, stuen eller børneværelset.

Fra: 229,00 DKK

Sif Jakobs smykker med indgravering​

Hvis du vil give hende en personlig gave, så er disse Sif Jakobs smykker med indgravering en super god gaveide. Du kan vælge mellem smukke halskæder, armbånd og ringe i guld eller sølv. Du vælger blot smykket, tekst og motiv og til sidste skriftypen du vil have indgraveret. En af de absolut bedste personlige gaver til hende.

Fra: 499,00 DKK

Personligt termokrus med billede

Få lavet et personlig termokrus med billede – du bestemmer billede og design. Perfekt gave til ham eller hende, som elsker en kop kaffe eller anden drik på farten.

Fra: 149,00 DKK

Gavekort til spa og wellness ophold​

Hvad er mere romantisk end et spa og wellness ophold sammen bare dig og kæresten? Forkæl din kæreste med et gavekort til hotel ophold, massage eller vælg mellem mange andre spa og wellness oplevelser i hele Danmark. Oplagt som valentinsgave eller fødselsdagsgave til kæresten.

Fra: 299,00 DKK

Gavekort til selvforkælelse

Kender du en som trænger til – eller fortjener – en god omgang selvforkælelse? Giv et gavekort til selvforkælelse i gave, og lad personen selv vælge mellem mange skønne oplevelser, som fælles for dem alle, giver en god omgang selvforkælelse. Vælg mellem massager, spa, forskellige behandlinger og meget mere.

Fra: 255,00 DKK

Mood Book Lamp

Denne lampe er den perfekte gave til bogormen. Lampen ligner nemlig en bog hvor siderne lyser. Bogen kan ligge åbent, stå op at være lukket. Lampen kan indstilles til forskellige farver, og er den perfekte lampe til kontoret, stuen eller som natlampe i soveværelset.

Fra: 259,00 DKK

Luksusbrunch for 2

En luksusbrunch for 2 er indbegrebet af kvalitetstid sammen – både som par, veninder eller familie. Gavekortet kan indløses på en lang række lækre cafer over hele Danmark.

Fra: 299,00 DKK

Karikaturtegning af børn og baby

Få lavet en flot karikaturtegning af børn og/eller babyer. Tegningerne er af super god kvalitet, og så er de 100% håndtegnede. En skøn gave til mor, far, bedsteforældre eller børnene selv.

Fra: 399,00 DKK

Karikaturtegning til Mors Dag

Giv en karikaturtegning i Mors Dags gave – enten af børnene, af hende, eller af hele familien. Gå evt. sammen flere søskende, din mor vil uden tvivl elske den!

Fra: 399,00 DKK

Personliggjort familieplakat

Få lavet en personlige plakat med familiens bogstaver. Bogstaverne er håndillustreret og i et fantastisk flot design, som passer ind i det moderne hjem. Vælg mellem flere størrelser og farver.

Fra: 249,00 DKK

Personlig portrætmaleri efter dine fotos

Et personligt portrætmaleri kan meget vel være den ultimative gave at få! Det kan være et maleri af modtageren, modtagerens børn eller anden person. Du vælger selv billedet. Oplagt at give til store anledninger som runde fødselsdage, jubilæum, bryllup og lign.

Fra: 1.999,00 DKK

Personlig knivblok i træ inkl. knivsæt

Denne personlige knivblok er den perfekte gave, til ham eller hende der elsker at stå i køkkenet. Få graveret navn og/eller en lille hilsen med lasergravering. Den er både stilfuld, elegant og af rigtig god kvalitet. Samtidig medfølger et fuldt knivsæt til blokken.

Fra: 379,00 DKK

Svanen Figuren – Kåret til Årets Figur 2021

Svanen figuren er fremstillet i mahogni træ med messing fod og er 12,5 cm høj. Det et en stilfuld dekoration som passer ind i det moderne såvel som hyggelige hjem. Figuren er kåret som ”Årets figur” 2021 af Bolig Magasinet

Fra: 849,00 DKK

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod

Ægget Figuren i mørkt mahogni træ med messing fod er 10 cm høj, og en super flot dekoration til det moderne hjem. Træets struktur gør at alle figure er unikke, og giver samtidig et flot spil.

Fra: 649,00 DKK

Everyday Hero figur – Kvinde

Kender du en kvinde som du mener er en helt? Det kan være din mor, moster, kone eller anden vigtig kvinde i dit liv. Vis at du sætter pris på hende, og at de ser hende som en af hverdagens helte.

Fra: 349,00 DKK

Ringholder sæt i egetræ (2 stk.)

Dette sæt enkle men elegante sæt ringholdere i egetræ, er den perfekte måde, at opbevare ringe på, på en praktisk og stilfuld måde. Holderne er i et flot design, som passer godt ind i det moderne hjem.

Fra: 350,00 DKK

Smykkestativ i egetræ

Et flot smykkestativ i egetræ med sort hang-on, til hende som har brug for at holde styr på smykkerne. Kan bruges til halskæder, øreringe, ringe og alle andre former for smykker.

Fra: 345,00 DKK

Urholder i egetræ

Med denne flotte urholde i egetræ, kan du opbevare dit ur på en flot og elegant måde. Stil den i soveværelset, badeværelset, stuen, eller hvor du ellers måtte ønske. Det moderne og minimalistiske design passer ind stort set hvor som helst. Passer naturligvis både til herreure og dameure.

Fra: 170,00 DKK

Foto i akrylblok

En akrylblok med eget foto er en fremragende personlig gave til julen, og en flot juledekoration. Oplagt som gave til forældre eller bedsteforældre fra børn og børnebørn, eller som juledekoration til børneværelset.

Fra: 149,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Plakat eller fotocollage med personlige billeder

En plakat eller fotocollage med personlige billeder er en af de personlige gaver til kvinder og mænd, som du kan være sikker på bringer glæde. Vælg en collage med flere billeder, former eller en collage med både tekst og billeder, som giver modtageren et smil på læben hver dag. FÅ 20% RABAT MED KODEN: 278016

Fra: 187,00 DKK

Sammenfoldeligt badekar

Et sammenfoldeligt badekar til voksne. Kan bruges både indenfor og udenfor på terrassen. Den perfekte gave til hende eller ham der har alt, udover et indbygget badekar i lejligheden eller huset. Badekaret kan nemt klappes sammen, så det tager minimal opbevaringsplads når det ikke bruges. En af de bedste gaver til ham der trænger til et varmt og afstressende karbad i ny og næ!

Fra: 1.399,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 189,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 129,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.

Fra: 42,00 DKK

Georg Jensen Damask Sengetøj​

Det luksuriøse sengetøj fra Georg Jensen Damsask i AGER design, er vævet af 100% egyptisk kæmmet bomuld. Det lækre sengetøj fås i forskellige flotte farver og mønstr. En af de luksus gaver til hende, som uden tvivl får hende til at sove som en drøm.

Fra: 1.000,00 DKK

Hvorfor giver man gaver til mor på Mors Dag?

Traditionen med Mors Dag på anden søndag i maj stammer oprindeligt fra USA helt tilbage i starten af 1900-tallet. Her var der en mor, Anna Marie Reeves Jarvis, der arbejdede for at forbedre sanitære forhold og at mindske børnedødelighed. Det gjorde hun i gruppen ”Mothers Day Work Club”.

Noget hun og gruppen blandt andet kæmpede for, var at bekæmpe de sygdomme, der brød ud mellem soldater under den amerikanske borgerkrig. Her fik hun ideen til, at amerikanerne skulle indføre en decideret mindedag for det arbejde, mødre udførte.

Selvom hun desværre døde i 1906, var hendes kamp ikke forgæves. For hendes datter, Anna Jarvis, kæmpede videre for at udbrede Mors Dag og havde allerede i 1909 spredt traditionen til mere end 45 stater. I 1914 var dagen så udbredt, at præsident Woodrow Wilson udråbte Mors Dag til en national mærkedag.

Som med mange andre amerikanske mærkedage spredte Mors Dag sig også til Europa og Danmark, hvor vi den dag i dag troligt fejrer Mors Dag og tropper op med en god gave.

Mors Dag startede derfor som en dag, der ikke var kommerciel. Den var udelukkende til at sætte fokus på mødre og deres kæmpe arbejde. I dag er det noget helt andet, hvor vi i langt højere grad fejrer det med at give større og mindre gaver til vores mor.  

Det giver derfor rigtig god mening at finde en mors dags gave her i 2021.

 

Personlig mors dags gave

Er der nogen, du kender rigtig godt, så er det din mor. Hun er den, sammen med din far, du har kendt længst af alle de mennesker, du kender. Derfor er det også mere end oplagt, at du finder en personlig mors dags gave til hende.

Det kan selvfølgelig være nemmere sagt end gjort, da det måske ikke længere lige er sagen at tegne en tegning eller forme en lerskål til hende, som da du var lille. Så hvad skal du så finde på at give som personlig gave til mors dag?

Der er rigtig mange gode ideer til, hvad du kan give af personlige gaver til hende. For at spore dig ind på, hvad der kunne være den perfekte gave at give til lige netop din mor, har vi i vores liste over mors dags gaveideer samlet et væld af personlige gaveideer, som du enten kan finde inspiration fra eller vælge at købe.

Uanset hvad du køber til hende i gave til mors dag, vil hun sætte pris på det – men, det betyder bare lidt mere, når du gør den personlig, da det viser, at du gerne vil bruge tid på at gøre hende glad.

Giv den gerne sammen med et sødt kort og en fin indpakning.

 

Mors dags gave smykker – en perfekt mors dags gave

Kvinder elsker smykker, og det er helt sikkert heller ikke nogen undtagelse for din mor. Derfor er smykker i mors dags gave også helt perfekt, hvis hun rigtig godt kan lide at klæde sig på med øreringe, armbånd, halskæder eller noget helt fjerde.

I vores liste over gaveideer til mors dags gave 2021 har vi også inkluderet flere forskellige smykker, som udstråler, at hun er en skøn mor, men også smykker, der blot fremhæver hendes femininitet.

Se om ikke du kan finde de perfekte smykker som gave til mors dag, for det vil hun med garanti blive rigtig glad for.

 

Klassisk mors dags gave med blomster og chokolade

Selvom du med al sandsynlighed har fundet vejen herind, fordi du netop gerne vil undgå at give en mors dags gave med blomster og chokolade, kan du nu alligevel godt overveje det i kombination med en mors dag gave, du finder fra vores liste.

Selvom det virker kliché og en anelse for klassisk, er det bare ikke til at komme udenom, at det er en gave, der er skøn at få. Især hvis det er en mors dags buket, der er gjort noget ud af og noget ekstra lækker chokolade.

Vigtigst er blot, at du får vist din mor, hvor glad du er for hende.

 

Kan man give en hjemmelavet mors dags gave?

Det korte svar er at ja, det kan du sagtens. For mange mødre er verdens bedste mors dags gave hjemmelavede gaver, fordi de viser, at du gerne vil bruge din kreativitet og tid på at glæde hende. Hjemmelavede gaver er især en god mors dags gave fra børn og kan være alt lige fra hjemmelavede krus og små møbler til en flot skål, hun måske længe har ønsket sig.

En hjemmelavet gave er også en god mulighed for at give en billig mors dags gave, hvis ikke budgettet er så højt. Der er mange muligheder for at lave en hjemmelavet gave til mors dag, der er mindst lige så godt som det, man kan købe. Det er bare at finde dine indre, kreative evner frem og lave noget, som du ved, hun enten mangler eller efterfølgende ikke kan leve uden. Det skal der nok komme nogle søde mors dags gaver ud af.

 

Hvad er den perfekte mors dags gave?

Den perfekte mors dags gave er en gave, der ganske enkelt gør din mor glad. Alle mødre er som sagt ikke ens, og derfor kan der være stor forskel på, hvad netop din mor synes er en rigtig god mors dag gave.

Kan hun godt lide at klæde sig pænt på? Eller er der nogle smykker, hun længe har ønsket sig? Måske hun gerne vil have nogle billeder med dig og hende? Sæt dig ind i hendes behov og spor dig ind på, hvad der kunne være den perfekte mors dags gave. Hvis det er svært, hjælper vi dig med at spore dig ind på nogle gode gaveideer til mor, så du kan glæde dig til at give hende den i maj.

 

Få god inspiration til mors dags gaveideer

Vil du gerne gøre din mor rigtig glad? Så starter det med, at du går i tænkeboksen med, hvad du godt kunne tænke dig at give hende i mors dag gave. Når du har sporet dig ind på, hvad der kunne gøre hende rigtig glad, kan du gå igennem vores liste og se, om der er nogle af vores gaver til mors dag, der matcher.

Er du omvendt helt blank på, hvad du skal finde på at give i mors dags gave 2021, er det bare med at komme i gang med at gå vores liste over mors dags gaveideer igennem, som blandt andet byder på:

  • Mors dags gaver til kvinder, der elsker smykker
  • Gaver til mødre, der elsker at være i køkkenet
  • Mors dags gaver til mor, der elsker at blive forkælet
  • Gaver til mors dag, til moren der kan lide personlige gaver

Der er selvfølgelig også meget mere, du kan finde i vores liste. Så vi er helt sikre på, at du ikke kommer til at gå tomhændet herfra. Der er i hvert fald ingen grund til at stå uden en mors dags gave, når nu vi har samlet så meget gaveinspiration til mors dag 2021.

 

Andre skønne mors dags gaver

Som du kan se på gavelisten, er der rigtig mange gode mors dags gaver. Vi har kæmmet nettet for de absolut bedste af slagsen. Det kan dog stadig være svart at vælge mellem alle de gode gaveideer. Derfor får du her vores nogle af vores yndlings gaveideer til mors dag. Så har du svært ved at vælge, kan du altid vælge en af dem. Her er du 100% sikker på ikke at gå galt i byen.

  • Gaver med hjerter – Hjerter symboliserer kærlighed, og hvilken bedre dag at udtrykke din kærlighed for din mor, end på mors dag. Du kan få rigtig mange forskellige ting med hjerter. Alt fra hjertesmykker, chokolade, plakater og meget andet. På listen har vi naturligvis en del gaveideer med hjerter. Mon ikke der er et par stykker af dem, som vil falde i god jord hos din mor.
  • Fotobog – En fotobog er en utrolig personlig gave, og derfor helt perfekt at give til mors dag. Fyld dem med billeder af hende, dig og resten af familien, og se den igennem sammen mens i mindes gode minder. Det er ikke kun en fantastisk gaveide til mor, det er også en hyggelig lille aktivitet læse den sammen.
  • Indgraveret te eller vinglas – Her har vi endnu en personlig gave til mor. Indgraveret glas, hvor ud kan skrive hendes navn, og evt. en lille sød hilsen med dato. En rigtig gode gaveide, og noget hun kan bruge i lang tid frem. Både indgraveret te glas og vinglas egner sig godt til mors dags gaver, afhængig af hvad hun bedste kan lide.

Du er din mors bedste gave

Husk på, at lige meget hvor mange gode gaver du giver til din mor, vil du (og evt. dine søskende) altid være hendes bedste gave. Derfor bør du på mors dag ikke kun købe en fin gave til hende, du bør også bruge tid med hende. I stedet for at ringe til hende, og ønske hende en god mors dag, så tag hjem til hende, og fejre mors dag med hende. Giv hende gaven fysisk, med en et tilhørende kort, en stor krammer og et par timer af din tid.

Din mor vil uden tvivl sætte større pris på din tid, end selve gaven du giver hende. Det er uanset om i tager ud og spiser på en café, tager i biografen eller blot hygger med en god kop kaffe eller et glas rødvin derhjemme. Det der er vigtigt, er at i bruger kvalitetstid sammen.

 

Ideer til hvad i kan lave på mors dag

Ønsker du ideer og inspiration til, hvad du kan lave med din mor på mors dag? Der er masser af skønne oplevelsesgaver som du kan give din mor, hvor i kan lave noget sammen. Du kan enten give hende oplevelsen som et gavekort, eller ud kan blot invitere hende med. Her er et par gode ideer, til ting du og din mor kan lave sammen på mors dag:

  • Tag ud og spise på din mors yndlings café – Hvis din mor har en yndlings café eller restaurant, er det oplagt at invitere hende på en middag eller en drink på mors dag. Det behøver ikke være en 3 retters menu der tager flere timer. Det kan sagtens være en kop kaffe og en snack.
  • Tag i tivoli eller parken – Inviter din mor med i tivoli eller en park, og bruge kvalitetstid sammen. Gå en tur, snak og spis en godt måltid mad. En skøn dag i mors tegn som hun uden tvivl vil elske.
  • Lav en forkælelsesdag for din mor derhjemme – Tag hjem til din mor, eller inviter hende hjem tid dig, og lav en forkælelsesdag for hende. Giv hende et fodbad, en massage, et glas vin og lav et godt hjemmelavet måltid mad til hende. Denne ide er både god for dig som er voksen, eller for børn som ønsker at gøre noget godt for deres mor på mors dag.

Vi håber, du finder en god mors dags gave og får en skøn dag sammen med hende!

Den bedste mors dags gave
Denne artikel er anmeldt af Elsa H. (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.