Kvinde bruger solcreme

3 fordele ved at bruge ansigtsolcreme dagligt

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Dette indhold er sponsoreret

Ansigtet er det første, som folk lægger mærke til, og derfor er det vigtigt at have et flot og velplejet ansigt. Med en god ansigtscreme kan man fugte huden, pleje den og samtidig undgå at få rynker. Derudover kan man med fordel bruge en ansigtscreme med solfaktor i. En ansigts solcreme med solfaktor kan bruges ligesom din normale dagcreme i forårs- og sommermånederne, hvor solen har fat. En ansigsts solcreme holder ikke kun på fugten, men beskytter samtidig huden mod skadelige UVA og UVB-stråler. Der er mange fordele ved solcreme ansigt med solfaktor i og du kan læse mere om dem her. 

Ansigtssolcreme beskytter dig mod skadelige UV-stråler og forhindrer for tidlig aldring af huden.

Ansigts solcreme er en solcreme, der er specielt udviklet til at beskytte ansigtet mod skadelige UV-stråler. Ansigtssolcreme indeholder typisk en højere SPF end almindelig solcreme, og den kan anvendes af alle hudtyper. Solcreme er et must for enhver, der ønsker at beskytte sig mod for tidlig aldring af huden, og det gælder især ansigtet, da det er det område af kroppen, der udsættes for mest sollys i løbet af året. Faktisk er det også en god idé at bruge om vinteren, da huden også udsættes for er UV-stråler, selom solen ikke har ligeså meget kraft som om sommeren. Så vil du undgå rynke og fine linjer, bør en solcreme ansigt være fast inventar af din morgenrutine. 

 

Kan ansigtsolcreme forhindre hudkræft?

Ansigtsolcreme kan ikke forhindre hudkræft, men det kan reducere risikoen for at få den type kræft, der opstår på grund af eksponering for sollys. Ansigtsolcreme indeholder stoffer, der blokerer solens stråler, og disse stoffer kan reducere risikoen for at få hudkræft markant. Og brug gerne rigeligt af din bedste solcreme ansigt, gerne to lag. Dette råd gælder både for dit ansigt og resten af kropnne. Om sommeren, hvor vi måske sveder eller bader, bliver din ansigts solcreme også vasket af. Hav den derfor gerne med i håndtasken, når du er ude. Andre gode råde mod hudkræft er at søge skygge og bruge solhat.

Hvilken type ansigtsolcreme er bedst for dig?

Der findes mange forskellige typer af ansigtsolcreme på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken type der er bedst for dig. Den bedste solcreme ansigt er en, du synes har en lækker konsistens og ikke fedter på din hud. Dette kommer an på din hudtype. Hvis du har tør eller sensitiv hud skal du gå efter en fugtgivende creme uden parfume. Den bedste solcreme ansigt til fedtet eller uren hud, skal ikke være for fed og gerne indeholde antibakterielle ingredienser. 

Bedøm denne side

Klik på en stjerne