Gavekort

De absolut bedste gaveidéer til livsnyderen

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Livsnyderen – du kender med garanti typen; vedkommende, der forstår at nyde livet til fulde, og som aldrig er bleg for at forkæle sig selv. Skal du glæde netop en livsnyder, så skal du bruge din kreativitet. Har din kreativitet ikke ført dig til en løsning, så kan du dykke ned i nogle af de gaveidéer, vi har udvalgt til dig.

Gavekort til massage

En vaskeægte livsnyder siger aldrig nej til en god omgang massage. Derfor vil vi mene, at et gavekort til massage er en fremragende gaveidé. Det gælder, uanset om livsnyderen er fysisk aktiv eller ej, da vi alle kan bruge lidt massage fra tid til anden. Det er desuden en gave, der ikke koster en formue, hvorfor du vil kunne benytte dig af idéen uden at skulle tømme hele din opsparing. Bestil et gavekort på nettet i dag, hvis du tænker, at denne gaveidé er spot-on.

God vin eller champagne

Våde gaver – i form af eksklusive drikkevarer – falder som regel også i god jord hos den typiske livsnyder. Spørgsmålet er så bare, om vedkommende er mest til en god flaske rødvin, eller om det vil være mere oplagt med en lækker flaske champagne. Det vil i den anledning være en fordel, hvis du kender modtageren ret godt og har helt styr på vedkommendes smag i alkohol.

Både vin og champagne er noget, man aldrig kan få for meget af, hvorfor vi vil mene, at dette er en sikker gaveidé (medmindre modtageren ikke drikker alkohol).

Oplevelsesgavekort

De fleste livsnydere elsker at opleve nye ting og få nye minder. Netop derfor vil et oplevelsesgavekort – af den ene eller anden art – være en oplagt gaveidé. Der findes et væld af forskellige oplevelsesgavekort, hvor nogle kan bruges til henholdsvis massage og personlig træning, mens andre kan bruges til helikopterture, paintball, flødebollekurser osv. osv. Endnu en gang vil det være en markant fordel, hvis du har helt styr på modtagerens interesser.

En god middag

Din gave kan også bestå af en god middag, enten på restaurant eller hjemme hos dig, som modtageren kan indløse, når det passer ham eller hende. Dette er endnu en fremragende gaveidé, idet du også selv får glæde af gaven. Ikke nok med, at livsnyderen bliver forkælet med noget god mad og dertilhørende drikke, så kan du også nyde godt af, at du får noget kvalitetstid med vedkommende. Kan det overhovedet blive bedre?

Et pænt smykke

Blandt de mere personlige gaveidéer til livsnydere er det værd at komme ind på smykker. Der er nemlig ikke mange gaver, der bliver modtaget lige så glædeligt som smykker i form af bl.a. armbåndsure, halskæder og øreringe. Overvej derfor, om det ikke kunne være en idé at købe et pænt smykke til ham eller hende, du skal fejre.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne