Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Mand med skarp hårkant

Gaven til manden der har alt – Få en skarp hårkant i nakken eller skægkant med permanent hårfjerning

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Når man skal købe geniale gaver, så er det oftest sådan at kvinderne er lidt lettere at berige med gode gaver hvor mændene ofte har svært ved at give ønsker fra sig. Det kan være vanskeligt at stå i den situation at man skal finde på en gave der sent vil blive glemt igen, men nu kan du give gaven der skaber glæde – også i fremtiden.

Kom et skridt foran og find selv på den bedste gave til manden

Geniale gaver er gaver som personen der modtager gaven måske ikke selv havde tænkt på, men som bare rammer spot on i forhold til hvad der er brug for. Gaver der kan bruges ikke bare en enkelt gang, men som kan blive ved med at skabe glæde igen og igen er smarte og vil ikke lige ryge i glemmebogen igen.

Det er ofte sådan at hvis man skal købe gaver til mænd, så har de svært ved at komme på nogle gaveønsker. Ofte skyldes det at mænd har en større tendens til bare at spare op og bruge pengene på det de mangler løbende, med det samme de kan se at de har et behov. Men her kan du være et skridt foran, for det er ikke ofte set at mænd overhovedet overvejer behandlinger i en skønhedssalon og her er det at en omgang permanent hårfjerning kunne være helt perfekt at give.

Det kan være en videnskab at tæmme et skæg

Mænd har en tendens til at gro mange flere hår på kroppen og disse hår har samtidig en større fremtoning end hvad godt er. Ligesom at mange kvinder ønsker at barbere sig under arme, på benene og i bikinilinjen så har manden ofte en barbering af skæg og det kan være et værre bøvl at lære at tæmme dette skæg.

Med permanent hårfjerning, kan manden blandt andet få styr på skæggets kant én gang for alle. Man ser kvinder få styr på brynene ved at få dem rettet til og i nogle tilfælde får de tatoveret brynene én gang for alle. På samme måde kan mænd opleve at det kan være svært at styre skæggets kanter og facon. Med permanent hårfjerning af hår der går ud over den ønskede skægkant, kan manden lettere og hurtigere få det look der ønskes.

Få styr på hårkanten i nakken med permanent hårfjerning

Det er ikke kun i forhold til skægkanten at manden kan få stor glæde af en gave som permanent hårfjerning og hvis han ikke gror det vilde skæg, så er der stadig god chance for at en sådan gave kan gavne manden. Ofte har mænd en frisure der er kort og når håret er kort, så vil det også hurtigt syne frem med de hår der løber fra hovedet ned i nakken.

Denne manglende kant kan for mange mænd gøre, at der er et behov for at komme til frisøren ofte og for nogle hedder det hver tredje uge for at undgå denne manglende hårkant i nakken. Her kan permanent hårfjerning i nakken fra kanten og ned være guld værd og spare mange penge i forhold til frisørbesøg fremadrettet.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne