Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Fødselsdagsblomster

Fødselsdagsblomster

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Kender du nogen, som har fødselsdag? Så er du muligvis i tvivl om hvilken gave du skal give. Mulighederne er mange og alt afhængig af din relation til fødselaren, så kan gaven være større eller mindre. En gave du altid kan give, uanset hvor tæt en relation du har til fødselaren, er en buket blomster. Blomster kan sammensættes på et utal af måder og taler helt deres eget sprog, og er derfor velvalgte i anledningen af en fødselsdag, uanset om du skal købe en fødselsdagsgave til din mor eller en god ven. Du kan se udvalget her, hvor der er en fødselsdagsgave til ham og hende.

En festlig fødselsdagsbuket til fødselaren 

Der er ingen tvivl om, at en buket blomster er en smuk fødselsdagsgave, som vil bringe glæde hos modtageren for det er, hvad blomster kan. Bloomit leverer blomster i hele landet, og de kan helt sikkert hjælpe med de helt rigtige fødselsdagsblomster, der vil glæde enhver. For rigtig mange er fødselsdage noget helt særligt, og det samme skal fødselsdagsgaven være. Desværre er det er ikke altid, at vi har muligheden for at være sammen med fødselaren på selve dagen, og det er her, hvor du kan sende fødselsdagsblomster og på den måde vise fødselaren, at du tænker på dem på deres fødselsdag. Bestiller du hos Bloomit, har du muligheden for at bestille en flot buket med flag, om du så ønsker en farverig og glad buket eller en mere traditionel holdt i danske farver.

Send et fødselsdagskort med blomster samme dag

Når du bestiller en fødselsdagshilsen, har du også mulighed for at skrive din personlige hilsen i et fødselsdagskort. På deres hjemmeside kan du finde god inspiration til tekst til fødselsdagskortet.

For at gøre det nemt for dig at bestille en fødselsdagshilsen, har Bloomit bundet udvalgte buketter til fødselsdagen. Bloomit leverer blomster i hele landet, og når du bestiller en fødselsdagsbuket hos Bloomit, vælger du leveringsdatoen. Skulle du have glemt en fødselsdag på selve dagen, har Bloomit samme-dags levering. Det eneste du skal gøre for at finde ud af, om du kan få leveret din fødselsdagsbuket, er ved indtaste postnummeret til modtager, så får du svar med det samme. 

En personlig blomsterbuket på fødselsdagen 

Send en personlig fødselsdagshilsen på fødselsdagen med en buket blomster. Vælg en buket, du ved, passer til fødselaren og skriv en personlig hilsen i kortet. Sådan en fødselsdagsgave vil helt sikkert sprede glæde på fødselsdagen. Og hvem sætter ikke pris på at blive husket på sin fødselsdag? Bestil i dag og få leveret på fødselsdagen. Du bestemmer leveringsdatoen, så du har også mulighed for at bestille til levering længere ud i fremtiden. Lad Bloomit hjælpe dig med at ønske tillykke med fødselsdagen. 

Bedøm denne side

Klik på en stjerne