Farverige gaver

Hvad skal jeg give i gave?

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Skal du til fødselsdag eller til en anden anledning, hvor du skal give en af dine kære en gave, men er du i tvivl om, hvad du skal give vedkommende? Så kan du læse med her og blive oplært i kunsten at finde den perfekte gave.

Derfor skal du give en gave, du har tænkt over

Hører du til dem, der ikke skænker gaveindkøb mange tanker, når du skal til fødselsdag, jul eller reception, men bare ser gaven som noget nødvendigt? Så bør du overveje at tænke mere over, hvad du pakker ind, for at give en gave er mere end blot en formalitet.

Er der en ønskeliste, kan du snildt gå frem efter den, men hvis ikke, stilles der højere krav til din kreativitet og engagement. Derfor bør du overveje følgende, når du giver gave uden ønskeliste:

  • Tænk over, hvem gavemodtageren er som person
  • Overvej, hvad gavemodtageren godt kan lide og har af interesser
  • Tag med i dine betragtninger, hvad gavemodtageren har brug for
  • Tænk over, om gavemodtageren i løbet af året har talt om noget særligt, der har haft interesse
  • Tag med i betragtning, at de fleste gavemodtagere sætter pris på en kreativ gave frem for en, der bare er hevet ned fra hylderne
  • At udveksle gaver styrker det personlige bånd mellem gavemodtager og gavegiver

Giv en gave, der glæder

Skal du være kreativ og finde en gave, der ikke står på en ønskeliste, skal du først og fremmest tage gavemodtagerens personlighed med i betragtning. Hvem er han eller hun som person, og hvad kan personen godt lide?

Har personen en interesse for kunst, kan du for eksempel vælge en design-lampe eller kunst til væggen. Elsker personen madlavning? Så kan du overveje køkkenudstyr eller kogebøger. Eller er personen vild med litteratur? Så giv en spændende bog, men tænk over genren.

Kender du personen godt, kan det være, du kan komme i tanke om noget, han eller hun har snakket om i løbet af året. Måske har du ikke hørt om andet end en særlig koncert eller rejse. Så kan du give en gave, der har en relation til det, personen har været optaget af. Det kan også være, at du har opdaget, at han eller hun gang på gang mangler specifikt udstyr i hjemmet, og så kan du vise din omsorg ved at give ham eller hende de manglende objekter.

Er du helt på bar bund, kan du vælge en mere generel gave, men gå efter en, som du ved, at personen kan bruge – også selvom det måske ikke lige er helt i øjet. Men det viser, at du har taget gavemodtagerens behov med i betragtning. God gavejagt.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne