Bil fyldt med gaver

Sådan undgår du at sprænge dit gavebudget

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Vi kender sandsynligvis alle sammen situationen; man bliver inviteret til fødselsdag efter fødselsdag for ikke at tale om konfirmationer, bryllupper, baby showers, barnedåb og så videre. Det er hyggeligt og typisk hos mennesker, som man holder meget af, og man ønsker derfor naturligvis at give dem en god gave.

Men det er bare ikke altid, at gavebudgettet helt kan holde til de mange fester og de medfølgende gaver, som man gerne vil give. Så hvordan undgår man at sprænge gavebudgettet? Det forsøger vi at give dig nogle gode tips og råd til her i denne korte artikel.

Vær ude i god tid

Når du skal købe en gave, er det en rigtig god idé at være ude i god tid. Jo før du får bestemt dig for, hvad du vil give personen i gave, desto bedre er du stillet i forhold til at finde det helt rette sted at købe den. Hvis du i stedet er ude i absolut sidste øjeblik, vil du ofte ende med at betale ekstra for at kunne købe den i en fysisk butik eller for at få den leveret hurtigt fra en webshop.

Disse ekstra omkostninger kan du undgå, hvis du har helt styr på, hvad du skal købe, og hvor du skal købe det.

Køb gaven online

Det bringer os til det næste punkt på listen; du kan med fordel købe din gave online. For det første går det hurtigere, og for det andet er det ofte billigere end at købe gaver i en fysisk butik i gågaden eller et andet sted med en dyr adresse.

Fordelen ved at købe dine gaver online er også, at du kan bruge hjemmesider som eksempelvis PriceRunner. Her kan du sammenligne priser på den pågældende gave på tværs af forskellige webshops – og dermed sikre dig, at du får den til den bedste pris.

Endelig behøver du heller ikke at bekymre dig om returmulighederne, når du køber en gave online. Modtageren kan som regel sende den tilbage fra sit lokale posthus, hvis den skal byttes, eller pengene skal retur. Det behøver altså ikke at give problemer, hvis gaven er købt i en butik, der ikke er i nærheden af modtageren.

Lån penge og få råd til den rette gave

Hvis det fortsat kniber med gavebudgettet, kan du overveje at optage et lån, så du kan få råd til at give lige præcis den gave, som du gerne vil give. Find et forbrugslån fra Santander her og få hurtigt overført pengene til kontoen, så du ikke længere behøver at være begrænset af, at det ikke har været lønningsdag længe.

Hvis du er helt blank for idéer, kan du i øvrigt også klikke dig rundt her på siden, hvor vi har en masse gode bud på geniale gaver til alverdens forskellige lejligheder og personer. Det kan være en oplagt måde at få sat gang i tankerne omkring, hvad du skal give i gave til den næste person, der afholder en fest, hvad end det så er et bryllup, en fødselsdag, en barnedåb eller noget helt fjerde.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne