Gavekort

Et gavekort til en streamingtjeneste kan være en god mandelgave

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du fået til opgave at finde årets mandelgave? Så står du over for en lille udfordring. Udfordringen er at finde en gave, der vil hitte hos både små og store på tværs af interesser m.v. Det kan være svært, men det behøves ikke at være en umulig opgave.

I denne artikel vil vi komme med ét konkret bud på en fremragende mandelgave – nemlig et gavekort til en streamingtjeneste. Streaming hitter hos både voksne og børn, så uanset hvem der får mandlen og dermed mandelgaven, så vil der blive skabt stor glæde hos modtageren.

Hvor kan jeg købe gavekort til streaming?

Du skal ikke bruge lang tid på at finde en forhandler af gavekort til streaming. Der findes nemlig en hel del forhandlere. Nogle af dem har fysiske forretninger, mens andre er onlinebaserede.

Gavekort til streaming kan bl.a. købes på udvalgte tankstationer og i visse kiosker. Ligeledes er der mange supermarkeder, der har gavekort på hylderne, herunder gavekort til streaming. Ofte er gavekortene placeret på en hylde nær kassen. Finder du dem ikke her, så spørg en medarbejder efter hjælp. Eksempelvis kan der købes gavekort til Netflix hos både Netto, Bilka og Elgiganten.

Der er selvfølgelig også mulighed for at købe gavekort til streaming online. Nogle af streamingtjenesterne sælger gavekort direkte via deres egen hjemmeside, mens andre bruger eksterne forhandlere til at håndtere salget.

Hvilke streamingtjenester kan der købes gavekort til?

Der kan købes gavekort til mange, men ikke alle, streamingtjenester. Googler du gavekort + navnet på streamingtjenesten, så vil du finde ud af, om der sælges gavekort til den givne tjeneste. I skrivende stund er det f.eks. ikke muligt at købe gavekort til hverken Viaplay eller HBO Max, som ellers er nogle af de mest populære tjenester til streaming af film og serier.

Det er bl.a. muligt at købe gavekort til følgende streamingtjenester:

  • Netflix
  • TV 2 PLAY
  • … og mange andre tjenester!

Gavekort til Netflix (film, serier og dokumentarer)

Netflix hører til blandt de absolut største streamingtjenester i verden, og hvem vil ikke gerne have adgang til en tjeneste, der er spækket med film og serier? Netflix gavekort er perfekte som mandelgaver, idet sådanne gavekort kan bruges af alle. Gavekortene kan også bruges af personer, der allerede har adgang til Netflix, da gavekortene kan føjes til eksisterende konti.

For at købe et gavekort til Netflix kan du f.eks. svinge forbi Netto, Elgiganten, Føtex, Coop eller Cirkle K. Det er også muligt at købe gavekort til Netflix online, bl.a. gennem Startselect.

Gavekort til TV 2 PLAY (serier, live tv, sport og dokumentarer)

TV 2 PLAY er en af de mest populære streamingtjenester hos danskerne, og med god grund. Det er nemlig en tjeneste, der byder på en verden af original dansk underholdning. På TV 2 PLAY kan du se programmer som Pigerne på kanten, Diamantfamilien, Gutterne på kutterne, Landmand søger kærlighed og meget mere. Det er sågar muligt at se live sport og live tv.

Gavekort til TV 2 PLAY sælges gennem partneren GoGift.com. Du vælger selv, om modtageren skal have adgang til streamingtjenesten i 30 dage eller 90 dage.

Du kan også lave et hjemmelavet gavekort

Hvis der ikke sælges gavekort til den tiltænkte streamingtjeneste, så kan du lave et hjemmelavet gavekort, der kan bruges som mandelgave. Det kunne f.eks. være et gavekort til 90 dages adgang til Disney+, C More, discovery+, HBO Max eller en af de mange andre tjenester, der findes på markedet.

Der kan også købes gavekort til andre former for streaming

Der findes som bekendt mange tjenester til streaming af film og serier, men der er også mulighed for at købe gavekort til streaming af lydbøger, e-bøger, musik og meget mere. Helt konkret er det bl.a. muligt at købe gavekort til Mofibo og Spotify.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne