Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Gaveideer til moster – geniale gaver til moster

Gaveideer til moster – 75+ geniale gaver til moster 2021

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Skal du have fundet den perfekte gave til verdens bedste moster? Din moster elsker dig uden tvivl, og derfor skal hun selvfølgelig have verdens bedste gave. Er hun typen der forkæler dig med gaver når hun får chancen, skal hun selvfølgelig også have en god gave, når der er anledning til det. Vi har her samlet en lang række gode gaveideer til moster, som du kan få gaveinspiration fra. Ved at dykke ned i dem, kan du forhåbentlig finde den helt perfekte gave til hende, og på den måde forkæle hende, ligesom hun forkæler dig.

Gode gaveideer til moster er et vidt begreb. Der findes nemlig rigtig mange forskellige typer af mostre. Dertil kan en moster både være ung, ældre og alt der i mellem. Det er derfor ikke alle gaveideerne på listen, som passer til alle typer mostre. Vi har dog gjort os umage, og fundet mange forskellige typer gaver, så du kan finde gaveideer til moster, uanset hvilken type hun er, og hvilken alder hun er i. 

Uanset om det er 50 års fødselsdagsgaver til den hyggelige moster, eller sjove oplevelsesgaver til den seje moster du leder efter, vil du med garanti ikke blive skuffet. Du finder nemlig gaver i begge de kategorier, samt alt her i mellem. Gaveideerne på listen er naturligvis ikke kun gode som gaver til moster, men også til din tante og faster.

Indholdsfortegnelse

De bedste gaveideer til moster 2021

Håndtegnet karikaturtegning efter eget fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Få lavet en portrættegning efter dine fotos

Få lavet en flot potrtættegning af et eller flere valgfri fotos. Få tegnet dine børn, dig selv, dine forældre, eller hvilket som helst andet foto du ønsker at give i gave. En unik og personlig gave, som modtageren uden tvivl vil elske. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Ginglas graveret efter eget ønske

Kender du en som elsker gin? Så er et ginglas med gravering efter eget ønske, en både god, brugbar og personlig gave. Oplagt som både fødselsdagsgave, mors dags gave eller som gave til veninden.
Fra: 139,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.
Fra: 149,00 DKK

Sushi Bazooka

Kender du en som elsker sushi? Så er sushi bazookaen nemt den bedste gave du kan give! Læg ingredienserne i, og lav nemt flotte og smagfulde sushiruller, som nemt kan skæres ud til mindre sushi bider.
Fra: 179,00 DKK

Flotte indendørs springvand

De flotte indendørs springvand skaber en dejligt rolig atmosfære, med lyden af de rindende vand i baggrunden. Samtidig er de utroligt dekorative. Vælg mellem mange skønne modeller, nogle med LED lys.
Fra: 299,00 DKK

Gaveæske Kærlighed

Her får du en gaveæske fuld med kærlighed! Giv den til en du holder af, og forkæl dem på bedste vis. Du får bl.a. chokoladehjerter, popcorn, lemonade, og en masse andre godter.
Fra: 269,00 DKK

Månelampe

En super flot månelampe som giver er dejligt behageligt lys. Den har 3 forskellige farver, hvis, gul og orange skær. Lampen måler hele 18 cm i diameter, og er den perfekte lampe til værelset, kontoret eller soveværelset.
Fra: 229,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.
Fra: 299,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.
Fra: 179,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.
Fra: 438,00 DKK

Forkælelsespakke

Er forkælelse ikke det, der normalt står højt på listen? Så er det en alletiders gave at give. Der er både aurora øjenmassage, en massagehånd og en rygstøtte med i pakken. Det er forkælelse på højt plan.
Fra: 1.399,95 DKK

Fodmassagerulle i træ

Fodmassagerullen i træ giver en dejlig afslappet fodmassage, når fødderne rulles henover den. Perfekt til når der slappes af i sofaen. En af de gode gaver til ham eller hende, som har ømme fødder der trænger til afspænding.
Fra: 179,00 DKK

Summerbird chokolade

Summerbird er noget af Danmarks bedste chokolade! Det er luksus chokolade i verdensklasse, og så er det økologisk. Vælg mellem de mange lækre varianter. Der er luksuspakker, gaveæsker, påskeæg og alt andet hvad hjertet ellers begærer indefor chokolade.
Fra: 42,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Moster vedhæng i guld eller sølv

Skal din moster forkæles med et smykke? Denne flotte halskæde med ”Moster” indgraveret, er den perfekte smykke gave til en hver moster. Den fås både i sølv og guld.
Fra: 299,00 DKK

Min moster er… plakat

Fortæl din moster hvor elsket, skør, skøn, sej hun er, men denne flotte ”Min moster” plakat. Den perfekte gave til moster, som uden tvivl går lige i hjertet på hende.
Fra: 149,00 DKK

Mosteren citatplakat

Vis din moster hvor meget du holder af hende, med en sjov moster plakat. Citatplakten er fuld af sjove beskrivelser af moster, og vil uden tvivl udløse nogle gode grin når hun får den.
Fra: 249,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.
Fra: 279,00 DKK

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.
Fra: 499,00 DKK

Escape room

Escape rooms er de seneste år blevet utroligt populære oplevelser i Danmark. I skal som en gruppe løse forskellige gåder og opgaver inden tiden er løbet ud. I har som regel 1 time. Escape rooms er en spændende oplevelse som både sætter hjernen gang, får adrenalinen op og giver spænding. Samtidig skal i arbejde sammen som et team. I kan vælge forskellige temaer som f.eks. den kolde krig, chernobyl, regnarok m.fl.
Fra: 500,00 DKK

Chokoladekursus

Her er en af de bedste oplevelsesgaver til chokolade elskeren. Et chokoladekursus hvor i lære at lave jeres helt egen, hjemmetlavet chokolade. I får 2-3 timers chokoladekursus, og lære at lave flere forskellige chokolader. Selvfølgelig skal der også smages på chokoladerne, som i kan nyde med en god kop kaffe. Kurset er for alle som ønsker at lære mere om chokolade, og ikke mindst lære at lave det på bedste vis.
Fra: 400,00 DKK

Cocktailkursus

Har du nogensinde ønsket dig at kunne lave dine egne seje drinks,  præcis ligesom bartenderen? Så er et cocktailkursus lige noget for dig. Du får: 2-3 timers cocktailkursus, velkomstdrinks, lærer at lave adskillige cocktails, lærer de forskellige teknikker, gennemgang af spiritustyper m.m. Et cocktailskursus er en af de oplevelser i Danmark, som er oplagte at tage sammen med en ven eller veninde.
Fra: 295,00 DKK

Flødebollekursus​

Har du nogensinde drømt om at kunne lave dine helt egne flødeboller? Det kan du efter du har været på flødebolle kursus! Kurset indebærer: 1-3 timers flødebollekursus, lav dine egne flødeboller, lær om processer og faldgruber, få flødebollerne med hjem m.m. Nu har du ikke blot en kasse med dine egne hjemmelavede flødeboller, du har også lært at lave dem selv. En sjov oplevelse som du kan nyde sammen med kæresten, venner og familie.
Fra: 349,00 DKK

Gavekort Til Sushi For 2​

Kender du en som elsker sushi? Så er et gavekort til sushi for 2 en af de bedste oplevelsesgaver du kan give! Gavekortet gælder en lækker omgang japansk sushi for 2. Vælg mellem sushi restauranter i hele Danmark. Køb gavekortet og inviter din kæreste, ven eller veninde med. Alternativt kan du give hele gavekortet som en gave, og modtageren kan selv vælge hvem de vil tage med på sushi date.
Fra: 499,00 DKK

Vinsmagning​

Hvis du er til vin, er vinsmagning en oplevelse du ikke må glippe. Smag på forskellige vin af druer fra hele verden. I vil blive introduceret for adskillige vin som i skal smage, dufte og lære om. Hvor lang tid det tager, og hvor mange vin i skal smage, er afhængig af stedet du vælger. Nogle steder kan i samtidig spise en middag. Hvis du er vild med vin, er vinsmagning er en af de oplevelser der skal prøves.
Fra: 175,00 DKK

Yoga i Oplevelsesgave​

Yoga er en fantasisk måde at afstresse både krop og sjæl på. Det er utroligt afslappende, og når man først har prøvet det, stopper man som regel ikke igen. Det er en kombination af meditation, vejrtrækningsøveler, strækninger og forskellige positioner. En af de fantastiske oplevelser i Danmark, du kan gøre selv, eller med en du holder af. Det er en af de gode gaveideer du både kan give til kæresten, veninden eller din mor i gave.
Fra: 299,00 DKK

Gavekort Til Ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.
Fra: 450,00 DKK

Sushikursus – Lær at lave sushi!​

Er du vild med sushi? Og har du altid gerne ville kunne lave din egen lækre sushi derhjemme? På dette sushikursus vil du blive klogere på det asiatiske køkken, og lære hvordan du laver din helt egen sushi. Lær at kende forskel på nigiri, futumaki, hosomaki og alle de andre sushier. Kurset indebærer: 3 timer sushikursus med sushikok hvor du lære at lave forskellige typer sushi og spise den.
Fra: 395,00 DKK

Hvad kan jeg give min moster i gave?

Da mostre er så forskellige som de er, er der desværre ikke nogen direkte retningslinje at gå efter, når det gælder gaver til dem. Hvis du kender din moster godt, ved du sikkert, hvad hun sætter pris på og interesserer sig for. Når du ved det, kan du meget nemmere finde en god betydningsfuld gave til hende. Dertil kan du altid spørge hende, og hun har nogle gaveønsker. Hvis du er heldig, har hun allerede en ønskeseddel fuld af gode ønsker, som du kan vælge fra.

Har hun ikke nogle bestemte ønsker, eller vil du gerne give hende en gave som overrasker hende, er du nød til at lægge hjernen i blød. Men bare rolig – her på Geniale Gaver hjælper vi dig med at finde den bedste gave til moster, uanset hvilken type hun er!

 

Giv en personlig gave til moster

Hvis du gerne vil give din moster en unik og betydningsfuld gave, er det en super god ide, at give en personlig gave til hende. Med en personlig gave til moster, viser du nemlig at du sætter pris på hende, og at du har tænkt ekstra meget over gaven. Det er ikke bare endnu en gave i rækken – det er en betydningsfuld gave som kommer fra hjertet, og som du har valgt med omtanke.

En personlig gave kan være alt lige fra en personlig fotobog, med billeder er jer sammen, til et gavekort til en oplevelse. På listen finder du adskillige personlige gaver til moster, så mon ikke der er mindst et par stykker som hun vil blive glad for.

  

Sjove gaver til hende der har alt

Ens moster er bare lidt sjovere en ens mor. Du kan have det sjovt med hende, og hun er ofte ikke så streng som mødre nogle gange kan være. Man kan med andre ord sige, at et forhold til din moster, er lidt mere som et venindeforhold. Hvis du er en af dem der har et venindeforhold til din moster, er det oplagt at give en sjov gave til hende.

Men hvad kan du give af sjove gaver til moster? Er hun typen der har alt, elsker hun sjove gadgets, eller er hun mere til oplevelser? Alle 3 er gode som gaveideer til moster, men hvilken du skal vælge, kommer naturligvis an på, hvilken type hun er.

  • Gaver til hende der har alt – Hvis din moster er typen der har alt, så skal du have fundet en anderledes gave, som hun aldrig selv ville have tænkt på at købe. Mostre der har alt, har det nemlig med at købe de ting de ønsker sig selv. Vi har selvfølgelig inddraget flere gaveideer til moster der har alt på listen. Tjek bl.a. de sjove plakater, de indgraveret vinglas eller den hyggelige hængekøje.
  • Sjove gadgets – Er din moster til sjove gadgets, så bliver det pludselig nemmere at finde en god gave til hende. Der findes nemlig rigtig mange gode gaveideer i den kategori. Der er bl.a. den flotte stjerneprojektor, en robotstøvsuger eller den automatiske sæbepumpe.
  • Sjove oplevelser – Sjove oplevelser er en af de gaver du aldrig kan få for mange af. Særligt sjove oplevelser med din seje moster! Giv derfor en sjov oplevelse i gave til hende, og oplev den sammen. Det kan være alt fra en biograftur, til en god middag til en tur i luftballon.

  

Fødselsdagsgaver til moster – hvor gammel bliver hun?

Er det en fødselsdagsgave til moster du skal have fundet, er det naturligvis ikke helt lige meget hvor gammel hun bliver. En god 30 års fødselsdagsgave er f.eks. ofte anderledes fra en god 60 års fødselsdagsgave. Til den unge moster kan du give det samme, som du vil give i gave til veninden. Til den ældre moster, skal du måske tænke lidt mere over i de baner, som du gør når du finder gaver til din mor.

En ting har alle gode gaveideer til moster dog tilfældes, og det er at de skal være betydningsfulde. Så længe den er det, går du aldrig helt galt i byen.

 

Gode julegaver til moster

Hvad er det der gør julen så speciel? Det er der mange argumenter for. En af dem er, at det er en tid hvor vi bruger ekstra tid med familien, og husker at sætte pris på hinanden. En af de måder vi sætter pris på hinanden på i julen, er at vi giver julegaver til hinanden. Julegaver er meget mere end bare gaven i sig selv. Det er selve betydningen, ved at vi giver vore familie og venner noget, som vi ved gør dem glad. Ofte bliver vi ligeså glade for at give en god gave, som vi gør når vi modtager en god gave.

Vores moster er en vigtig del af familien, og derfor skal vi selvfølgelig have fundet nogle gode julegaver til hende, som vi ved vil glæde hende. Julegaver til moster er som sådan ikke så anderledes fra fødselsdagsgaver og andre gavetyper. Prisen er ikke vigtig, men det er tanken. De bedste julegaver til moster, er derfor dem du har tænkt mest over, og lagt mest kærlighed i.

  

Verdens bedste moster – husk det er tanken der tæller

Hvis det kokser, så ring til moster. Sådan lyder det kendte udtryk, og det giver rigtig god mening. Vores moster er nemlig ofte en god veninde, som vi kan gå til, når vi har brug for at snakke med nogen. Hun er en god blanding af en god veninde, og en mor. Som veninde kan vi gå til hende, og snakke om de ting, som vi ikke kan med vores forældre. Samtidig har hun stadig en rolle, som vi føler os trygge ved, lidt ligesom en mor. Man kan sige, at det er det bedste fra 2 verdener. Hvis du har sådan en moster, så tænker du garanteret på hende som verdens bedste moster.

Hvis du vil give verdens bedste moster, verdens bedste gave, skal der mere til end bare en gave. Det skal være en betydningsfuld gave, med flot indpakning, og et kort med en sød hilsen i. Ved at gøre noget ud af både gaven, gaveindpakningen og kortet, kan du få gaven til at gå op i en højere enhed. Husk det er tanken der tæller – det er vigtigt at huske på, når du går på gavejagt efter gode gaveideer til moster.

Denne artikel er anmeldt af Lone N. (5/5)
5/5