Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

30 års fødselsdagsgave – gaveideer til 30 års fødselsdag

30 års fødselsdagsgave – 75+ gaveideer til 30 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Om det er din kæreste, ven, veninde eller anden fødselar der fylder 30, så er en ting sikkert, det er en dag som skal fejres! En 30 års fødselsdag er en stor dag i livet, og derfor skal der naturligvis kvitteres med nogle gode 30 års fødselsdagsgaver. For at hjælpe dig med at få god gaveinspiration, har vi samlet en masse geniale gaveideer til 30 års fødselsdagen. Der er gaver til ham såvel som hende, i en masse forskellige kategorier. Så om du leder efter gode gaver til veninden eller sjove gaver til ham, er der god inspiration at hente blandt de mange ideer.

Mange ser ikke frem til deres 30 års fødselsdag, og skal selvfølgelig have nogle gode 30 års gaver til at blive muntret op. Samtidig er det en dag, hvor der er tradition for lidt sjov og ballade. Ofte bliver der taget lidt gas på fødselaren, og er personen ikke gift, at der også tradition for at give dem peber. Det var oprindelig en tradition blandt mænd, hvor den ugifte pebersvend modtog peber i gave. Traditionen har dog taget fart, og bruges nu også blandt kvinder. Men uanset om personen er gift eller ej, så skal de have nogle gode 30 års fødselsdagsgaver! Så dyk ned i de mange gaveideer, og se om der er nogle, der passer til fødselarens gaveønsker.

Indholdsfortegnelse

Gode ideer til 30 års fødselsdagsgaver 2021

Chili Klaus Grillmaster BBQ-æske

Grillmaster BBQ kassen fra Chili Klaus er den perfekte gaveøske til ham, som elsker at grille, og elsker stærk mad. Der er masser af Chili Klaus lækkerier, og de er naturligvis utroligt stærke!
Fra: 549,00 DKK

Grill sæt i kuffert

En fed kuffert med hele 10 grill redskaber. Kufferen er lavet af aluminium og foret med stof. Redskaberne er af rigtig god kvalitet. De er alle lavet i rustfri stål og med varmebestandige håndtag. Dertil tåler de at kommer i opvaskeren.
Fra: 399,00 DKK

Weber Grillkursus

Lær at grille – eller bliv endnu bedre til det – med Weber! Weber holder nu grillkurser i hele Danmark, så du kan lære at grille det perfekte stykke kød på din Weber grill. Inviter din far, ven eller mand på grillkursus, og lær at grille sammen!
Fra: 299,00 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter eget fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Vandmaling maleri efter dine fotos

Få special lavet et personligt vandmaling maleri, malet efter dine egne valgfri fotos. Maleriet er ikke kun en personlig og betydningsfuld gave, det er også et super flot maleri at have hængende i hjemmet. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10
Fra: 399,00 DKK

Personlig træ-ur med indgraveret navn

Dette træ ur er ikke kun vanvittigt flot i sig selv, det er samtidig en personlig gave. Du kan nemlig få navn graveret i uret på bagsiden. Du kan også få graveret dato eller din egen lille hilsen. En anderledes, personlig og betydningsfuld gaveide.
Fra: 979,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.
Fra: 1.199,00 DKK

Pain Away Massagepistol

Her får du en utroligt lækker massagepistol, til en rigtig god pris! Massagepistolen giver dybdegående massage i musklerne, og kan bruges både af ung og ældre. Særligt god til de som dyrker sport, og skal restituere musklerne. Samtidig øger den blodcirkulation. FÅ YDERLIGERE 7% RABAT PÅ MASSAGEPISTOLEN MED KODEN: KLIK7
Fra: 499,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.
Fra: 299,00 DKK

Denver Dørklokke med Kamera

En smart dørklokke med kamera, som kan forbindes til din smartphone. Når nogen ringer på døren, filmer kameraet, og du kan se hvem det er på skærmen på din smartphone.
Fra: 699,00 DKK

Pizzasten Af Lava Fra Etna

Her er en pizzasten til rigtig mænd! Hvilken federe måde at lave pizza på, end på grillen med en pizzasten lavet at lave fra vulkanen Etna? Lavastenen gør pizzabunden ekstra sprød, og laver derfor nogle vanvittigt god pizzaer. Kan også bruges i ovnen, og til andre ting en blot pizza.
Fra: 449,00 DKK

Philips Hue smart belysning

Med Philips Hue smart belysning, kan du skabe den helt rette atmosfære, og hyggelige stemning i dit hjem. Lyspærene reguleres trådløst, og der er over 16 millioner farver at vælge i mellem. Smart belysning er fremtiden inden for lys i hjemmet – den perfekte gaveide til de som elsker gadgets og nyt tech.
Fra: 89,00 DKK

Sjove (grove) festballoner

Er du typen der siger tingene lige ud? Det kan du i hvert fald gøre med disse anderledes festballoner med grove/sjove bemærkninger. Perfekt til en fødselsdagsfest hvor der gerne må tages lidt gas på fødselaren!
Fra: 39,00 DKK

Flotte indendørs springvand

De flotte indendørs springvand skaber en dejligt rolig atmosfære, med lyden af de rindende vand i baggrunden. Samtidig er de utroligt dekorative. Vælg mellem mange skønne modeller, nogle med LED lys.
Fra: 299,00 DKK

Kanvastelt til glamping

Glamping er det nye inden for fede oplevelser! Glamurøs camping, hvor du lever i luksus i et telt ude i naturen. Nu kan du få dit helt eget glampingtelt, og slå op i haven eller et sted du camperer. Om du har dit eget telt eller ej, så er glamping noget der skal prøves! Perfekt som en romantisk oplevelse med kæresten.
Fra: 5.895,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.
Fra: 179,00 DKK

Retro spillekonsol Nintendo NES style

I denne retro Nintendo NES spillekonsol er der garanteret nostalgi med alle de kendte klassike spil. Den kommer med hele 620 spil, her i blandt Super Mario, Donkey Kong, Spiderman og mange mange flere! Der er til rigtig mange timers underholding. Den perfekte gave til ham eller hende, som har spillet Nintendo NES som barn.
Fra: 349,00 DKK

Kølende Mini-Fadølsanlæg​

Ball øl køledispenseren fungerer som et lille kølende fadølsanlæg. Inde i kuglen er der et rum til isterninger, så øllet holdes dejligt koldt i længere tid. Den rummer 3,5 liter. Øl dispenseren er genial til en god aften med vennerne, eller en familiefest. Kan også bruges til andre drikke som hvidvin, sodavand og stort set alle andre drikke.
Fra: 249,00 DKK

LED fakkel med bluetooth højtaler

Denne LED fakkel med bluetooth, fungerer både som hyggeligt lys og højttaler. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der er garanti for god steming på de hyggelige sommeraftener når faklen tændes og spiller musik. Genial gadget som supplement til grillaften hvor der nydes en god bøf og en kold øl.
Fra: 299,00 DKK

Ølkøler i rustfri stål

Til en hver grillaften på en varm sommerdag, hører selvfølgelig kolde øl. Det kan dog være en udfordring af holde øllene kolde. Ikke længere! Med denne smarte ølkøler, kan øllet let holdes koldt. Læg ølkøleren i fryseren, hvorefter den sættes fast i flasken. En genial gadget til ham eler hende som elsker en god KOLD øl ved grillen.
Fra: 79,00 DKK

Bordgrill

Der er ikke noget så lækkert som en frisklavet panini eller varm sandwich. Det kan der laves i stride strømme med en bordgrill! Den er hurtig varm og nem at gøre ren.
Fra: 296,00 DKK

Smart slowjuicer

Med en slowjuicer er der mulighed for at lave den lækreste juice med friske frugter og grøntsager. Det er lige før, det smager af ferie i sydens sol. Der er mange forskellige modeller at vælge mellem.
Fra: 438,00 DKK

Espressomaskine

Bliver der hældt meget kaffe indenbords i løbet af en dag? Så er en espressomaskine den perfekte gave. Der kan både vælges mellem fuldautomatiske og semi-automatiske maskiner med mælkeskummer.
Fra: 567,00 DKK

Motionsredskaber

Er træning et hit? Så er der ikke noget mere oplagt end at give nogle gode og lækre motionsredskaber, som kan hjælpe træningen endnu mere på vej. Hos Sportmaster er de ikke gået ned på udvalget, så der er rigeligt at vælge mellem.
Fra: 100,00 DKK

Garmin Vivoactive 4S sportsur

Garmin Vivoactive 4S smartwatch kan nærmest det hele. Der kan betales, modtages e-mails, måles puls og vejrtrækning og meget andet smart. Det er den perfekte gave til gadgetnørden.
Fra: 2.099,00 DKK

Google Nest Mini

Google Nest Mini giver informationer om vejret, nyheder og meget andet, når man spørger den om det. Den er den perfekte, personlige assistent, som kan hjælpe med at planlægge dagen.
Fra: 299,00 DKK

Royal Copenhagen porcelæn

Royal Copenhagen porcelæn, er noget af det fineste porcelæn du kan få i Danmark. Hvis personen du leder efter gave til samler på Royal Copenhagen, så er noget herfra en oplagt gaveide. Vælg mellem de klassiske tallerkener, krus, skåle og meget mere.
Fra: 129,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER
Fra: 224,95 DKK

Håndlavede metalfigurer med tema

Unikke håndlavede metalfigurer med forskellige temaer. Vælg bl.a. mellem temaer som sport, svendegaver, bryllup, sjove og frække metalfigurer. En flot dekoration til hjemmet, som samtidig er en sjov og anderledes gaveide. Du kan samtidig få den indgraveret, og dermed gøre den endnu mere personlig.
Fra: 200,00 DKK

Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Chili Klaus Carolina Reaper chilipulver er lavet af verdens stærkest chili, nemlig Carolina Reaper. Den har en Scoville på 2,2 millioner, eller en vindstyrke 15 som er god i ørerne, i følge Chili Klaus. Hvis personen du leder efter gave til er til stærk mad og chili, er dette den ultimative gave. Den er ikke for tøsedrenge!
Fra: 189,00 DKK

Den bedste 30 års fødselsdag

Når en du holder af, fylder 30 år, vil du selvfølgelig gerne være med til at give dem den bedste 30 års fødselsdag. Men hvordan gør du en 30 års fødselsdag god? Hvis det er din kæreste, mand eller kone som fylder rund, kan du gøre dagen god helt fra starten af. Du kan evt. stå tidligt op og lave morgenmad til fødselaren. Herefter kan du give et fødselsdagskort, og selvfølgelig en god fødselsdagsgave.

Senere på dagen kommer der måske venner og familie på besøg, som ligeledes vil være med til at fejre fødselarens 30 års fødselsdag. Her bliver ofte drukket lidt øl og drinks, og måske får i lidt god mad. I nogle vennegrupper, er der også den famøse peber tradition, hvor fødselaren bliver slæbt uden for, og overdynget med peber, til stor morskab og fornøjelse for vennerne.

For at toppe fødselsdagen op, er det vigtigt at fødselaren får nogle gode gaver. Det kan være alt fra en flaske alkohol, til et flot ur, til en personlig gave. Hvilken gave der gives, afhænger typiske af relationen til modtageren. Hvis du vil være sikker på at gaven falder i god smag, kan du spørge om fødselarens gaveønsker på forhånd, og give en gave fra ønskelisten. En god 30 års gave behøver dog hverken være stor, dyr eller personlig, det kan også være en lille sjov gave, eller endda noget helt anderledes og utraditionelt.

 

Personlig 30 års fødselsdagsgave

Er det din partner, eller en i din nære familie som fylder 30 år, kan en personlig 30 års fødselsdagsgave være en god gaveide. En personlige gave viser, at du har tænkt over gaven, og dermed at du holder af personen. Det kan være noget du får special fremstillet, f.eks. et par ølglas med gravering, eller en form for billedgave. Det kan også være noget du ved personen holder meget af. F.eks. en flot version af deres yndlingsbog, eller en flaske af deres yndlingsvin. Jo bedre du kender personen, jo bedre personlig gave kan du give.

Gaven kan også være noget som relatere til 30 års fødselsdagen, f.eks. et smykke hvor der er indgraveret ’’tillykke med de 30 år’’. Indgraverede smykker er særligt gode som personlige gaver til hende. Til mænd kan et læderforklæde med navn, eller personlig gaveæske være en fremragende gaveide. At personliggøre noget der har med alkohol eller grill at gøre, plejer generelt at være gode som personlige gaver til mænd.

  

30 års fødselsdagsgave til manden

Er det din kæreste, mand, bror eller ven som fylder 30 år? 30 års fødselsdagsgaver til mænd kan i nogle tilfælde være svære at finde. Mænd i denne alder, har typisk ikke mange gaveønsker på deres ønskeseddel. Måske har de slet ikke nogen, og det går det kun endnu sværere for dig som gavegiver. Hvis du har gået vores liste igennem, skulle du dog gerne have fået gaveinspiration til mindst et par gode gaveideer. Ellers kan du få lidt ekstra inspiration til gaveideer her:

  • Sjove gadgets – De fleste mænd på 30 år elsker gadgets. Det er alt lige fra tablets, til droner, til elektriske multiværktøj. Er du i tvivl om hvad du skal give i gave til ham, kan du altid gå med en sjov gadget.
  • En oplevelsesgave Oplevelsesgaver er altid en fantastisk gaveide, også til 30 års fødselsdagsgaver til mænd. Det kan f.eks. være et hotelophold, en tur i en sportsvogn eller måske en tur i luftballon.
  • Noget med alkohol – En 30 års fødselsdag bliver ofte fejret med lidt vådt til ganen. Derfor er en gave der har noget med alkohol at gøre, både en god, sjov og relevant 30 års gave. Det kan være alt fra en god flaske whisky, til et sæt ølglas til en champagnesabel.

30 års fødselsdagsgave til kvinden

Det er ikke altid, at 30 års fødselsdagen falder i kvinders smag. Derfor må de gerne forkæles lidt ekstra på dagen. Hvis det er din kæreste, kone, søster eller gode veninde som fylder år, kan du i den grad være med til at forkæle fødselaren, og gøre fødselsdagen det bedre. Og hvordan forkæler du en fødselar på bedste vis? Med nogle gode gaver! Her får du lidt ekstra gaveinspiration til 30 års fødselsdagsgave til kvinder:

  • Tøj og smykker – Alle kvinder elsker at få tøj og smykker i gave. Ens 30 års fødselsdag er en af de vigtigste fødselsdage du får. Derfor må en 30 års fødselsdagsgave til hende også godt være speciel. Derfor kan du roligt bruge lidt ekstra tid og penge på den. Det kunne f.eks. være de flotte øreringe som hun længe har ønsket sig.
  • En plakat eller et billede – Plakater og billeder er en alsidig gaveide. Du kan både give en sjov plakat, evt. med et citat eller sjovt billede. Eller du kan give et flot billede. Begge er gode 30 års fødselsdagsgaver til kvinder.
  • Smarte køkken gadgets – Vi vil alle sammen gerne have det nemme i køkkenet, ikke? Smarte køkken gadgets er en super fed gaveide, også som 30 års fødselsdagsgave til kvinder.

  

Skal fødselaren have peber?

Pebertraditionen som går ud på, at man får peber på sin 30 års fødselsdag, er en sjov tradition som især vennerne ser frem til. Fødselaren, ikke så meget… Hvis han eller hun ikke er gift, er traditionen at personen skal have peber. Her bliver personen ofte sat på en stol, op af en mur, eller endda bundet fast, og efterfølgende bliver kastet peber på at venner og familie. Nogle går endda så vidt, at købe 5 – 10 og 20 kg peber, som fødselaren bliver begravet i. Efterfølgende skal fødselaren selvfølgelig have et bad, og rense peber ud af ørene og diverse andre steder. Derefter en kold øl eller god drink med vennerne velfortjent.

Skal fødselaren du skal du 30 års fødselsdag hos have peber? Husk at være god ved personen, især hvis du ikke selv er blevet 30 år endnu. Ellers kan det give bagslag. Rigtig god 30 års fødselsdagsfest!

Denne artikel er anmeldt af Anders Mikkelsen (5/5)
5/5