Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

gaver til teenagere

Gave til teenager
populære gaver
Gave til teenagepige
til teenagepigen
Gave til dreng
til drenge
Oplevelsesgave til hende
oplevelsesgaver

gaver til teenager baseret på modtager

Gave til studenten
til studenten
Gave til konfirmand
til konfirmanden
Gave til veninden
til veninden
Gave til Harry Potter fan
til harry potter fans

personlige gaver til teenageren

Personlig gave til ham
til ham
Personlig gave til hende
til hende
Karikaturtegning
karikaturtegninger
Fotogave
fotogaver

Populære gaver til teenagere 2021

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT ved brug af rabatkoden: JEGVILSESTJERNER

Fra: 224,95 DKK

Gavekort til adrenalin spækket oplevelse​

Vælg mellem gavekort til ATV safari, faldskærmsudspring, flyve i luftballon, klatring, pistolskydning og mange andre fede par oplevelser! Den perfekte gaveide til ham eller hende som elsker et godt adrenalin sus, og at prøve nye ting generelt. Sådan en oplevelse vil uden tvivl styrke et forhold, og være et minde i har for livet.

Fra: 120,00 DKK

Coca-Cola minikøleskab​

Hvis ham du leder efter gave til, elsker at drikke Coca Cola, er dette Coca Cola minikøleskab uden tvivl en af de sjove gaver til ham, som han nok skal tage godt i mod! Minikøleskabet har plads til 12 sodavandsdåser, og kan også tilsluttes bilen. Perfekt til en varm sommerdag eller lange roadtrips.

Fra: 1.249,00 DKK

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 189,00 DKK

Popcornmaskine Cinema Style

Biograf popcorn er uden tvivl de bedste popcorn! Måske er det også derfor, vi betaler umenneskelige overpriser for dem? Nu kan du lave dine egne lækre cinema style popcorn, ligeså billiget som de almindelige microovns popcorn! Popcornmaskinen er en af de bedste gaveideer til manden der har alt, og samtidig elsker popcorn.

Fra: 499,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 129,00 DKK

Nattehimmel lampe stjerneprojektor

Nattehimmel lampen laver værelset om til den flotteste nattehimmel med stjerner og måne. Den har 13 forskellige lysindstillinger og kan bevæge sig til lyden af musik. Den dejligtste måde at falde roligt i søvn på.

Fra: 299,00 DKK

Personlig XXL Toblerone med navn – 4,5 kg

Kender du en som elsker Toblrerone chokolade? Så kan du her give dem en KÆMPE stor overraskelse! Nemlig en personliggjort XXL Toblerone med navn. Du får hele 4,5 kg chokolade i den gigantiske chokoladebar!

Fra: 819,00 DKK

3D-tæppe med optisk illusion

Et super sjovt 3D-tæppe med optisk illusion. Tæppet giver en illusion af at der er et hul i gulvet. Det skal nok få gæsterne til at kigge en ekstra gang, og måske endda give dem et chock. En rigtig sjov gave som også kan bruges som practical joke.

Fra: 69,00 DKK

iDventure The Cluebox (sjov alternativ gaveæske)

The Cluebox fra iDventure er et mekanisk puslespil som kræver at du lægger hjernen i blød! For at kassen kan åbnes, skal udfordringen løses. Boksen kan også bruges som gaveæske. Du kan nemlig gemme en ekstra lille gave inde i æsken. Evt. som en sjov pengegave.

Fra: 289,00 DKK

Seje 3D puslespil i træ

Puslespil bliver man aldrig for gammel til og slet ikke, når det er i 3D! Der er både en flot cabriolet, et sejt tog og en cool motorcykel at vælge mellem, som bare venter på at blive samlet.

Fra: 229,00 DKK

Seje VR-briller

VR-briller er for fede og giver mulighed for nogle helt andre spiloplevelser. Så er modtageren meget glad for gadgets og tech, er der ingen tvivl om, at de er den perfekte gave.

Fra: 2.992,00 DKK

Droner Til Begyndere og Øvede

Droner er måske ikke sjove på ”haha” måden, men de er uden tvivl vanvittigt sjove at flyve med! Vælg mellem de mange fede droner, hvor der er både til helt nybegyndere, og de mere øvede. Til begyndere er Hubsan X4 H107 og Ryze Tello dronerne et godt valg.

Fra: 299,00 DKK

Chips- og Dipskål

Han har en chipsskål, og han har en dipskål, men har han en chips- OG dipskål? Næppe! Overrask ham med en sjov gave til ham, som han helt sikker ikke har. Fyld den evt. med hans yndlings chips og yndlings dip når du giver ham den. En af de bedste gaveideer, når vi snakker sjove gaver til manden der har alt.

Fra: 129,00 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.

Fra: 1.449,00 DKK

Personlig bamse med billede

Bamser er altid en god gave – og særligt en bamse, som samtidig er personlig. Så leder du efter personlige gaver til et barn, kæresten eller en helt tredje, så er den søde bamse her et oplagt valg. Der kan vælges mellem mange søde bamser, som du enten kan få med navn eller billede.

Fra: 159,00 DKK

Gamerstole

Bliver der brugt mange timer foran computerskærmen? Så er det oplagt med en rigtig god og komfortabel gamerstol, som man sidder perfekt i. Der er gamerstole i alle mulige farver og helt sikkert også i modtagerens favoritfarve.

Fra: 499,00 DKK

RETROit Canvas Sækkestol​

RETROit Canvas sækkestolen er en udvikling af den klassiske sækkestol. En sækkestol 2.0! Den er lavet af 2 selvstændige sække. Når du sætter dig på den ene, presser den anden op og stytter ryggen. Den er lavet i et flot design, er super komfortabel og af god dansk kvalitet. Perfekt til drengeværelset hvor han kan sidde og spille Playstation i den, eller blot slappe af i og se en god film. Fed gave til teenage drengen.

Fra: 1.999,00 DKK

Mega Toblerone Chokolade På 4,5kg​

Denne mega toblerone på 4,5 kg er den ultimative gave til chokoladeelskeren! Der er sikret chokolade i lang tid, og rigeligt til at dele med venner og familie. En sjov gave som en hver der elsker chokolade vil blive lykkelig over at modtage. Med XXL tobleronen er du sikker på ikke at løbe tør for chokolade foreløbigt!

Fra: 899,00 DKK

Billig Gamer Computer

Her kan du få en super god og samtidig billig gamer computer. Computerne er bygget af det bedste hardware. Vælg mellem budget, gamer, eSport og elite. En god gamer computer står på de fleste børn og teenageres ønskeseddel.

Fra: 2.799,00 DKK

Bobby Elle Anti-Tyveri Rygsæk i Pink​

Bobby Elle anti-tyveri rygsækken, gør at muligt for teenagepigen er passe godt på sine ejendele. Lynlåsen sidder ved ryggen, så ingen kan komme i tasken så længe hun har den på. Samtidig har den hemmelige små lommer, så hun nemt kan komme til sine mindre genstande. En af de bedste gaver til hende som gerne vil passe på sine ting, og samtidig være moderigtig med en stilet og elegant rygsæk.

Fra: 699,95 DKK

Gaming udstyr pakker

Trænger gameren til at få opgraderet sit gaming udstyr? Disse fede gaming pakkeer er i topklasse, og indeholder enten gaming tastatur, headphones, mus og mussemåtte eller det hele. Alt sammen tilen super god pris! Normalpris for produkterne hver for sig er næsten det dobbelte.

Fra: 199,00 DKK

Brugt iPhone med 2 års garanti

En iPhone er en dyr gave som står på mange ønskesedler. Her kan du få en brugt iPhone i super god stand og med 2 års garanti. Det er til en brøkdel af prisen, hvis du skulle købe den fra ny. Du finder alle nyere modeller. Her i blandt iPhone X, iPhone XS og iPhone 8 plus.

Fra: 1.899,00 DKK

Design selv citat plakat

En plakat med sætninger, hun ofte siger, eller ting hun gør bliver ikke mere sjovt og personligt. Med en citatplakat du selv designer, kan du selv bestemme, hvor personlig den skal være. Det er er en fantastisk gaveide til både kæresten, veninden, søsteren, din mor eller bedstemor til både jul og fødselsdag.

Fra: 249,00 DKK

Fede Caps og Kasketter​

Caps og kasketter er et hit blandt teenagere. Mange teenage drenge har det med caps, som teenage piger har det med tøj, de kan ikke få nok af det. Det er en accessory som skal passe til outfitet, og derfor er det ikke altid nok med en eller 2. En fed gaveide til teenage drengen i fødselsdagsgave. Vælg mellem mange forskellige fra mærker som Nike, ALIS, Les Deux og flere.

Fra: 119,95 DKK

Flotte Smykkeskrin

De fleste kvinder elsker smykker, både halskæder, øreringe og armbånd. Smukke smykker kræver selvfølgelig også et smukt smykkeskrin at opbevare dem i. Vælg mellem smykkeskrin, store som små, i mange forskellige farver og designs. En super god gave til hende som elsker smykker, og trænger til at godt sted at opbevare dem.

Fra: 395,00 DKK

Fodboldtrøjer Med Eget Navn og Nummer​

Hvis du leder efter gode personlige gaveideer til en fodboldfan, så er en hans yndlings fodboldtrøje med eget navn og nummer det perfekte valg. Vælg t-shirten fra hans yndlings fodboldhold, og få skrevet hans eget navn eller efternavn bagpå, med et nummer af eget valg. En af de fedeste personlige gaver til ham der elsker fodbold.

Fra: 245,00 DKK

Blød sælpude

Sælpuden er blød, sød og luftig, og så er den perfekt til hygge på sofaen. Den hyggelige sælpude er egnet til alle aldre – helt fra små børn til teenagere til voksne der elsker bløde puder som ligner en sæl.

Fra: 219,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

Gofast GX4 El-Løbehjul​

Dette elektriske løbehjul er en sikker vinder til en hver der elsker gadgets. Det er 100% lovligt og har både forlys, baglys og ringeklokke. Det kan køre op til 20 km/t og er super nemt at lære at køre på. Perfekt gave til ham/hende der skal hurtigt fra A til B. Om det er skole, job eller andet.

Fra: 2.999,00 DKK

Co-Driver i En Ferrari Eller Anden Sportsvogn​

Overrask ham med en oplevelsesgave, hvor han får mulighed for at være co-driver i hans yndlingsbil. Vælg mellem Ferrari, Lamborghini, Audi og Porsche. En hver mands drøm og en oplevelse for livet han aldrig vil glemme. Super fed gave til ham som elsker biler.

Fra: 895,00 DKK

WOOFit Bluetooth Højttaler

Endnu et fantastisk produkt fra SACKit. Denne WOOFit bluetooth højttaler er en lille og elegant højttaler, men med stor lyd! Samtidig er den vandafvisende, så den f.eks. kan tages med til stranden, eller på ferie ved poolen.

Fra: 499,00 DKK

Lyserød LeYou Power Bank 5600mAh​

Lyserød LeYou powerbank på 5600 mAh er i et unikt og moderne design. Den er universal og passer til alle mobiler og tablets. Samtidig er den lille og handy, hvilket gør den let at tage med sig i lommen eller tasken. Den vejer kun 138 gram. En god gave til hende som ønsker at sikre sig, at hun aldrig løber tør for strøm på mobilen.

Fra: 49,00 DKK

Multispeaker – Højttaler Med Powerbank​

Denne smarte multispeaker fra Soundliving, fungerer både som bluetooth højttaler samt powerbank. Ydersiden er af hård silikone, hviket gør den modstandsdygtig og vandafvisende. Højttaleren kan spille 10 timers musik på en opladning, og kommer med Aux kabel, opladningskabel og krog til at hænge den.

Fra: 499,00 DKK

Nintendo Switch Spillekonsol

Den populære Nintendo Switch spillekonsol, her i sort, neonrød og neonblå. Fås også i en helt sort udgave. Med Nintendo Switch kan dit barn spille alle sine yndlingsspil på farten. Om det er Super Mario, Minecraft eller noget helt tredje.

Fra: 2.599,00 DKK

Oppustelig Gymnastikmåtte

Denne oppustelige gymnastikmåtte, eller airtrack, er den helt perfekte gave til pigen eller drengen som elsker at lave gymnastik. Med den kan du lave alt fra koldbøtter, til vejrmøller, til saltoer derhjemme. Den kan bruges både ude og inde, og er nem at puste op med pumpen der følger med. En af de fede gaver til børn, en hver lille gymnast vil elske at modtage.

Fra: 1.999,00 DKK

Parfumer til ham

Parfumer er gode gave, til både mænd og teenagere. Vælg mellem populære mærker som Calvin Klein, Giorgio Armarni, Paco Rabanne og Jean Paul. Ideel som konfirmationsgave, julegave og fødselsdagsgave.

Fra: 119,95 DKK

Personligt mobilcover med billede

Stort set alle har en smartphone eller en iPhone, og det har hun helt sikkert også. Med et mobilcover kan hun beskytte sin mobil på bedste vis og med et personligt billede på, kan hun hver dag blive mindet om jeres venskab eller forhold. Det er en personlig gave til hende, som hun ikke kan lade være med at bruge.

Fra: 159,00 DKK

Portabel Smoothie Blender​

Med denne portable smoothie blender kan hun lave sin favorit smoothie eller juice, lige meget hvor hun er. Den kan også bruges til en proteinshake efter træning, eller endda babymad. Perfekt til en tur på stranden, i parken eller eller til et roadtrip, specielt til sommer. En genial gave til hende som hun helt sikker vil elske!

Fra: 199,00 DKK

Proshave Barberings Startsæt Til Begynderen​

Der kommer på et tidspunkt hvor alle teenage drenge skal til at begynde og barbere sig. Det kan være svært for dem at finde ud af hvordan de skal begynde. I stedet for at de køber en engangskraber, vær på forkant og giv dem et startsæt, så de kan barbere sig med stil fra starten af. Perfekt gave til teenage drengen som er ved at blive voksen.

Fra: 519,00 DKK

Razor Cruiser Elektrisk Skateboard​

Det er ikke nogen hemmelighed, at elektronik står højt på ønskelisten når vi snakker populære gaver til børn. Elektriske skateboards bliver mere og mere populære hos de unge. Dette elektriske skateboard er specifikt til børn i alderen 10 år og op – perfekt som begynder skateboard.

Fra: 1.671,00 DKK

Rocketbook Everlast Smart Notesbog

Den smarte notesbog er fremtiden inden for at tage noter i hånden. Skriv din noter i bogen, og noterne kan sendes til iCloud, dropbox og lign, via din smartphone. Efter kan siden tørres af, og du kan skrive på den igen. En af de fede gaver til kvinden der har alt, som tager mange noter. Er genial til både private noter og arbejde.

Fra: 279,00 DKK

Scratch Map Original Deluxe

Mange unge vælger at tage ud og rejse eller backpacke. Hvis ham eller hende du leder efter gave til skal det, så er dette scratch map en super god gave. Skrab de steder på verdenskortet som ønskes markeret, det kan f.eks. være de lande man har besøgt, eller gerne vil besøge. En oplagt gave til veninden eller vennen som skal ud og rejse.

Fra: 179,00 DKK

Selfie-lampe med mobilstativ

Selfie-lampen med mobilstativ, giver dig mulighed for at tage de helt perfekte billeder med din smartphone. Du får det helt rigtige lys, og du kan positionere mobilen som du vil. Perfekt til både billeder, at optage og til at lave live streams.

Fra: 229,00 DKK

Sjove Spil Gaver

Sjove spil er altid et hit – og det gode ved dem er, at der hele tiden kommer nye spændende spil til. Derfor er sjove spil, super gode gaver til hende der har alt. Vælg mellem mange sjove spil, alt fra brætspil til quizspil. Hvis du har spurgt dig selv; Hvad køber man til kvinden der har alt? Så har du dit svar her! Psst… Vores personlige favorit er Pick your Poison.

Fra: 99,95 DKK

Skønne Parfumer Til Hende

Enhver kvinde har brug for en skøn parfume. Denne forhandler har et stort udvalg af parfumer. Vælg mellem alle de populære og kendte dufte. Samtidig er det til en super god pris, du sparer op 65%, også på de kendte mærker. Hun kan altid bruge en god parfume til, hvilket gør det til super god julegave eller fødselsdagsgave til hende.

Fra: 39,00 DKK

Smukke Sommerkjoler

Vælg mellem forskellige moderne sommerkjoler fra mærker som Mads Nørgaard, Minimum, Gestuz og mange andre. En af de bedste gaver til hende, som skal have en gave i sommerperioden. Om det er fødselsdagsgave, studentergave eller noget helt tredje.

Fra: 100,00 DKK

Smykke med stjernetegn ​

Et smykke er altid en personlig gave at give, men med et stjernetegnssmykke bliver det endnu mere personligt. Selvom hun måske har mange smykker i forvejen, vil dette med garanti bringe glæde, fordi det viser, at du kender hende godt eller har sat dig ind i, hvad hun godt kan lide.

Fra: 199,00 DKK

Søde og sjove veninde plakater​

En veninde plakat er både en sød og sjov gave, som i helt sikkert vil få et godt grin ud af. Vælg mellem mange forskellige plakater med sjove tekster, citater fra film og jokes om mad og vin. En gaveide som både kan være en sjov, kreativ og personlig gave veninden.

Fra: 129,00 DKK

Spikeball Spil​

Spikeball er et vanvittigt sjovt spil, til haven såvel som til stranden. Deet gælder om at slå bolden ned på nettet, og få modstanderen til at miste den. Kan spilles 2 mod hinanden, eller som holdspil. Måske det sjoveste holdspil der kan spilles på så lidt plads! Og uden tvivl en af de sjove gaver til ham han vil elske, hvis han er til udendørs sport og spil.

Fra: 569,00 DKK

Find gode gaver til teenager

Leder du efter inspiration til at finde den perfekte gave til teenager? Der er mange anledninger i løbet at teenagealderen hvor der er tradition for at give gaver. Her på Geniale Gaver har vi dig dækket, uanset hvilken anledning det er du skal købe gave til en teenager. Om du leder efter gaveideer til dit eget teenagebarn, til konfirmationsgave eller endda 18 års fødselsdagsgave, kan du finde inspiration og masser at gaveideer her på siden.

Gaveideerne er delt op i overskuelige kategorier, så du nemt kan finde den helt rigtige gave til teenageren. Du finder bl.a. gaver til teenagedrenge, gaver til teenagepiger, konfirmationsgaver og fødselsdagsgaver. Der kan helt sikkert finde den rigtige gave til teenageren i en af de kategorier. God fornøjelse!

 

De bedste gaveideer til teenagere

Jo ældre de bliver, jo sværere bliver det at finde gode gaveideer til teenagere. Teenagealderen strækker sig efter de flestes mening fra 13-18 års alderen. Barnet går fra at være et barn, til så småt at udvikle sig til at blive et voksent menneske. Det er en spændende, sjov og følelsesmæssig alder. På trods af, at de så småt begynder at blive voksne, elsker teenagere selvfølgelig stadig gaver. 

Som de bliver ældre og når teenagealderen, begynder det at blive sværere at finde gode gaver til teenager drengen og pigen. Samtidig er tendensen, at deres gaveønsker desværre også blive dyrere. Mange teenagere begynder at gå op i mode og trends, og afspejler sig også på teenagerens ønskeseddel. De vil gerne have hvad der er på mode lige nu, og hvad der er trendy. Selvom interesserne er forskellige, har de det til fælles, at de som regel gerne vil have det, alle de andre har. Om det er de fede tøjmærker, de nye fodboldsko eller den helt rigtige gamer mus og tastatur.

Dertil kommer det også an på anledningen, samt kønnet på teenageren. De bedste gaver til teenager drengen er naturligvis ikke altid ligeså interessante for teenagepigerne. Og det er heller ikke ligemeget med anledningen. F.eks. er der ofte tradition for at give større konfirmationsgaver, 18 års gave og studentergaver, end ved jul og fødselsdag.

 

Hold dig opdateret på den nuværende gavetrend

For at finde de bedste gaveideer til teenagere, gælder det som voksen og forældre om at følge med og holde sig opdateret. Det som er in i dag, er nemlig ikke nødvendigvis det som er in i næste uge. Derfor er de bedste gaveideer til teenagere, ofte det som er fremme lige nu. Det kan være alt fra den seneste Playstation til de nyeste sportssko.

Når det så er sagt, så er der selvfølgelig nogle gaveideer, som er særligt populære gaver til teenagerne. Her i blandt gadgets og tøj, som er kategorier du finder på stort set alle teenagerens ønskeseddel. Her på Geniale Gaver kan du naturligvis få gaveinspiration i et bredt udvalg af populære gaver til teenager.

      

Hvad giver man i gave til teenageren som der alt?

Vi kender alle sammen spørgsmålet ’’Hvad giver man i gave til manden som har alt?’’. Men der et nyt udtryk som så småt er ved at komme frem, og måske er ved at blive endnu mere populært. Det er: ’’Hvad giver man i gave til teenageren der har alt?’’. Og det er et rigtigt godt spørgsmål. Det nemme og kedelige valg er selvfølgelig penge. Men mange giver af princip ikke penge i gave, med mindre det er til konfirmationsgave. Hvis du er en af dem som altid giver penge i gave til teenagere, ville du højst sandsynligt slet ikke være inde på denne side og lede efter inspiration til gaverne. På Geniale Gaver finder du masser af fede gaver til teenager – også til teenageren som har alt.

 

Gavekort til tøj til teenagepiger og drenge

Hvis teenageren du skal give gave til, går op i tøj, så er det oplagt at give et gavekort til deres yndlingstøjbutik. Selv de har alt, kan de altid bruge mere tøj. Du kan få gavekort i alle tøjbutikker, og de fleste har dem også så du kan købe dem online. Du kan selvfølgelig også prøve at købe tøjet selv, men med mindre du er 100% sikker på hvilken type tøj, der står på teenagerens ønskeliste, vil jeg anbefale et gavekort i stedet.

 

Gavekort til oplevelsesgaver

En anden god gaveide til teenageren som har alt, er et gavekort til en oplevelse. Det kan være alt fra en tur i helikopter, en aktivitetstur eller faldskærmsudspring til de lidt ældre teenagere som elsker et godt adrenalinsus. En god oplevelse er et minde for livet. Derfor er oplevelsesgaver en af de absolut bedste gaver til teenageren som har alt.

 

Gaveideer til konfirmationen

I starten af teenagealderen når de når 13-14 års alderen, vælger de fleste teenagere at blive konfirmeret. De som ikke gør, bliver nonfirmeret. Uanset skal det selvfølgelig fejres med en tilhørende fest, og tradition tro bliver de lykkelige teenagere overvældet med gaver af familie og venner. Mange vælger at give penge i konfirmationsgave, og det skal der selvfølgelig også være plads til. Konfirmanderne skal have nogle penge de kan bruge på de ting, de længe har ønsket sig, og for ikke at glemme på blå mandag.

Hvis du vil være lidt mere kreativ end blot at give penge gaver til teenagern, har vi her på siden et spændende udbalg af både konfirmations gaver til drenge og konfirmationsgaver til piger. Om det er smykker til piger, ure til drenge eller noget helt andet som spillekonsol eller gadgets, vil du kunne finde det her på Geniale Gaver.

      

18 års fødselsdagsgave til teenager drenge og piger

Den store dag er kommet, det som børnene har ventet på mere eller mindre hele livet. Den dag de bliver ’’voksne’’, deres 18 års fødselsdag, hvor der selvfølgelig høre en god 18 års gave. Det er en stor dag både for fødselaren og forældrene, og der skal selvfølgelig findes den helt rigtige 18 års fødselsdagsgave. Men hvad er der af gode gaveideer til 18 års fødselsdagsgaver? 

18 års gaver må gerne være lidt ekstra, i forhold til andre gaver til teenager. Mange forældre giver et smykke eller et ur til teenager barnet i 18 års gave. Hvis der er udsigt til at han eller hun snart skal flytte hjemmefra, er gaver til hjemmet en super god gaveide. Det kan være alt fra køkkenmaskiner til håndklæder. Mange unge i den alder planlægger også at skulle ud og rejse. I sådan tilfælde vil det være ideelt med udstyr de kan bruge på rejsen. Det kunne være en rygsæk hvis de skal backpacke, eller alternativt en kuffert. Vi har selvfølgelig et stort udvalg af gaveideer til 18 års fødselsdagsgaver, som passer til en hver type 18 årig.

       

Gave til teenagekæresten

Hvis du er en teenager som er på udkig efter en gave til teenagekæresten, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af gaver til teenagekæresten, både til drenge og piger. Du kan tjekke de mange gode gaveideer her på siden, som egner sig perfekt som gaver til teenagedrenge sålvel som gaver til teenagepiger. Hvis du vil ha et endnu større udvalg kan du kigge på kategorierne under gave til ham, gave til hende, eller tage et kig på den ultimative kæreste gave guide. Her er der masser af fede, sjove og romantiske gaver til teenager. 

 

Gaveinspiration til flere gode gaver til teenagere

Udover at have gode gaveartikler med et utal af gaveideer, som du kan give teenagere i gave, har vi yderligere lavet en top 50 liste over gaver til teenager her på siden. Her kan du få yderligere gaveinspiration til gode gaver til teenagere. Nogle af vores absolut favoritter på listen er:

 • Gadgets og elektronik gaver – Gadgets er en af den type gaver, så står rigtig højt på mange teenageres ønskeseddel til både jul og fødselsdag. Det er alt fra el-løbehjul, til smartphones, til droner. Mangler du inspiration indenfor denne kategori, kan du tjekker listen ovenfor. Den er nemlig spækket med fede gadgets og elektronik gaver til teenageren.
 • Fede ting til teenage værelset – Fede ting til teenage værelset er endnu en gavetype som mange teenagere vægter højt når der skal laves gaveønsker. Sækkestole er f.eks. et møbel som mange teenagere er vilde med, både til at chille og game i. Til teenagepiger er smykkeskrin og stjernetegnsplakater et hit, mens drengene er helt vilde med minikøleskabe, sjove plakater samt højttalere og andet hi-fi.
 • Spil og gamerudstyr – Spil og gamerudstyr dækker både over møbler som gamerstol og bord, men også tastatur, mus og høretelefoner. Yderligere kan de være konsoller som PlayStation og Nintendo Switch, eller en af de nyeste trends, Virtual Reality udstyr. 
   

Gaveønsker til teenager

Er du selv teenager, og ikke på udkig efter gaveideer at give andre, men derimod gaveønsker til dig selv? Alle de gaver du finder på siden kan naturligvis også bruges som inspiration til din egen ønskeseddel. Både på denne specifikke side, og i mange af de forskellige artikler på siden, finder du masser af gaveønsker til teenager. Når du har fundet en gave du kan lide, kan du f.eks. bruges væres wishlist funktion her på siden. Du tilføjer blot gaven til din ønskeliste på knappen, og du kan derefter tilgå din ønskelisten under ’’min ønskeliste’’. Her har du ikke kun et samlet overblik over alle dine ønsker, du kan også sende dem til din email.

Yderligere kan du sende den til dine forældres email, så de har en nem digital ønskeliste fra dig. Ved at gøre det nemmere for dine forældre, er der med garanti større chance for, at du får det du ønsker dig allermest i gave.

 

De sikre teenagegaver du ikke går galt i byen med

Udover de 50 populære gaver til teenagere du finder her på siden, er dr nogle sikre teenagegaver, som er en sikker vinder stort set hver gang. Det er populære gaver, som langt de fleste teenagere ønsker sig, og du går derfor ikke galt i byen. I og med at teenagere ikke er de letteste i verden af finde gode gaveideer til, er det rart at man kan ty til disse typer gaver. Gaveideerne er:

 • Teenage tøj – Ja, teenage tøj er helt sikker ikke den revolutionerende gaveide du måske er på udkig efter. Til gengæld er det næste altid en sikker vinder! Teenagere kan altid bruge mere tøj. Om det er et par nye sko, en teenage hoodie eller en ny jakke. Skal gaven være helt skudsikker, kan du give et gavekort. Så risikerer du heller ikke at købe det forkerte tøj.
 • Teenage plakater – Ting til teenage værelset er generelt en sikker gavevinder hos teenagere. Teenage plakater er helt sikkert! Det kan være både stjernetegnsplakater, gamerplakater eller fodboldplakater. Det som er vigtigt, er at det er noget som teenageren interesserer sig for. Er det det, har du en sikker teenagegave!
 • Teenage bøger – Ikke alle teenagere er vilde med at læse bøger. Men hos de som er, er teenage bøger en fremragende gaveide til dem. Om det er Harry Potter, Ringenes Herrer eller noget helt tredje. Igen, det skal være noget teenageren interesserer sig for. Har du en ide om hvad det kan være, og køber du en bog omhandlende det, går du ikke galt i byen.
Gaver til teenager

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til teenagere

Mange teenagere ønsker sig nye smartphones, computere, smartwatch og andre dyre gadgets. Der er dog mange andre spændende ting, som en teenager kan ønske sig.

Gode gaveønsker til teenagere:

 • Popcorn maskine cinema style
 • En personlig XXL Toblerone (4,5 kg)
 • Stjernehimmel lampe projektor
 • iDventure the cluebox
 • 3D puslespil
 • Virtual Reality briller
 • Drone
 • Elektrisk skateboard
 • Gaming udstyr
 • Personlig stjernetegnsplakat

Den bedste gave til teenageren, er ofte det de ønsker sig, eller det de mangler. Vil du gerne give noget anderledes de ikke regner med at få, kan du finde mange gode gaveideer på listen over top 50 gaver til teenager 2021. Her finder du de mest købte gaver til teenagere i år.

Det ønsker unge mennesker sig i 2021.

 • iPhone
 • Tablet
 • Computer
 • PlayStation 5
 • VR briller
 • Smartwatch
 • Tøj
 • Penge
 • Ting til deres hobby
 • Fede ting til værelset
 • Gadgets og elektonik
 • El-løbehjul
 • Bøger
Denne artikel er anmeldt af Kristina Nielsen (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.