Ideer til hjemmelavede julegaver fra børn DIY julegaver

Hjemmelavede julegaver børn kan lave – 30 geniale DIY idéer

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

På udkig efter gode ideer til hjemmelavede julegaver fra børn? Så kan jeg glæde dig med, at du her har en liste fyldt med ideer til hjemmelavede julegaver børn kan lave. Hjemmelavede, DIY og kreative julegaver fra børn, er super gode julegaveideer til mor og far, såvel som til bedsteforældre. 

Ikke nok med at det er personlige julegaver, hvor børnene har lagt sjæl og arbejde i dem, så er det også super sjovt for børnene at lave. At lave DIY julegaver er en fantastisk kreativ aktivitet, som kan få den lange ventetid til juleaften, til at gå lidt hurtigere.

Årets bedste hjemmelavede julegaver 2022

Dekorér og farvelæg porcelæn, terrakotta, glas

Farvelagt procelæn og glas, er super gode hjemmelavede gaver som børn kan lave. Med glas og porcelænstuscher, kan de forskellige dekorationer flot dekoreres. Efter skal de en tur i ovnen, og så er de klar til at gives som gave. Vælg mellem sparebøsser, vaser og mange andre ting. Super sjove og kreative gaveideer børn selv kan lave.

Dekorér og farvelæg tekstiler

Farvelæg tekstiler som bæreposer, forklæder og grydelapper. Med tekstil maling og tekstiltuscher, kan de forskellige tekstiler flot dekoreres, og gives som hjemmelavede julegaver fra børn til voksne. En super sjov og kreativ julegaveide børn nemt kan lave.

Dekorer og pynt billedrammer

Dekorer, pynt og mal egne billedrammer, og giv dem som hjemmelavede gaver til forældre eller bedsteforældre. Rammerne er af træ, med figurer som måne, mus og bjørn. En af de kreative gaver børn kan lave selv, eller med forældre.

DIY blomsterbilleder