Magiske Harry Potter ting en hver fan bør eje

Harry Potter gaver – 50+ magiske Harry Potter ting 2022

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Accio fede Harry Potter ting! Harry Potter fortsætter med at være populært hos både børn, teenagere og voksne, og vi er vilde med det! Selvom det er flere år siden at både bog- og filmserien sluttede, bliver der forsat lavet masser at nye, fede Harry Potter ting og merchandise. Tag f.eks. en Harry potter julekalender, som er en af de mest populære julekalendere til børn

Den fortsatte popularitet er til dels, at der fortsat bliver bygget på Harry Potter verdenen. Senest med den nye filmtrilogi ’’Fantastiske skabninger og hvor de findes’’, og det nye længe ventede Harry Potter spil ’’Hogwarts Legacy’’ som kommer til PS5 og PC. Derudover er det selvfølgelig fordi, at fantasiserien er en helt fantastisk historie, som allerede er blevet en klassiker, og en af de mest kendte bogserier i verden.

Vi har her samlet 50+ magiske Harry Potter ting, som en hver rigtig fan bør eje. Artiklen er både til dig som er på udkig efter gode Harry Potter gaver til fans, og til dig som ér Harry Potter fan, og leder efter nyt fedt Harry Potter grej at tilføje til din samling. Du finder alt fra sjove Harry Potter spil til Harry Potter tryllestave. Og her taler vi ikke om legetøj, men derimod autentiske rekvisit replicaer, som anses som samlerobjekter.

Seje Harry Potter ting og gaver 2022

Harry Potter Jelly Slugs

De berømte Jelly Slugs fra Harry Potter universet. Tør du prøve dem? Hvis ikke, så giv dem i gave til en rigtig Harry Potter fan.

Harry Potter ølkrus og vinglas

Vil du gerne drikker butter beer eller hyldeblomst vin på bedste Harry Potter maner? Så er er disse Harry Potter ølkrus og vinglas det helt perfekte udstyr! Når du ikke bruger det til at drikke magiske drikke, er de super flotte at have stående som pynt. På billedet ser du krus og glas fra Gryffindor, men kan også fås med de andre huse fra Hogwarts.

Harry Potter interaktiv Hedwig

Har du nogensinde ønsket dig din helt egen Hedwig ugle? Det kan du få her, med den super smarte interaktive Hedwig. Hedwig her 15 realistiske lyde, tag hende op fra pinden, kæl med hende, leg med hendes næb og meget mere. En genial gave til den lille troldmand eller heks.

Harry Potter julestrømpe