De mest populære øreringe til kvinder

Mest populære øreringe 2022 – Moderne øreringe til kvinder

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Er du på udkig efter et par flotte øreringe til kæresten, konen eller måske en veninde? Eller leder du efter inspiration til moderne øreringe, til din egen ønskeseddel? Uanset er du kommet til det rette sted. Her har du en gennemført liste over de mest populære øreringe 2022. 

Vi har gennemsøgt nettet for smykker til kvinder, og set på deres bedst sælgende øreringe. Dertil har vi lavet en udførlig research, over hvilke øreringe der er blevet søgt mest på af de danske kvinder. Med andre ord, vi har fundet ud af lige præcis hvilke øreringe, der er moderne og in for kvinder lige nu. Alle de fantastiske, klassiske og smarte øreringe vi fandt frem, resulterede i listen over de mest populære øreringe 2022.

Årets mest populære øreringe

Guld ørestikker fra Smykkekæden

Smukker ørestikker i 8 karat guld med zirkonia sten fra Smykkekæden. Leveres i en smuk æske. Et par øreringe enhver kvinde kan bære og uden tvivl vil elske at modtage i gave.

Ava guld øreringe

Ava guld øreringene er et par smukke spiral øreringe, som er lavet i sterling sølv, og forgyldt med 18 karat guld. Øreringene måler 7,5 cm og egner sig helt perfekt til en festlig anledning med et smart og fint outfit.

Blomdahl ørestikker i titanium

Ørestikker i titanium fra populære Blomdahl. De simple hjerte øreringe er yderst populære, og måler 5 mm. De kommer i en fin lille gaveæske, så de nemt kan gives som gave.

French hook øreringe Rimini med hvide zirkoner

Øreringe i rhodineret sterlingsølv 925 med 3,3 mm hvide zirkoner fra Sif Jacobs.
15% rabatkode: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Maanesten øreringe - Mia creol i forgyldt sølv

Mia creolerne fra Maanesten i forgyldt sølv, bølger ned af øret og er i et design inspireret af naturen. Et super lækkert sæt øreringe som de fleste kvinder vil elske at eje.

Øreringe Ferrara Piccolo forgyldt m. 18 kt. og m. hvide zirkoner

Disse smykke Ferrara Piccolo øreringe fra Sif Jacobs har et flot twist og er forgyldt med 18 karat guld. Dertil også adskillige hvide zirkoner. Fantastiske øreringe til kvinder i alle aldre.
15% rabatkode: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Øreringe Ferrara Piccolo Pianura

Ferrara Piccolo Pianura øreringe er lavet i rhodineret sterlingsølv 925. De måler i længden 15,6 mm og bredden 2,5 mm. Et par super elegante og lækre øreringe fra Sif Jacobs.
15% rabatkode: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev

Øreringe forgyldt med 18 karat guld med ferskvandsperle

Disse smukke french hook øreringe er fremstillet i sterlingsølv og forgyldt med 18 karat guild. Dertil er de med ferskvandsperle og hvide zirkoner.

Pernille Corydon Daylight øreringe i forgyldt sølv

De populære Pernille Corydon Daylight øreringe fås her i forgyldt sølv. Hele Daylight serien fra Pernille Corydon er utroligt populære, og ørerigene her er bestemt ikke en undtagelse.

Pernille Corydon Gaia ørehængere i sølv

Gaia ørehængerne fra Pernille Corydon er særdeles charmerende. De organiske øreringe er fremstillet i sterling sølv, og giver et både flot og unikt look.

Twisted Hoops 18 karat guldbelagt

Twisted Hoops øreringene er belagt med 18 karat guld og 18 mm i diameter. Et par bemærkelsesværdige øreringe hvor du får rigtig meget smykke for pengene.

Abelstedt A Øreringe Med Ferskvandsperle​

Abelstedt A øreringene med ferskvandsperle, er en perleørering fremstillet i sterlingsølv og guldbelagt med 18 karat guld. Et par super lækre øreringe, som en hver kvinde uden tvivl drømmer om at modtage i gave. Perfekt som både fødslesdagsgave og årsdagsgave til hende. Egner sig generelt til alle store lejligheder hvor konen eller kæresten skal have en gave.

Abelstedt Øreringe - Oxford Klassiske Creoler​

Oxford klassiske creoler fra Abelstedt. Øreringene er kvalitetsfremstillet i sterlingsølv, med 18 karat guldbelægning. De er lavet i et elegant og stilfuldt dansk design og holder en livstid. De populære øreringe passer perfekt som både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Abelstedt Øreringe - Oxford Pear Halo​

Disse flotte øreringe fra Abelstedt, hedder Oxford Pear Halo, og er fremstillet i sterlingsølv med facetterede krystaller. De er pæreformet, og i et stilfuldt dansk design som holder en livstid. De populære øreringe er nogle af Abelstedts bedst sælgende øreringe. En perfekt gaveide til hende som sætter pris på smukke smykker.

Blomdahl Titanium Ørestikker - Petite Square​

Blomdahl Gt Petite Square ørestikkerne er fremstillet i titanium med swarovski krystaller. De moderne øreringe er både smukke og utroligt populære. En genial gaveide til den moderne kvinde. Egner sig perfekt som både fødselsdagsgave og julegave til hende.

Georg Jensen Sølv Øreringe - Offspring​

Flotte sølv øreringe fra det klassiske mærke Georg Jensen. De elegante øreringe måler 6 mm x 27,5 mm og er fremstillet i sterling sølv. Georg Jensen har gennem tiden fremstillet mange populære øreringe til kvinder, og disse offspring sølv øreringe er ingen undtagelse.

Hjerteøreringe fra Abelstedt​

Disse hjerteøreringe fra Abelstedt vil gå rent hjem som gave til din kæreste, kone eller veninde. Øreringene er af høj kvalitet. De er fremstillet af sterlingsølv (925), belagt med 18 karat guld og har facetterede krystaller. De er af dansk design og holder en livstid. Den perfekte gaveide til hende.

Julie Sandlau Ørestikker i Forgyldt Sølv - Boa Twisted​

Boa Twisted ørestikkerne fra Julie Sandlau er i forgyldt sølv, og forestiller en boa slange. De populære øreringe er med zirkonia-sten og måler 11,4 x 7 mm. Hvis du leder efter gode gaveideer til kæresten eller konen, er de smukke øreringe her et fremragende valg. Kommer i en flot gaveæske.

Ole Lynggaard Leaves Creol Sølv Øreringe​

Leaves creol øreringe i sølv fra Ole Lynggaard, her i den lille udgave. De populære øreringe er formet som et blad der runder. Øreringene er fantastisk smukke, og er den perfekte gaveide til konen eller kæresten. Er både oplagt som fødselsdagsgave, julegave, eller til en romantisk anledning som valentinsdag.

Pernille Corydon Øreringe - Saga, Guld​

Pernille Corydon øreringe i forgyldt sterling sølv med banket overflade. De moderne øreringe er kaldet Saga og har en diameter på 24 mm. Pernille Corydons smykker er lige nu super populære. De moderne øreringe egner sig perfekt som gaveide til kæresten, konen eller veninden. En hver kvinde vil uden tvivl elske at modtage dem i gave.

Sif Jakobs 18 kt. Forgyldte Øreringe​

Vulcanello Grande øreringene fra Sif Jakobs er fremstillet i sterling sækv, og forgyldt med 18 kt. guld med hvide zirkoner. De populære øreringe er en favorit hos Sif Jakobs, og en af deres bedst sælgende øreringe. Et par super lækre ørering en hver kvinde vil blive blød i knæene over at modtage i gave.
15% rabatkode: Tilmeld forhandlerens nyhedsbrev