Sommer gadgets - fede gadgets til sommeren

Sommer gadgets – 50+ fede gadgets til sommeren 2022

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Sommeren er over os, og hvilken bedre måde at nyde den på, end at bruge alle de super fede sommer gadgets der findes. Ligesom alle andre gadgets, kommer sommer gadgets i at utal af forskellige varianter. Vi har samlet de absolut fedeste af slagsen!

Du finder både sommer gadgets til haven, stranden og poolen. Vi har endda fundet sommer gadgets som er geniale til festivalen, camping, og til at køle dig ned på de varme sommerdage. Alt fra sjove oppustelige badedyr med enhjørninger og andre eksotiske, til smarte ventilatorer, geniale havespil, og de mere praktiske som holder myggene væk. Kort sagt, du finder sommer gadgets i alle forskellige størrelser, former og afskygninger.

Årets fedeste sommer gadgets

Bryg dit eget hjemmelavet øl sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.

BBQ brændejern til kød

BBQ brændejernet til kød er en super fed grill gadget, der lader dig sætte din personlige signatur på bøffen. Har du inviteret til grill aften, kan du også sætte hver enkelt gæsts navn på deres bøf. Perfekt gave til en hver der elsker at grille, eller lave gode bøffer generelt.

Chillfactor Slushy Maker

Med Chillfactor Slushy Maker kan du lave din yndlingsdrik og til det lækreste slush ice! Fyld cola, saftevand, juice eller noget helt fjerde i Slushy Makeren, og på et minut har du en lækker hjemmelavet slush ice.

Coca-Cola minikøleskab​