10 geniale gaver til under 100 kr.

10 geniale gaver til under 100 kr.

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Der kan være mange gode grunde til, at købe billige gaver til under 100 kr. Det kan være til pakkeleg, fødselsdagsgave til en kollega, eller en sød lille gave til kæresten. Ofte kan det dog være svært at finde gode gaver i den prisklasse. Men de findes! Gode gaver behøver nemlig ikke a være dyre.

Vi har her fundet 10 geniale gaver til under 100 kr. til dig. Der er lidt for en hver smag – både gaver til teenageren, bedsteforældre og alt der i mellem.

Indholdsfortegnelse

10 geniale gaveideer til under 100 kr.

Fuglefoderbræt til vinduet

Er der noget mere hyggeligt, end at sidde indenfor, og se fuglene spise fra vinduet? Her får du et fuglefoderbræt til vinduet som sættes fast med sugekopper. En gave som kommer både modtageren og de små fugle til gode!

Fra: 119,00 kr.

Flotte personlige ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.

Fra: 99,00 kr.

Læder nøglering med personligt tryk​

Få lavet en læder nøglering, med eget personligt tryk. Du vælger hvad der skal stå på den. Det kan være kærestens navn, ”jeg elsker dig” eller en anden personlig besked. En sød gave som samtidig er personlig.

Fra: 119,00 kr.

Multitools

Måske har manden der har alt, allerede et multitool eller to – men kan man have for mange? De geniale multitools kommer i adskillige varianter. De er super gode gaveideer til manden der har alt, og egner sig til en hver gave anledning. Alt fra fødselsdagsgave til årsdags gave til ham.

Personlig nøglering med billede

Nøgler er noget, man bruger hver dag, så hvorfor ikke give en nøglering med billede? Det er en genial gaveide og en af de helt billige personlige gaver, som du kan give sammen med en anden gave eller bare fordi, du har lyst til at forkæle din partner med en sød ekstra gave til fødselsdag eller jul.

Fra: 79,00 kr.

Vedhæng med bogstaver ​

Smykker er altid et hit som gave til kvinder. Med en halskæde med et eller flere vedhæng med bogstaver kan du gøre smykket og gaven til hende endnu mere personlig og til noget helt særligt. Du kan lave alt lige fra en personlig gave med navn til bare at nøjes med forbogstavet på hendes eller måske jeres begges navne.

Fra: 99,00 kr.

Things I love about you bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.

Fra: 89,00 kr.

Kærlighedspiller med søde beskeder

Her får du en fint glas med ca. 90 kærlighedspiller du kan give din kæreste. Hver pille indeholder en tom seddel, hvor du kan skrive en lille kærlighedserklæring eller sød ting om din kæreste. Gem pillerne rundt om i huset, hvor din kæreste kan finde dem. En af de søde små gaver, som samtidig er både romantisk og personlig. En unik gaveide din kæreste med garanti vil elske dig for.

Fra: 79,00 kr.

Betydningsfulde gaver kan sagtens være billige

Skal du finde en betydningsfuld gave til kæresten, konen eller din mand til under 100 kr.? Der findes masser af betydningsfulde gaver til under 100 kr. En betydningsfuld gave kan endda være helt gratis! Her er det nemlig ikke prisen det kommer an på, men tankerne bag.

Find en lille ting, som du ved at modtageren vil sætte pris på. Pak den derefter flot ind, og skriv et sødt kort. En god indpakning og et sødt kort kan gøre en selve oplevelsen ved at modtage gaven bedre, og dermed også løfte selve gaven. Så har du mere tid end budget til lige netop denne gave, er det bare om at komme i gang med at pakke gaven flot ind og få skrevet et godt kort.

 

Billige personlige gaveideer

En personlig gave er stort set altid en god gave! Selvom du har et lille gavebudget, kan du sagtens finde nogle gode personlige gaver. Blandt de 10 geniale gaver til under 100 kr., finder du flere personlige gaveideer, som er fremragende til både børn og voksne.

Personlig lædernøglering med navn eller besked – Bestil en lædernøglering med et valgfrit navn eller anden besked på. Er det en fødselsdagsgave kan du skrive ’’tillykke med fødselsdagen’’. Er det er studentergave kan du skrive ’’tillykke med huen’’. Yderligere kan du skrive ’’jeg elsker dig’’, hvis det er en romantisk gave til kæresten.

En stjernetegnsplakat med modtagerens stjernetegn – En stjernetegnsplakat med modtagerens stjernetegn er en super fed gave. Samtidig er det en gaveide, som kan bruges til både voksne, teenagere og børn. Den vil uden tvivl pynte både i soveværelset og på børneværelset. Og så kan de anskaffes få under 100 kr.

Vedhæng med modtagerens forbogstav – En super god gave til hende som er både personlig og billig. Vælg hendes forbogstav, og giv hende det som en sød lille gave. Har i børn, kan du også vælge at give børnenes forbogstaver, som hun kan have hængende i halskæden. Det er i øvrigt en fremragende gave til mors dag fra børnene.

 

En uventet gave er en god gave

En uventet gave er med andre ord en overraskelse, og det gør bare gaven det ekstra hak bedre. Vi forventer altid en fødselsdagsgave og julegave fra vores nære, men en uventet gave som kommer som en overraskelse, får os til at føle, er det er noget ekstra særligt. Ved at give en uventet gave, kan du på den måde få gaven til at skabe endnu mere glæde hos modtageren.

Lad os som eksempel sige, at du har købt en af de 10 geniale gaver til under 100 kr. på listen. Hvis du giver den i fødselsdagsgave til modtageren, bliver de helt sikker glade. Giver du præcis samme gave, uden der er nogen anledning til det, vil modtageren med garanti blive endnu gladere for den. Vi er selvfølgelig altid glade og taknemmelige for at få gaver, også når de er forventet. Men er det en uventet overraskelsesgave, er der bare noget helt særligt over det, som får modtageren til at føle sig ekstra værdsat og glad.

 

Små ekstra gaver som supplement

De 10 geniale gaver til under 100 kr., behøver ikke nødvendigvis at gives som enkeltstående gave. Har du f.eks. et budget på 300, 500 eller endda 1000 kr. til en gave, kan du sagtens give en større gave, og en lille ekstra en ved siden af. At give en ekstra lille gave, viser at du har tænkt ekstra meget over gaven/gaverne, og at du virkelig har gjort noget ud af at give noget godt. Det er ikke bare en gave du hurtigt har fundet og så er det det. Det er noget der er tænkt over, og det viser du når du giver mere end en gave. Her har du nemlig tænkt over flere gaver, og ikke kun en.

Du behøver naturligvis ikke giver små ekstra gaver som supplement til hver gaveanledning, men det er en rar lille gestus, som man godt kan gøre en gang i mellem. Det vil uden tvivl glæde modtageren. Og jo gladere modtageren bliver, jo gladere bliver vi også som gavegiveren. Det er en win-win!

Der findes mange flere geniale gaver til under 100 kr. end de 10 vi har på listen her. Hvis du har nogle gode gaveideer som du mener er geniale, og som koster under 100 kr., vil vi hellere end gerne høre det fra dig.

Er du sulten efter flere gode gaveideer til en god pris? Find rabatkoder hos hurtigrabat.dk, og spar penge på dit næste gavekøb.

Denne artikel er anmeldt af Gitte L. (5/5)
5/5