Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

30 års fødselsdagsgave – gaveideer til 30 års fødselsdag

30 års fødselsdagsgave – 75+ gaveideer til 30 års fødselsdag

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Om det er din kæreste, ven, veninde eller anden fødselar der fylder 30, så er en ting sikkert, det er en dag som skal fejres! En 30 års fødselsdag er en stor dag i livet, og derfor skal der naturligvis kvitteres med nogle gode 30 års fødselsdagsgaver. For at hjælpe dig med at få god gaveinspiration, har vi samlet en masse geniale gaveideer til 30 års fødselsdagen. Der er gaver til ham såvel som hende, i en masse forskellige kategorier. Så om du leder efter gode gaver til veninden eller sjove gaver til ham, er der god inspiration at hente blandt de mange ideer.

Mange ser ikke frem til deres 30 års fødselsdag, og skal selvfølgelig have nogle gode 30 års gaver til at blive muntret op. Samtidig er det en dag, hvor der er tradition for lidt sjov og ballade. Ofte bliver der taget lidt gas på fødselaren, og er personen ikke gift, at der også tradition for at give dem peber. Det var oprindelig en tradition blandt mænd, hvor den ugifte pebersvend modtog peber i gave. Traditionen har dog taget fart, og bruges nu også blandt kvinder. Men uanset om personen er gift eller ej, så skal de have nogle gode 30 års fødselsdagsgaver! Så dyk ned i de mange gaveideer, og se om der er nogle, der passer til fødselarens gaveønsker.

Indholdsfortegnelse

Gode ideer til 30 års fødselsdagsgaver 2021

Air fryer – AeroFryer XXL, 5,6L

Med Air Fryer, eller varmluftsfrituregryde, kan du lave lækkert smagfuldt frituremad og pomfritter, med meget lidt til ingen olie. Den varme luft giver maden den samem lækre sprødhed som friture, men er derimod sundt, da der næste ingen olie bruges. Perfekt til dig der elsker pomfritter, men ønsker at spise sundere.
Fra: 793,00 DKK

Flotte ølglas med navn

En god øl skal serveres i et godt ølglas. Det får du her, hvor der kan vælges mellem forskellige størrelser og former. Glassene kan desuden designes med navn, hvis gaven skal være personlig.
Fra: 99,00 DKK

Personlige gaveæsker med øl

Er han en vaskeægte ølelsker? Så er det oplagt med en gaveæske med lækre øl. Der er øl fra hele verden at vælge mellem og kan købes både med dåser og med flasker.
Fra: 159,00 DKK

Smart kølebrønd

Sætter han pris på en kold øl? Så er den smarte kølebrønd fra Cool-Well oplagt som gave. Ved bare at grave et hul i haven kan der køles hele 24 dåser og en vinflaske ned ad gangen. Det er smart.
Fra: 499,00 DKK

Læderforklæde med navn

Er han god til at stå bag grillen eller i køkkenet? Så er det oplagt med dette læderforklæde, som får ham til at fremstå fuldstændigt professionel i et køkken. Det er i god kvalitet og kan skræddersys med navn.
Fra: 630,00 DKK

Kelvin.36 Multiværktøj

Er et multiværktøj den perfekte gave? Denne er i hvert fald tæt på, da den har målebånd, vaterpas, hammer og skruetrækker med 26 forskellige bits. Det er lige før, det er den perfekte gave til en handyman.
Fra: 469,00 DKK

Graveret kortholder

Er det på tide med en ny kortholder i gave? Så er denne en god mulighed, da den er i læder og kan graveres med et navn, en tekst eller et design. Den ligger godt i hånden og har god plads til penge og kort.
Fra: 219,00 DKK

2 stk. whiskyglas med gravering

Leder du efter en gave til en whiskyelsker? Så giv disse flotte og lækre whiskyglas med navn eller tekst. De kan rumme 20 cl og er 8,5 centimeter høje. De tåler opvaskemaskine.
Fra: 179,00 DKK

Kaffekursus​

Find din indre barista frem, og lær at brygge den perfekte kop kaffe. Danskere drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen, så hvorfor ikke lære at lave den bedst mulige kop? Vælg mellem flere lokationer rundt om i Danmark. Kaffekurset indebærer bl.a.: 1½-3 timers kaffekursus, kaffesmagning, lær om kaffens smagsnuancer, lær at brygge på forskellige måder m.m. Inviter en ven, veninde eller din bedre halvdel med.
Fra: 399,00 DKK

Ølsmagning

De fleste mænd elsker en god kold øl. Hvis du og dine venner er i den kategori, er ølsmagning en af de oplevelser i Danmark i skal prøve mindst én gang. I vil komme til at prøve en række forskellige øl, lyse som mørke og alt der i mellem. Vælg mellem forskellige lokationer i hele Danmark. Et gavekort til ølsmagning, er også en af de bedre oplevelsesgaver til ham som er vild med øl.
Fra: 125,00 DKK

Whiskysmagning​

Smag og duft til forskellige whisky, mens i lære om dem og deres historie. Hvor mange forskellige whisky i skal prøve, kommer an på lokationen i vælger. Nogle steder får i også en rundvisning med i købet. Whiskysmagning er et perfekt supplement til en god herremiddag eller frokost. Er også oplagt til en firmaudflugt.
Fra: 140,00 DKK

Gourmetophold i Danmark​

Hvis du er på udkig efter gode oplevelsesgaver til en mad elsker, så er et gourmet ophold i Danmark den helt perfekte gaveide. Vælg mellem en af de mange fantastiske hoteller på Jylland, Fyn eller Sjælland. Afhængig af hotellet i vælger, vil i få serveret 3, 5 eller 6-retters menuer. Giv det i gave til kæresten, konen eller manden, og få en madoplevelse for livet sammen.
Fra: 1.790,00 DKK

Kør i Sportsvogn På Bane Eller Gade​

De fleste drenge har haft en drøm om at køre en sportsvogn. Nu har du chancen! Få drengedrømmer opfyldt og prøvekør din yndlings bil. Du kan både vælge at køre på bane, eller på gaden afhængig af hvilken oplevelse du vælger. Vælg mellem biler som Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche med flere.
Fra: 895,00 DKK

Helikoptertur – Flyv i helikopter!​

At flyve i helikopter er en oplevelse for livet! Der en en oplevelse som er på de fleste menneskers bucket liste. På helikopterturen får i en rundflyvning over forskellige byer i Danmark. Længden af flyvningen afhænger af hvilken helikopter oplevelse i vælger. I kan flyve fra forskellige byer i hele landet. Inviter kæresten med på en helikoptertur og få en uforglemmelig oplevelse sammen.
Fra: 695,00 DKK

Faldskærmsudspring – Spring i Faldskærm!​

Der er garanteret adrenalilsus og spænding når du skal hoppe i faldskærm! Vælg mellem tandemspring og solospring. Du springer fra 4000 meters højde og falder mod jorden med 200 km/t. Der er et frit fald på ca. 60 sekunder, hvor hele springet ca. tager 5-6 minutter. Efter det frie fald svæver i mod jorden, hvor du kan nyde den flotte udsigt over Danmark.
Fra: 1.950,00 DKK

Eksklusiv Michelin-Middag Hos Kokkeriet​

Hvis du vil have en gourmet mad oplevelse for livet, så skal du prøve en eksklusiv michelin middag hos Kokkeriet i København. Du får inkluderet: Cran Cru Champagne, Caviar, 18 serveringer, Fuld vinmenu, Kaffe og sødt. Den perfekte oplevelse i Danmark, for dig som elsker mad. Giv gavekortet i gave til kæresten på jeres årsdag, eller til dine forældre i bryllupsgave.
Fra: 2.875,00 DKK

Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Har du nogensinde set Zulu Djævleræs, og tænkt er det vil du også prøve? Du kan du nu! Det er inkluderet: 12 omgange på banen, 6 bag rattet, 6 som co-driver, lån af bil og udstyr. Hvis du har benzin i blodet, er djævleræs uden tvivl en af de oplevelser du ikke må gå glip af. Giv det som en oplevelsesgave til en som trænger til et godt adrenalilsus.
Fra: 1.199,00 DKK

Flotte urbokse

Hvis du leder efter en god gave til ham, så kan en urboks være en fremragende gaveide. De fleste mænd har mindst et par ure, men mange af dem har ikke en lækker urboks til at opbevare dem. Vælg mellem urbokse som har plads til 5-10 ure, i enten kunstlæder eller træ. En oplagt gave til kæresten, manden, sønnen, eller far, som han helt sikkert vil elske.
Fra: 495,00 DKK

En God Flaske Champagne Eller Vin​

De fleste elsker en god flaske champagne eller vin. Det kunne f.eks. være Möet & Chandon champagnen som er et populært valg. Folk skal fejres når der er anledning til det. Det gøres ofte med våde varer. Derfor er en god flaske champagne eller vin en oplagt gave til de fleste.
Fra: 24,00 DKK

Karaffel Med 4 Whiskeyglas Gaveæske​

I dette gavesæt får du én karaffel med tilhørende 4 krystal whiskeyglas. En super god gaveide til de som elsker et godt glas whiskey. Med dette sæt kan han nemlig nyde sin whiskey med stil. Kan evt. kombineres med en god flaske whiskey for at fuldende gaven.
Fra: 199,00 DKK

Georg Jensen Konno Kortholder i Rustfrit Stål​

Georg Jensen konno kortholderen er et stilet og elegant alternativ til den almindelige pung, og den perfekte gave til ham. Den kan personliggøres ved at tilvælge gravering. Du kan f.eks. skrive hans navn og efternavn, eller ud kan vælge at skrive et inspirerende citat eller en lille personlig hilsen.
Fra: 349,00 DKK

Personlig brewbarrel og 2 glas

Denne personlige brewbarrel er en af de bedste personlige gaver til øl elskeren. Her kan han brygge sin egen øl. Det tager kun 10 min., og det hjemmelavede øl er klar efter 7 dage. En af de gode personlige gaveideer til mænd, som med garanti bliver et sikkert hit. Som prikker over i’et medfølger der 2 personlige glas.
Fra: 479,00 DKK

Star Wars Stormtrooper Karaffel

Hvis ham du leder efter gave til er Star Wars fan, whiskey drikker og samtidig er ”manden der har alt typen”, ser du her den ultimative gave til ham. Star Wars stormtrooper karaffel formet som stormtrooper hjelmen, kan rumme 750ml af hans yndlings drik. En af de bedste gaver til Star Wars fan.
Fra: 249,00 DKK

Kvalitets køkkensæt med 5 års garanti

Er nye gryder og pander lige det, der mangler? Onyx laver gryder og pander i rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Der er mange forskellige sæt at vælge mellem og dermed gode muligheder for at servere lækker mad.
Fra: 899,00 DKK

Kvalitets Knivsæt fra ONYX

ONYX knivene er fremstillet i patenteret hybrid keramisk stål, og er nogle af de bedste køkkenknive der nogensinde er lavet. Materialet gør både at kvinene holdes skarpe i lang tid, samt giver dem en lang levetid. En af de bedste gaveideer til mesterkokken. Dertil er der hele 5 års garanti på knivene!
Fra: 799,00 DKK

Pillivuyt Plissé Krus – 2 stk.

Her fås 2 stk. Pillivuyt Plissé krus til en rigtig god pris. De elegante og klassike krus er meget stærke og holdbare, og fantastisk som gaveideer. Giv evt. sættet til din kæreste, kone eller mor.
Fra: 299,95 DKK

Henry Archer armbåndsur

Elsker han ure? Eller fortjener han bare det bedste? Et Henry Archer ur er klassisk og elegant og klæder enhver mand. De fås i forskellige designs og med forskellige læderremme.
Fra: 1.999,00 DKK

Brugt iPhone med 2 års garanti

En iPhone er en dyr gave som står på mange ønskesedler. Her kan du få en brugt iPhone i super god stand og med 2 års garanti. Det er til en brøkdel af prisen, hvis du skulle købe den fra ny. Du finder alle nyere modeller. Her i blandt iPhone X, iPhone XS og iPhone 8 plus.
Fra: 1.899,00 DKK

Bryg Din Egen Hjemmelavet Øl Sæt​

Med kittet her, kan han brygge sin egen hjemmelavet øl. På kun 7 dage får han 5 liter lækkert øl, på 5-6,5% alkohol. Gaven her er en super god gaveide til typen der har alt og samtidig elsker øl.
Fra: 289,00 DKK

Supergigantisk Bamse

En kæmpestor bamse som er over 2 meter høj! Den er ligesom blød og hyggelig som den er stor. Der er en bamse som skal have sin helt egen plads i sofaen eller sengen, og som kan bruges til alt fra valentinsgave til kæresten til barnedåbsgave til de små.
Fra: 1.449,00 DKK

Den bedste 30 års fødselsdag

Når en du holder af, fylder 30 år, vil du selvfølgelig gerne være med til at give dem den bedste 30 års fødselsdag. Men hvordan gør du en 30 års fødselsdag god? Hvis det er din kæreste, mand eller kone som fylder rund, kan du gøre dagen god helt fra starten af. Du kan evt. stå tidligt op og lave morgenmad til fødselaren. Herefter kan du give et fødselsdagskort, og selvfølgelig en god fødselsdagsgave.

Senere på dagen kommer der måske venner og familie på besøg, som ligeledes vil være med til at fejre fødselarens 30 års fødselsdag. Her bliver ofte drukket lidt øl og drinks, og måske får i lidt god mad. I nogle vennegrupper, er der også den famøse peber tradition, hvor fødselaren bliver slæbt uden for, og overdynget med peber, til stor morskab og fornøjelse for vennerne.

For at toppe fødselsdagen op, er det vigtigt at fødselaren får nogle gode gaver. Det kan være alt fra en flaske alkohol, til et flot ur, til en personlig gave. Hvilken gave der gives, afhænger typiske af relationen til modtageren. Hvis du vil være sikker på at gaven falder i god smag, kan du spørge om fødselarens gaveønsker på forhånd, og give en gave fra ønskelisten. En god 30 års gave behøver dog hverken være stor, dyr eller personlig, det kan også være en lille sjov gave, eller endda noget helt anderledes og utraditionelt.

 

Personlig 30 års fødselsdagsgave

Er det din partner, eller en i din nære familie som fylder 30 år, kan en personlig 30 års fødselsdagsgave være en god gaveide. En personlige gave viser, at du har tænkt over gaven, og dermed at du holder af personen. Det kan være noget du får special fremstillet, f.eks. et par ølglas med gravering, eller en form for billedgave. Det kan også være noget du ved personen holder meget af. F.eks. en flot version af deres yndlingsbog, eller en flaske af deres yndlingsvin. Jo bedre du kender personen, jo bedre personlig gave kan du give.

Gaven kan også være noget som relatere til 30 års fødselsdagen, f.eks. et smykke hvor der er indgraveret ’’tillykke med de 30 år’’. Indgraverede smykker er særligt gode som personlige gaver til hende. Til mænd kan et læderforklæde med navn, eller personlig gaveæske være en fremragende gaveide. At personliggøre noget der har med alkohol eller grill at gøre, plejer generelt at være gode som personlige gaver til mænd.

  

30 års fødselsdagsgave til manden

Er det din kæreste, mand, bror eller ven som fylder 30 år? 30 års fødselsdagsgaver til mænd kan i nogle tilfælde være svære at finde. Mænd i denne alder, har typisk ikke mange gaveønsker på deres ønskeseddel. Måske har de slet ikke nogen, og det går det kun endnu sværere for dig som gavegiver. Hvis du har gået vores liste igennem, skulle du dog gerne have fået gaveinspiration til mindst et par gode gaveideer. Ellers kan du få lidt ekstra inspiration til gaveideer her:

  • Sjove gadgets – De fleste mænd på 30 år elsker gadgets. Det er alt lige fra tablets, til droner, til elektriske multiværktøj. Er du i tvivl om hvad du skal give i gave til ham, kan du altid gå med en sjov gadget.
  • En oplevelsesgave Oplevelsesgaver er altid en fantastisk gaveide, også til 30 års fødselsdagsgaver til mænd. Det kan f.eks. være et hotelophold, en tur i en sportsvogn eller måske en tur i luftballon.
  • Noget med alkohol – En 30 års fødselsdag bliver ofte fejret med lidt vådt til ganen. Derfor er en gave der har noget med alkohol at gøre, både en god, sjov og relevant 30 års gave. Det kan være alt fra en god flaske whisky, til et sæt ølglas til en champagnesabel.

30 års fødselsdagsgave til kvinden

Det er ikke altid, at 30 års fødselsdagen falder i kvinders smag. Derfor må de gerne forkæles lidt ekstra på dagen. Hvis det er din kæreste, kone, søster eller gode veninde som fylder år, kan du i den grad være med til at forkæle fødselaren, og gøre fødselsdagen det bedre. Og hvordan forkæler du en fødselar på bedste vis? Med nogle gode gaver! Her får du lidt ekstra gaveinspiration til 30 års fødselsdagsgave til kvinder:

  • Tøj og smykker – Alle kvinder elsker at få tøj og smykker i gave. Ens 30 års fødselsdag er en af de vigtigste fødselsdage du får. Derfor må en 30 års fødselsdagsgave til hende også godt være speciel. Derfor kan du roligt bruge lidt ekstra tid og penge på den. Det kunne f.eks. være de flotte øreringe som hun længe har ønsket sig.
  • En plakat eller et billede – Plakater og billeder er en alsidig gaveide. Du kan både give en sjov plakat, evt. med et citat eller sjovt billede. Eller du kan give et flot billede. Begge er gode 30 års fødselsdagsgaver til kvinder.
  • Smarte køkken gadgets – Vi vil alle sammen gerne have det nemme i køkkenet, ikke? Smarte køkken gadgets er en super fed gaveide, også som 30 års fødselsdagsgave til kvinder.

  

Skal fødselaren have peber?

Pebertraditionen som går ud på, at man får peber på sin 30 års fødselsdag, er en sjov tradition som især vennerne ser frem til. Fødselaren, ikke så meget… Hvis han eller hun ikke er gift, er traditionen at personen skal have peber. Her bliver personen ofte sat på en stol, op af en mur, eller endda bundet fast, og efterfølgende bliver kastet peber på at venner og familie. Nogle går endda så vidt, at købe 5 – 10 og 20 kg peber, som fødselaren bliver begravet i. Efterfølgende skal fødselaren selvfølgelig have et bad, og rense peber ud af ørene og diverse andre steder. Derefter en kold øl eller god drink med vennerne velfortjent.

Skal fødselaren du skal du 30 års fødselsdag hos have peber? Husk at være god ved personen, især hvis du ikke selv er blevet 30 år endnu. Ellers kan det give bagslag. Rigtig god 30 års fødselsdagsfest!

Denne artikel er anmeldt af Anders Mikkelsen (5/5)
5/5