Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

gaver til mor

Personlig gave til hende
personlige gaver
Gave til forældre
gaver til forældre
Karikaturtegning
karikaturtegning
Fotogave
fotogaver

gaver til mor baseret på modtager

Gave til hende der har alt
hende der har alt
Gaver til køkkenet
mor der elsker at lave mad
Gave til mormor
bedstemor

gaver til mor baseret på anledninger

Gave til mor
mors dag
Bryllupsgave
bryllup
Sølvbryllupsgave
sølvbryllup
Jubilæumsgave
guldbryllup
50 års fødselsdag
50 års fødselsdag

Populære gaver til mor 2022

Strømper med personligt tryk

Alle bruger sokker. De er ganske uundværlige, men kan gøres til en sjov og personlig gave ved at designe dem med billeder, mønstre eller citater. Du vil med garanti give nogle sokker, som modtageren ikke allerede har liggende i skabet i forvejen.

Fra: 159,00 DKK

Personlig stjernehimmel plakat

Få lavet din helt egen personlige stjernehimmel plakat, med et unik print af stjernehimlen, som den så ud på en bestemt dag. Du kan vælge lige den dag du vil – det kan være en bryllupsdag, dit barns fødsel, den dag du først mødte din kæreste, eller hvilken som helst anden betydningsfuld dag i dig liv. En super betydningsfuld og personlig gaveide.

Fra: 224,95 DKK

Håndtegnet karikaturtegning efter egne fotos

Få lavet en håndtegnet karikaturtegning, og giv den i gave til en du holder af. Du vælger selv billede, som du uploader, og kunstneren laver efterfølgende en håndtegnet karikaturtegninger efter det. En både sjov, sød og personlig gaveide. FÅ 10% RABAT MED RABATKODEN: Rabat10

Fra: 399,00 DKK

Unikke skulpturer i bronze lavet i begrænset antal

Her har du et udvalg af unikke skulpturer lavet i bronze. Det særlige ved disse skulpturer, er at de er lavet i et begrænset antal – de fleste af dem i 99. Det er en fantastisk gaveide til både jubilæum, jul, bryllper, og mange andre anledniger, hvor gaven gerne må være særlig speciel. Se det fantastiske udvalg via linket.

Fra: 500,00 DKK

Musclepain Pro massagepistol

Musclepain Pro massagepistolen, er en af de bedste massagepistoler på markedet. Samtidig kan du få den til en rigtig god pris. Kan bruges til stort set alle. Alt fra ældre med muskelsmerter til unge sportsentusiaster, og alle her i mellem. Den har bl.a. 10 hastighedsinstillinger, 6 mundstykker, og er væld af fede tekniske specifikationer, som du kan læse mere om via linket.

Fra: 1.399,00 DKK

Smykker med fingeraftryk

Her har du mulighed for at give et personligt smykke med eget fingeraftryk graveret. Det ultimative personlige smykke til en du holder af! Vælg mellem forskellige vedhæng, halskæder ringe m.m. Kan fås i både sølv, guld, hvid guld, rosa guld og endda med diamanter.

Fra: 549,00 DKK

Personlige gavebøger med stjernetegn

En personlig gavebog med modtagerens stjernetegn, er en af de sødeste, og mest betænksomme personlige gaver du kan give! Bogen vil blive personliggjort med modtagerens navn, dato og stjernetegn. Dertil kan du yderligere personliggøre den med personlige tekster du selv skriver. Vælg mellem 3 flotte designs: Nightsky, Retro og Fairy.

Fra: 229,00 DKK

Personlig stjernetegnsplakat ​

Vis hvor glad du er for hende, og hvor skønt et menneske hun er med denne personlige stjernetegnsplakat, der beskriver de bedste egenskaber hos hende. Det er en af de billige men rigtig gode personlige gaver, du kan give til hende, som du gerne vil fortælle, betyder meget for dig. Det er tilmed en rigtig flot plakat, som er klar til at blive hængt op på væggen med det samme.

Fra: 74,50 DKK

Akupressurmåtte inkl. pude

En akupressurmåtte  – eller pigmåtte – kan sætte gang i dit blodomløb ved at ligge på den i blot 10-15 minutter. Det får kroppen til at slappe af, løsner spændinger og gør at du sover bedre. Brug den lige inden sengetid og føl effekten. Med måtten medfølger en pude.

Fra: 149,00 DKK

Sammenklappeligt Laptopbord

På udkig efter gave til en som arbejder hjemmefra eller studerer? Så er dette sammenklappelige laptopbord den perfekte gave til dem. Juster bordet i den korrekte position, og sid meget bedre, om du sidder med det ved bordet, i sofaen eller på gulvet.

Fra: 199,00 DKK

En personlig Toblerone

Elsker personen du skal give gave til chokolade? Så er en personlig Toblerone en rigtig god gave at give. Du vælger helt selv, hvad der skal stå på chokoladeindpakningen og kan derfor være alt lige fra hendes/hans navn til “Jeg elsker dig, fordi…”. Det er en af de gode personlige gaver, som hun/han helt sikkert vil nyde, når den bliver åbnet.

Fra: 119,00 DKK

Snug Rug tæppe med ærmer

Det ultimative hyggetæppe med ærmer! Her får du et stort og super blødt tæppe, som du kan have på mens du sidder ved computeren, drikker kaffe eller læser en bog. Fås i mange forskellige farver.

Fra: 279,00 DKK

Håndholdt Trådløs Støvsuger til bilen

En super smart håndholdt støvsuger til bilen, campingvognen eller måske kontoret? Støvsugeren er kraftig, og kan støvsuge både tørt og vådt. Samtidig får du flere mundstykker med, som du kan komme ordentligt rundt og få rengjort i hele bilen.

Fra: 299,00 DKK

DIY Eksplosions æske

Personlige gaver må gerne være noget særligt, og det er denne gaveide! For det er en æske, der består af 5 små æsker, hvori du kan klistre citater, billeder og andre personlige ting ind. Når en af æskernes låg bliver løftet, falder siderne ned og bliver til en eksplosion af personlige minder.

Fra: 179,00 DKK

Varme uldsokker/hyggesokker

Alle elsker et par dejlige varme uldsokker om vinteren. Det er ikke for sjov de bliver kaldt hyggesokker – så snart de varme strømper er på, bliver der helt automatisk skruet op for hyggen. Der er i fantastisk kvalitet, og både til mænd og kvinder. Giv dem i gave, eller køb et par til dig selv. Se det flotte udvalg via linket.

Fra: 60,00 DKK

Personlig Danmarkskort plakat

Personliggør Danmarkskortet her med sted hvor hjertet skal placeres, samt navne i bunden. Når du bestiller kan du nemt bestemme hvor hjeret skal være, og hvilke navne der skal stå. En skøn personlig gave til en du holder af.

Fra: 199,00 DKK

Things I love about you bog

Things I love about you bog er en sød og personlig gave til din partner, da den er fyldt med en masse søde sætninger, om det du bedst kan lide ved personen, og som du selv kan udfylde. Det er en perfekt og rigtig god personlig gave til hende eller ham, som betyder rigtig meget for dig. Ideel som års dags gave. I kan gøre det til en tradition at gå tilbage og læse i den, hvert år på jeres årsdag.

Fra: 89,00 DKK

Mini Donut Maker

Nu kan du lave dine egne mini donuts derhjemme – nøjagtig ligesom du laver vafler. Kom donutdejen i donut makeren, og få lækre hjemmelavede donuts på kun få minutter. Den bliver uden tvivl familiens yndlings køkkenmaskine!

Fra: 289,00 DKK

100 movies you must watch before you die plakat

Denne plakat er den perfekte gave til filmelskeren. På den er der 100 must watch film, som hver befinder sig bage lågerne. Du får både en fed plakat, samt en genial inspirationskilde til gode film.

Fra: 55,96 DKK

Smarte overvågningskameraer (nem opsætning)

De smarte overvågningskameraer fra Nexsmart er uden abonnement. De kan følge med fra din mobil lige meget hvor du er i verden. Dertil er opsætningen super nem, og kan klares på under 1 minut. Du får her rigtig meget overvågnignskamera for pengene, og så det er nemt og lige til at gå i gang med.

Fra: 299,00 DKK

Snug Rug Hoodie

Hvad mere kan man ønske sig, end en stor, dejlig og blød hyggetrøje? Alt det er Snug Rug Hoodien, og så er den samtidig af super kvalitet. Det er lavet af utroligt blødt materiale, og er perfekt til en hyggedag på sofaen, en filmaften eller endda en weekeend morgen. Fås i flere farver.

Fra: 499,00 DKK

Svævende urtepotte

Den svævende urtepotte sætter et unikt præg på ethvert hjem. Ved hjælp af et magnetflet i basen kan urtepotten svæve, hvilket ser både magisk og stilfuldt ud på samme tid. Du kan planter både små planter, sukkulenter og krydderurter i potten.

Fra: 729,00 DKK

Stjernetegns Halskæder Fra Pilgrim​

Stjernetegnssmykker er en fantastisk personlig gave, at give til en du holder af. Disse guld og sølv stjernetegns halskæder fra Pilgrim kommer i flere forskellige designs. Samtidig kan de selvfølgelig fås med hvert enkelt stjernetegn. Om det er tyren, jomfruen, krebsen eller et af de andre. En af de gode personlige gaver til hende, som hun kan have hele livet, og uden tvivl vil elske.

Fra: 199,00 DKK

FableWood trædyr til pynt og/eller leg

De søde og dekorative figurer fra FableWood, kan både bruges til pynt og leg. Dyrene er sat sammen med magneter, og kan på den måde nemt bygges og skilles ad igen. Når de er bygget, kan de både leges med at børn, eller stå til pynt på børneværelset, i stuen eller andet sted i hjemmet. En fantastisk gaveide til børn såvel som voksne!

Fra: 249,00 DKK

Egyptisk bomuldssengetøj

Med egyptisk bomuldssengetøj giver du ikke kun en god gave. Du giver oplevelsen at sove som en drøm! Sengetøjet er af 100% egyptisk bomuld, som er noget af de fineste og blødeste bomuld i hele verden. Dertil er der også utroligt slidstærkt. Sengetøjet fås i flere farver, og både til enkelt- og dobbeltdyner.

Fra: 799,00 DKK

Guld Rose – Ægte rose forgyldt med 24 karat guld​

Guldrosen er en rigtig rose, som er guldbelagt med 24k guld. Den smukke guld rose kommer samtidig en en eksklusiv gaveæske i satin og med certifikat. Hvis du leder efter gode gave ønsker til hende der har alt, er guld rosen som aldrig visner, uden tvivl en af de bedste gaver til hende.

Fra: 349,00 DKK

Collage ramme til familiebilleder

En sød og anderledes fotoramme med plads til 6 billeder af familien. Giv den til din mor, søster eller veninde, så de kan fylde den med deres yndlingsbilleder, og pryde hjemmet.

Fra: 149,00 DKK

Dejligt blødt vægttæppe

Her får du verdens hyggeligst tæppe. Tæpper er både tung, blødt og dejlitg varmt. Det perfekte typpe til ham eller hende der elsker en god omgang hygge på sofaen. Vægten på tæppet gør samtidig, det det er dejligt trygt at have på, og giver en rolig og afslappende fornemmelse i kroppen.

Fra: 1.199,00 DKK

Indgraverede te-glas

Er hun bare helt vild med te? Og vil du samtidig gerne give en personlig gave? Så er dette sæt helt perfekt, da du selv kan sætte dit aftryk på glassene med en passende og personlig tekst.

Fra: 149,00 DKK

Verdens bedste mor gaver

Giv en skøn ”Mor” gave til verdens bedste mor. Vælg mellem søde t-shirts, sjove krus og mange andre fantastiske ting som beskriver og hædre mor på den ene eller anden måde. En oplagt gaveide til mors dag!

Fra: 149,95 DKK

Personlig Chokolade ”Til Min Dejlige Mor”​

Hvis din mor elsker chokolade vil hun helt sikker blive ellevild med denne personlige gave. Hvad mere kan en mor ønske sig end chokolade og en erklæring fra sit barn om at hun er elsket? Du har også mulighed for at skrive en personlig besked med chokolade. Den perfekte personlige gaveide til mor som elsker chokolade. Genial til både mors dags gave og som gave fra barn til mor.

Fra: 185,00 DKK

Flotte ”Mor” Smykker​

Giv din mor et ”Mor” smykke i gave, så hun altid har dig med sig hvor end hun er. Vælg mellem halskæder, armbånd, øreringe og andre fantastiske smukke smykker. Fås både i guld, guldbelagt og sterling sølv, så der er til en hver mors smag. Perfekt gaveide som gave fra barn til mor, eller som mors dags gave. Smykkerne leveres i en fin gaveæske.

Fra: 249,00 DKK

MOR badehåndklæde

Super lækkert badehåndklæde fra Georg Jensen Damask, med ”MOR” invævet. Håndklædet er vævet af 100% egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld og måler 75×150 cm. En både unik og personlig gave til mor. Gaven egner sig særligt godt som mors dags gave, fødselsdagsgave eller julegave.

Fra: 380,00 DKK

Ovnhandsker med tekst eller billede

Er nogle personligt designede ovnhandsker lige det, der mangler i køkkenet? Disse ovnhandsker har en stærk bomuldsblanding og er helt varmesikre. Design dem som du gerne vil og skab masser af glæde.

Fra: 119,00 DKK

Unik fotokalender med billeder

En fotokalender er en perfekt gave til din mor, bedstemor eller måske søster, da du kan sammensætte en helt unik kalender med de absolut bedste billeder, du har. Det er en gave, du kan være helt sikker på, hun ikke har i forvejen – og så er det bare en af de helt gode personlige gaveideer til kvinder.

Fra: 99,00 DKK

Massagepistol inkl. rejsetaske – Painhunter PRO

Painhunter PRO er en af de bedste massagepistoler på markedet til prisen. Derfor yder de med selvsikkerhed også 100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur. Massagepistolen giver ikke kun verdens bedste massage, den hjælper også på skavanker. Der medfølger rejsetaske og 4 hoveder til massagepistolen. Absolut en af de bedste gaver til manden der har alt, sportsfolk og generelt alle der trænger til en god massage og/eller har ømme muskler.

Fra: 1.499,00 DKK

Baileys Varm Kakaopulver

Alle har almindeligt kakaopulver til at stå derhjemme, men de færreste har Baileys varm kakakopulver. Gode gaver til manden der har alt, behøver ikke nødvendigvis være store, dyre gaver. Det kan sagtens være en speciel lille gave som Baileys varm kakaopulver her. En gaveide han uden tvivl vil elske, og hvis du er heldig, giver han dig måske lov til at smage den lækre likør drik.

Fra: 119,00 DKK

Den Bedste Mor Plakat​

Vis din mor hvor meget du holder af hende og hvad hun betyder for dig, med denne ”Den Bedste Mor” plakat. Ideel gaveide til mors dags gave eller som gave fra børn til mor. Denne gave vil uden tvivl give din mor et smil på læben og få hendes hjerte til at smelte. Plakaten fås i 4 forskellige størrelser.

Fra: 129,00 DKK

Elektrisk Varmetæppe

Et super blødt og lækkert tæppe, som samtidig har indbygget varme! Det elektriske varmetæppe har 9 forskellige temperaturtrin, og vil uden tvivl skrue sofehyggen helt i top. I sær til de kolde vintermåneder, er varmetæppet en god gaveide. Absolut en af de lækreste gaver til hende der har alt. Ideel som julegave til hende.

Fra: 489,00 DKK

Wellness sæt til fødderne

Noget som vi ikke kan få for meget af, er wellness og forkælelse. Det gælder selv for kvinden som har alt. Et wellness sæt til fødderne, er derfor den perfekte gave til hende der har alt. Måske har hun ikke skrevet ”forkælelse” på sin ønskeseddel, men på trods af det, vil hun uden tvivl elske at modtage det i gave! Om det er julegave, fødselsdagsgave eller noget helt tredje.

Fra: 149,95 DKK

Gavekort til ansigtsbehandling​

Her er en af de oplevelsesgaver som er en sikker vinder hos kvinderne. Giv hende et gavekort, så hun kan få løsnet musklerne i ansigtet med en afslappende og behagelig behandling. Vælg mellem behandlinger hos forskellige wellness og massageklinikker i Jylland og på Sjælland.

Fra: 450,00 DKK

Krus til verdens bedste mor

Verdens bedste mor skal selvfølgelig også have et ”verdens bedste mor krus”. Kruset her er fra Sinnerup og er i porcelæn. Der følger også et porcelænslåg med, så den kan bruges til lækre sager til ganen.

Fra: 49,95 DKK

Magnetisk Karkludholder Stål

Med den magnetiske karkludsholder sikre du dig en bedre køkkenhygiejne. Karkluden har sin egen diskrete plads, og ligger ikke og flyder. Samtidig tørrer den, så den ikke ligger og lugter surt og samler bakterier. Karkludsholderen monteres med stærke magneter, så den både er let at montere, afmontere og flytte. En af de smarte køkken gadgets, som du kan købe til dig selv, eller som gaveide til mor.

Fra: 199,00 DKK

Personligt Billede Trykt På Træ​

Overrask din kæreste, mand eller kone, med et billede af jer, eller familien, trykt på træ. Personlige gaver med billeder, er fantatiske til at huske på de gode minder i har sammen. Husk, at et billeder siger mere end tusind ord. En af de personlige gaver til kæresten, han helt sikkert vil elske.

Fra: 199,00 DKK

Sød tin med billede

Vil du gerne overraske med en sød lille gave? Så er denne tin med mulighed for et personligt billede oplagt. Inde i den kan du lægge en ekstra sød eller romantisk overraskelse.

Fra: 149,00 DKK

Find de bedste gaver til mor

Du skal finde en gave til din mor, men hvad skal du give hende? Når vi skal give vores mor en gave, vil vi altid gerne give hende en speciel gave, som hun vil elske. Der er adskillige anledninger i løbet af året, hvor vi skal på udkig efter gaveideer til vores mor. Hun skal have en fødselsdagsgave, julegaver, mors dags gave og måske en bryllupsdagsgave. Men hvordan bliver vi ved med at finde på gode gaveideer som stadig er personlige og betænksomme?

Her på Geniale Gaver har vi samlet et bredt udvalg af fantastiske gaveideer til mødre som de elsker. Du finder alt fra klassiske gaver som gavekurve, blomsterbuketter og tasker, til lækre køkkenmaskiner og flotte dekorationer til hjemmet. Se også de mange charmerende personliggjorte vægdekorationer hvor ’’mor’’ indgår.

Dertil finder du både personlige gaver til mor, samt praktiske og unikke gaver. Mange af gaveideerne ville du måske slet ikke have tænkt på selv, og flere af dem har du helt sikkert aldrig hørt om før. Vi har samtidig gaveideer til en hver anledning. Så om du er på udkig efter bryllupsgave, fødselsdagsgave, julegave til mor eller noget helt fjerde, vil du helt sikkert få nogle gode gaveideer og en masse inspiration her på siden.

 

Giv den perfekte gave til mor

Din mor vil hel sikkert blive glad for hvilken som helst gave du giver hende. Om det er personlige, søde eller hjemmelavet gaver til mor, uanset skal hun nok blive glad for dem. Vi vil dog stadig gerne give den perfekte gave til mor, som hun kommer til at huske i fremtiden. Det kan dog være svært, at blive ved med at finde inspiration til gode gaveideer til hende, år efter år. 

Ofte værdsætter mødre, betænksomme gaver mere end nogen anden. Derfor er det ekstra vigtigt, at du har lagt tanker og kærlighed i den gave du giver hende. For at give de bedste gaver til mor, er der elementer ud over selve gaven som du skal tænke på. Disse elementer er essentielle for at skabe den bedst mulige oplevelse for hende, når du giver hende gaven.

Det indebærer f.eks. gaveindpakningen. Indpakningen må gerne være pæn og ordentligt, og vise at du har gjort noget ud af gaven, og ikke bare kastet nogen sammen på 2 minutter. Udover gaveindpakningen og selve gaven til hende, er det også vigtigt at du skriver et personligt kort. Med et kort har du mulighed for virkelig at gøre det til en personlig gave til mor. Ved at skrive et personligt kort, at give sammen med gaven, kan gaven gå fra måske ikke at være særlig personlig, til at være en meget personlig gave.

Ved både at lægge tanke og følelser i gaver til mor, her i blandt indpakningen og et personligt kort, kan du give den perfekte gave til din mor, og skabe en fantastisk oplevelse for hende, som hun vil huske og elske.

    

Personlige gaveideer til mor

Nu har vi fået fastlagt at både gaven, indpakningen og et personligt kort, er vigtigt for at give din mor den bedst mulige gave. Kortet og indpakningen kan jeg desværre ikke hjælpe dig mere med. Jeg kan dog i den grad hjælpe dig med gaveideen til hende.

For at give en både betænksom og personlig gave til din mor, skal du først have fastlagt hvilken type hun er, og hvad hun elsker og interessere sig for. Elsker din mor f.eks. boligindretning og dekorationer til huset? Så ville det være ideelt at give hende nogle flotte dekorationer til boligen. Det kunne f.eks. være Georg Jensen lysestager eller en himalaya salt lampe, afhængig af hvilke type dekorationer hun er til.

Er din mor typen som elsker at være i køkkenet, og altid har laver mad som er et besøg af dronningen værdig, hver gang du kommer på besøg? Så kan det være en gave hun kan bruge i køkkenet, vil være den perfekte gaveide til hende. I tilfælde af din mor elsker at være i køkkenet, har hun sikkert alle de klassiske køkkenmaskiner og redskaber. Derfor kan det være en god ide at tænke lidt ud af boksen, en give hende en køkkenmaskine hun måske ikke selv ville have tænkt på. Det kunne f.eks. være en foodprocessor, en juicer eller en bagemaskine. Det er maskiner som kan gøre de almindelige gøremål i køkkenet lettere. Giver du en af de gaver til mor, vil hun helt sikkert elske den.

 

Ideer til personlige gaver til mor

Mor er den person som de fleste af os har et tæt, personligt forhold til. Derfor er en god gaveide til mor ofte også en personlig gave. På listen over 50 populære gaver til mor, er der derfor en god håndfuld personlige gaveideer. Hvis du leder efter en unik og personlig gave til hende, vil en af disse helt sikkert være et godt bud. Samtidig er der til hver en smag og selvfølgelig hver en anledning.

Er du sulten efter endnu mere inspiration til personlige gaver til mor? Få et par eksempler her:

 • Fotocollage – En fotocollage med billeder af dig, hende og resten af familien, er en både sød og personlig gave, som du mor uden tvivl vil sætte stor pris på.
 • Personliggjorte ting til køkkenet – Det kan være grydelapper, holder til køkkenknive eller indgraverede te-glas. Alle de, og mange flere personlige gaveideer finder du på listen ovenfor.
 • En fotobog eller fotokalender – En fotobog med billeder af familien og de ture og rejser i har været på sammen, er en fantastisk gaveide til mor. Det er ikke kun personlige, men også nostalgisk. Hun kan efterfølgende kigge i den år efter år, og mindes de gode tider.

Siden her bliver løbende opdateret, så du kan med fordel tjekke den hver gang der er en anledning til at give din mor en gave. Tjekker du den til hendes fødselsdag, efter følgende til mors dag og igen til jul, vil du helt sikkert finde nogle nye og spændende gaveideer.

     

De klassiske søde gaver til mor

Er din mor typen som bare har alt? Hun har alt udstyr og køkkenmaskiner til køkkenet, hun har alle dekorationerne og boligtilbehøret hun har brug for til huset. Hun har det hele. Hvordan finder man gode gaveideer til mor i sådan en situation? Hvis du ikke kan finde en god, speciel gaveide til din mor, kan det være en god ide at træde et skridt tilbage. I stedet for at give hende en super fancy gave som giver en wauw faktor, prøv at gå tilbage til de helt basale, klassiske søde gaver til mor. De gaveideer som er sikre, og som alle elsker at få.

Klassiske gaveideer til mor kan f.eks. være en smuk buket blomster, en lækker æske chokolade eller en god flaske vin. Eller endnu bedre, samle det hele i flot gavekurv til hende. En gavekurv kan være en fantastisk gave til mor. Her kan du give hende alle de lækre sager hun elsker, i en stor gavekurv. Ved at samle den chokolade hun elsker, en god rødvin og hendes favoritblomster, kan du give en klassisk personlig gave til mor, som hun med garanti vil kunne lide. En sådan gavekurv er en perfekt gaveide til mødre som har alt. Samtidig er det en gaveide du kan give igen og igen, uden at det bliver kedeligt. Det er med andre ord en af de klassiske søde gaver til mor, som du aldrig går galt i byen med.

     

Den bedste mors dags gave

Mors dag i Danmark falder på den anden søndag i maj. Tradition tro giver vi denne dag vores mor en gave. Men hvad er den bedste gaveide, til en god mors dags gave? Mange giver ofte en buket blomster eller en lækker gavekurv. Sådan en kurv kan være en fantastisk mors dags gave. Det er dog ideelt at mikse det lidt op, så du ikke giver din mor en gavekurv og blomster hvert år til mors dag.

Her kan du i stedet give en gave som forkæler hende. Det kunne f.eks. være en fodmassagemaskine, eller en chokoladefontæne. Det er begge gaver som forkæler din mor, men som hun kan bruge igen og igen. Og så er det jo den fordel, at hvis du er heldig får du måske også lov at benytte dig af dem.

En anden fantastisk mors dags gave, som samtidig er personlig, er at give hende en vægdekoration hvor ordet ’’mor’’ indgår. På Geniale Gaver finder du et stort udvalg at personlige gaver til mor. Her i blandt personlige vægdekorationer. Her indgår forskellige citater og sjove og søde fraser. I det store udvalg er der med garanti en som passer lige netop på din mor. En både personlig og sjov gave til mor, som vil bringe glæde hos jer begge når du giver den.

Se de mange forskellige gaveideer til mor igennem, og du finder helt sikkert en lækker gave til hende. Du kan også prøve at se på kategorier under gaver til hende.

 

Gaveinspiration til flere gode gaveideer til mor

Den bedste gave til lige netop din mor, kommer selvfølgelig an på anledning, hvilken type din mor er og en række andre faktorer. Derfor har vi inkluderet mange forskellige og anderledes gaveideer på siden. På den måde er du næsten 100% sikret, at du kan finde mindst et par gaver, som din mor vil elske. Nogle af gaverne er anderledes – allesammen er geniale, gode, og ikke mindst gaver din mor vil elske!

Efter du nu har kigget de forskellige gaveartikler igennem, har du forhåbentlig fundet den perfekte gaveide til din mor. Om ikke andet, i det mindste fået en masse inspiration du kan bruge. Det kan være vanskeligt at finde gode gaveideer til sin mor. Ikke fordi der er mangle på gaveideer, tværtimod. I dag er stort set alle produkter tilgængelige på nettet, og det kan være overvældende at vælge den rigtige gave, netop fordi der er SÅ mange valgmuligheder.

Det er blandt andet en af grundende til at vi har lavet så mange forskellige artikler med gaveideer til mødre. Vi har gennemgået over 100 danske webshops, og kogt det ned så du har de bedste gaveideer til din mor på specifikke overskuelige lister. Hvis du efter at have set dem igennem stadig mangler inspiration, kan jeg anbefale dig at tjekke siden med gaver til hende. Her har vi yderligere fundet en lang række skønne gaver til kvinder, delt op i overskuelige kategorier. Bl.a. gaver til hende der har alt, luksus gaver til hende og smarte køkken gadgets.

 

Anderledes og sjove gaveideer til mor

Ikke alle gode gaveideer til mor behøver nødvendigvis at være personlige og sentimentale. Nogle gange er den bedste gave en anderledes eller sjov gave. En gave som din mor ikke regnede med at få, men som hun stadig vil blive glad for og finde interessant. Derfor har vi ligeledes inddraget nogle anderledes gaver, som din mor helt sikkert ikke vil kunne gætte på at få. Se bl.a. nogle af de sjove gaveideer på top 50 listen ovenfor. Overrask din mor med en af disse anderledes, sjove og unikke gaver, og giv hende et smil på læben. Disse anderledes gaveideer egner sig særligt godt som gaver til mors dag.

 

Gave til mor 50 år

Når din mor fylder 50 år er det en helt speciel dag, både for dig og hende. Derfor skal hun selvfølgelig forkæles med en ekstra god gave. En gave som måske er lagt lidt flere tanker i end normalt. Det kunne f.eks. være en hjertecollage med billeder af hende og familien, som viser hendes liv i billeder. Den gaveide finder du bl.a. på listen ovenfor. Ligeledes er personlige og unikke smykke en super god gaveide til en 50 års fødselsdagsgave.

Hvis du stadig mangler inspiration har vi her på siden en hel kategori tildelt 50 års fødselsdagsgaver. Hvis du ikke har fundet den perfekte gave til hende her på top 50 listen, vil du med garanti kunne finde den her. Du finder både smykker, køkkenmaskiner, dekorationer til boligindretningen samt mange andre spændende gaveideer.

Gaver til mor

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om gaver til mor

Er du i vildrede med, hvad du skal give din mor i gave, kan du få inspiration fra hvad andre have købt til deres mødre. De meste populære gaver til mor i 2021 er:

 • Fotocollage med billeder (plakat eller billede)
 • Strømper med personligt tryk
 • Smykke med indgravering
 • Gaveæske eller gavekassse med Summerbird chokolade
 • Georg Jensen Damask sengetøj
 • Snug rug tæppe med ærmer
 • Indgraveret vinglas med navn
 • Collage ramme med familiebilleder
 • Stort blødt vægttæppe
 • Verdens bedste mor gaver (krus, tøj og lign med søde citater til mor)

Giv din mor det i gave, som du ved, hun holder allermest af. Det kan være en bestemt type tøj hun er vild med, hendes yndlings parfume eller en gavekurv, med alle de ting, du ved hun elsker. Alternativt kan du give en anderledes eller unik gave til hende. Vi har samlet en liste med de 50 mest populære gaver til mor, som du kan få inspiration fra. Her finder du både anderledes, unikke, personlige, og ikke mindst betydningsfulde gaver til mor.

Ofte er den bedste gave til mor, en personlig gave. Når det kommer til gaver til mødre generelt, er det vigtigt at have hjertet med, og give noget som er betydningsfuldt.

Ideer til den bedste gave til mor:

 • Personlig stjernehimmel plakat
 • Indgraverede te-glas med navn
 • Fotobog med billeder
 • Chokolade besked eller med billedtryk
 • ’’Mor’’ smykker
 • Ovnhandsker med tekst eller billede
 • Personlig opskriftsbog
 • Fotokalender med egne billeder
 • Gode hudplejeprodukter
 • Gavekort til wellness og/eller massage

Hvis din mor bare har alt, behøver du ikke lægge så meget vægt på selve gaven. Giv en lille ting, og fokuser i stedet på at lave en flot indpakning, og at skrive et personligt kort til hende. I kortet skriver du hvor fantastisk hun er, og hvorfor. Vil du alligevel gerne give hende noget, som du med 100% sikkerhed ved hun ikke har, så giv hende en personlig og unik gave. Det kan være alt fra en krus med eget billede/tekst, til et personligt portrætmaleri af hende, lavet ud fra et billede du vælger.

Denne artikel er anmeldt af Rasmus (5/5)
5/5