Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Top 10 julegaver til børn 2020 - årets store julegavehits

Top 10 Julegaver Til Børn 2020 – Årets Store Julegavehits

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Børns juleønsker ændrer sig som vinden blæser. Hvad de ønskede sig i julegave sidste år, er ikke nødvendigvis det samme, de ønsker at finde under juletræet i år. Vi ved det kan være svært at følge med, og finde ud af hvad der er trendy og in hos børnene lige nu. Men bare rolig, her har vi gjort arbejdet for dig og lavet den store research. 

Ud fra den research har vi fundet de fedeste, bedste og mest populære julegaver til børn. Dem har vi samlet på ikke mindre end 4 lister, over top 10 julegaver til børn 2020. Listerne indeholder årets absolut største julegavehits. Hvorfor 4 lister? Børn er forskellige både på alder og køn. En 13 årig dreng ikke har det samme på ønskeseddlen til jul, som en 4 årig pige. Derfor har vi lavet 4 – en til drenge, til piger, til børn 10 år+ og til børn under 10 år. Er du på udkig efter inspiration til adventsgaver, så tjek også listen over Gode Adventsgagver Til Børn.

Hop direkte til top 10 julegaver til…

De bedste julegaver til drenge
Drenge
De bedste julegaveideer til piger
Piger
De bedste julegaver til børn 10 år+
Børn 10 år+
De bedste julegaver til børn under 10 år
Børn under 10 år

Barnet du skal finde julegave til, vil med garanti havde mindst et par stykker af gaveideerne på hans/hendes ønskeseddel til jul i år. På listerne har vi nemlig samlet julegaveideer i alle prisklasser og interesser. Der er både gaveideer til gameren, den kreative, dem der elsker fodbold og mange flere. Hvis du læser artiklen til slut, er der en bonus julegaveide til dig. En julegave som de fleste børn ønsker sig, men ofte ikke får, fordi den er for ”kedelig”. Bonussen er en gaveide, til at pifte den om, så den ikke længere er kedelig, men i stedet en super kreativ og sjov julegave. God fornøjelse og god jul!

Se også listen over Top 25 julegaver til ham 2020, her finder du årets største julegavehits til mænd. Ligeledes fundes du de største julegavehits til kvinder, på listen over Top 25 julegaver til hende 2020.

Indholdsfortegnelse over Top 10 Julegaver Til Børn

Top 10 Julegaver Til Drenge 2020

LEGO Super Mario

LEGO Super Mario, er en af de bedste julegaver til drenge 2020. Den interaktive Mario figur skal føres igennem banen og klare udfordringerne på hans vej. Nøjagtigt ligesom vi kender det fra konsolspillene. Start eventyret med Mario startbanen, og udvid evt. med et af de mange spændende udvidelsespakker og ekstra figurer. En af de julegaver til børn, som helt sikkert bliver et af de store hit i år.

LEGO Harry Potter - Hogwarts Storsal

Er dit barn både til Harry Potter og LEGO? Så går denne julegave op i en højere enhed. Gode julegaver til børn, er gaver der kan bruges i lang tid frem, og det må man sige at LEGO Hogwarts storsalen kan. Først de mange timer det tager at bygge, derefter utallige dages sjov og leg. Med denne gave bliver det uden tvivl en magisk jul for dit barn.

GraviTrax Starterkit

GraviTrax er et kuglebanesystem, hvor du har mulighed for at være kreativ og bygge din helt egen bane. Pakken indeholder mange forskellige moduler, som giver et utal af muligheder at bygge banen på. En af de fede julegaver til børn, som kan bruges igen og igen uden at det bliver kedeligt. Samtidig får de lov at være kreative og bruge hjernen!

LEGO Technic

LEGO Technic er et sikkert julegavehit hos drenge år efter år. Og hvert år kommer der nye fede modeller. Med de nyeste modeller som 6×6 Volvo arbejdsmaskinen, Ducati motorcykel, Dodge charger og mange andre, skuffer de bestemt ikke (se dem via linket)! Uden tvivl en af de julegaveideer, som bliver en stor succes igen i år. Derfor er LEGO Technic naturligvis inddraget på listen over top 10 julegaver til børn 2020.

Havit Alt-i-En Gaming Pakke ''Klar Til Kamp''

Trænger knejten til at få opgraderet sit gaming udstyr? Denne Havit alt-i-en gaming pakke er i topklasse, og indeholder både gaming tastatur, headphones, mus og mussemåtte. Alt sammen til under 500 kr.! Normalpris for produkterne hver for sig er næsten det dobbelte. En af de julegaver til drenge en hver gamer drømmer om at få.

Foldbold Rebounder

Denne elite pro 120×120 rebounder en er fantastisk julegave til drenge der elsker at spille fodbold. Den er af god kvalitet til en yderst god pris. Med rebounderen kan han nemt øve sig når som helst. Den kan indstilles til 5 forskellige niveauer i hældningen, for at fodbolden kommer forskelligt tilbage. En af de super fede julegaver til børn som igen i år bliver et kæmpe hit.

Fodboldgaver

Fodboldgaver er et stort julegavehit til drenge år efter år. Også i år forventes fodboldgaver at blive en top 10 julegave til børn, og især til drenge. På siden her finder du ikke kun fodbolde og fodboldtrøjer, men stort set alt fodbold merchandise med din favorit klub, om det er FC Barcelone, Real Madrid, Juventus eller noget helt andet. Se det store udvalg via linket.

Paw Patrol Mighty Pups Hovedkvarter

Her er en af de bedste julegaver til de mindre drenge. Paw Patrol mighty pups hovedkvarteret er hele 60 cm høj, og kommer med både lyd og lys. Der medfølger Chase figuren og hans bil. Paw Patrol er super populært hos især drengebørn, og bliver helt sikkert er stort julegavehit igen i år. Så er der lagt op til eventyrlystne redningsopgaver hele juleaften og lang tid frem!

NERF Gun Legetøjsvåben

NERF Gun legetøjsvåbene er på de seneste blevet utroligt populære hos drenge! Derfor inddrager vi dem selvfølgelig her på listen over top 10 julegaver til børn 2020. Legetøjsvåbene skyder skumpile afsted, enten med lufttryk eller batteridrevet. Vælg mellem mange seje geværer og pistoler. Se blandt andet Fortnite geværet, pistolen eller blasteren. En julegave som en hver dreng vil blive ellevild over at modtage her i 2020!

Air Storm Z-Tek Legetøjsbue

Air storm legetøjsbuen er et af de mest populære og fedeste legetøjsvåben i 2020. Det bliver med sikkerhed et af de store julegavehits til drenge i år, og skal selvfølgelig have en plads på top 10 listen. Der medfølger i alt 3 pile, 2 forskellige slags. 2 fløjtepile, og 1 pil med sugekop.

Top 10 Julegaver Til Piger 2020

LEGO DOTS

Med LEGO DOTS har dit barn mulighed for at udfolde sin kreativitet. Her kan hun designe sine helt egne smykker, ting til værelset eller noget helt tredje. Det er kun fantasien der sætter grænser! LEGO DOTS er er af LEGOs store hits hos piger, og det bliver helt sikkert også et julegavehit i år. En af de sjoveste og fedeste julegaver til piger i 2020.

LEGO Friends

LEGO Friends er endnu et af pigernes foretrunkne legetøj fra LEGO universet. Serien er designet specielt til piger, hvor veninderne i Heart Lake city tager på eventyr sammen. Tag f.eks. på eventyr i junglen, i luftballon eller en tur i modebutikken. LEGO Friends er uden tvivl på mange pigers ønskeseddel igen i år. Derfor skal det selvfølgelig have en plads her på top 10 julegaver til piger 2020 listen.

Deluxe Legekøkken Med Lys og Lyd

Deluxe legekøkkenet er med lys og lyd. Der er ovn, vask, kogeplade og emhætte, alt hvad der høre til et rigtigt køkken. Det er ligesom at stå i et rigtigt køkken, bare i miniature udgave. Et legekøkken er måske en stor pakke at have under juletræet. På trods af det, er det en af de gode julegaver til piger, som er et hit år efter år, også her i 2020!

Lege-Makeup Sæt i 13 Dele

Alle små piger drømmer om at sminke som ligesom mor eller storesøster. Her kan hun få et lege-makeup sæt, som ikke indeholder noget form for rigtigt makeup. Der er fremstillet i træ. Makeup sættet indeholder både neglelak, pudder, læbestifter og en pallette med øjenskygge. Hele pakken der skal til for at blive en fin dame. 

Barbie Luksuscamper

Barbie luksuscamperen er uden tvivl på mange pigers ønskeseddel igen i år, og fortjener derfor en plads på vores liste over top 10 julegaver til piger 2020. Med luksuscamperen kan hun nemlig tage på campingferie med Barnie og hendes veninder. En julegave som enhver pige ønsker ligger til hende under juletræet.

Elsa Dukke Fra Filmen Frost

Efter Disney filmen Frost, er Elsa blevet mange små pigers favorit prinsesse. Efter Frost 2 filmen er hun kun steget i popularitet. Elsa dukken er 15 cm høj, og kommer med kam, sko og den ikoniske smukke prinsessekjole. Hvis du leder efter gode julegaver til børn, som er vild med Frost filmene, er denne dukke et oplagt valg. Og her kan du oven i købet købe den til en super god pris.

Oppustelig Gymnastikmåtte

Denne oppustelige gymnastikmåtte, eller airtrack, er den helt perfekte julegave til pigen som elsker at lave gymnastik. Med den kan du lave alt fra koldbøtter, til vejrmøller, til saltoer derhjemme. Den kan bruges både ude og inde, og er nem at puste op med pumpen der følger med. En af de fede julegaver til børn, en hver lille gymnast vil elske at modtage.

Gurli Gris Legetøj

Alle små piger er ellevilde med Gurli Gris og hendes sjove familie. Derfor får Gurli Gris legetøj naturligvis en plads på listen over top 10 julegaver til børn 2020. Her kan du finde alt med Gurli Gris, både legetøj, bøger, bestik og andre fantastiske ting. Se f.eks. det flotte Gurli Gris dukkehus i træ. Du får uden tvivl et glad barn, når julemanden hiver en Gurli Gris pakke op af julesækken!

LEGO Disney Princess - Elsas Magiske Palads

Hvis du kender en pige som elsker Disneys Frost, så er Elsas magiske palads fra LEGO Disney Princess uden tvivl på hendes ønskeseddel. Sættet indeholder bl.a. figurer af Elsa, Anna, Olaf og Marshmellow. En af de bedste julegaver til børn der både er til LEGO og Frost universet. Så er der er lagt på til en magisk jul!

Flotte Smykkeskrin

Piger elsker smykker, både halskæder, øreringe og armbånd. Derfor skal de selvfølgelig have et flot smykkeskrin at opbevarer dem i. Her finder du alt fra små til store smykkeskrine, i flotte farver som lyserød, perlehvid og rød. En af de gode julegaver til piger, som hun kan bruge i mange år frem. En fantastisk julegaveide, som uden tvivl fortjener et plads på top 10 julegaver til børn listen.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Top 10 Julegaver Til Børn 10 år+ 2020

Sony Playstation 5 (PS5)

Sony Playstation 5, bliver uden tvivl årets største julegavehit i 2020. Den står på stort set alle børns ønskeseddel. Både piger og drenge drømmer om at finde den under juletræet d. 24 december. Bestil din Playstation 5 allerede nu, og få større chance for at den ikke er udsolgt til juleaften. Absolut en af de bedste julegaver til børn 2020. 

Slackers Ninja Line Klatrebane

Slackers ninja line klatrebanen, gør det muligt at lave ninjatræning der hjemme. Du får en line med 7 greb i 3 forskellige modeller. Et super sjovt udendørs legetøj, som både børn og voksne kan være med på. Der kan tilkøbes tilbehør, så banen kan laves endnu vildere og udfordrende! En af de bedste julegaver til børn 10 år+ som elsker udendørsleg.

3D Pen - Kreativt Legetøj

Denne 3D pen er et super fedt stykke kreativt legetøj. Den gør det muligt at tegne ud i luften, så du med andre ord kan tegne skulpture og figurer. Her kan barnet virkelig tage hans/hendes tegneevner til det næste niveau. Hvis barnet du leder efter julegave til er kreativt, er det her en af de fedeste julegaveideer til børn 2020.

Nintendo Switch Spillekonsol (Ny Model)

Den populære Nintendo Switch spillekonsol, her i en ny model med Joy-con og full HD. Her i sort, neonrød og neonblå. Fås også i en helt sort udgave. Med Nintendo Switch kan dit barn spille alle sine yndlingsspil på farten. Om det er Super Mario, Minecraft eller noget helt tredje. En af de fedeste julegaver til børn, som igen i år vil blive et kæmpe hit under juletræet.

Loot Boks Med Gamer Eller Film Merchandise

Hos Lootfantasy, kan du få en loot boks fyldt med dit favorit merchandise. Vælg bl.a. mellem Fortnite, Marvel, Star Wars eller Harry Potter. En look boks kan indeholde alt fra t-shirts, til krus til fede figurer. Tjek siden og læs mere om den spændende og anderledes gaveide. En af de fede julegaver til børn som de helt sikkert ikke regner med at få – den perfekte overraskelse!

ALGA Science Eksperimenter

ALGA Science legetøjsserien gør det super sjovt at eksperimentere og lære! Hvis du leder efter fede julegaveideer til en måske fremtidig videnskabsmand, så er ALGA Science pakkerne lige det du leder efter. Prøv pakken med 101 eksperimenter, slim laboratoriet eller vulkan kittet. Her er til mange timers sjov og leg, og ikke mindst læring. Den geniale julegave til det geniale barn!

HUBSAN X4 Plus Mini Kamera Drone

Mange drone eksperter mener at Hubsan X4 dronen, er en af de bedste begynder droner på markedet. Det er bl.a. fordi den både er nem at flyve, af god kvalitet og til en super god pris. Så hvis du er på udkig efter julegaver til en dreng eller pige, som går med en lille drøm om at blive drone pilot, finder du ikke en bedre julegaveide end Hubsan X4 dronen.

Razor Cruiser Elektrisk Skateboard

Det er ikke nogen hemmelighed, at elektronik står højt på ønskelisten når vi snakker populære julegaver til børn i 2020. Elektriske skateboards bliver mere og mere populære hos børn 10 år+, og vil helt sikker bliver et af de store julegavehits i år. Dette elektriske skateboard er specifikt til børn i alderen 10 år og op – perfekt som begynder skateboard.

JIMU Astrobot - Byg Din Egen Robot Byggesæt

Med JIMU astrorobot byggesættet, kan du bygge din helt egen robot. Faktisk kan du bygge hele 3 forskellige robotter med kittet. Der medfølger trin-for-trin 3D, 360 graders byggeinstruktioner. Du kan efterfølgende programemre robotten fra en gratis app. Intet mindre end en genial julegaveide, som helt sikkert vil være et hit til børn i 10 år+ alderen.

Billig Gamer Computer

En god gamer computer står på de fleste børns ønskeseddel til jul, men de er ofte over julegavebudgettet. Ikke længere – her kan du nemlig få en super god og samtidig billig gamer computer. Computerne er bygget af gamere, og kun det bedste hardware er brugt. Vælg mellem budget, gamer, eSport og elite. En julegaveide som uden tvivl fortjener en plads på listen over top 10 julegaver til børn.

Top 10 Julegaver Til Børn Under 10 år 2020

BRIO Tog

Hvis du leder efter gode julegaveideer til børn, så kan BRIO være et super godt valg. BRIO togbane har i mange år været i sær små drenges favorit legetøj. Her kan de være kreative, og bygge togbaner, som kan udvides med brandstationer, bondegård og meget andet. Det tidsløse trælegetøj fortsætter med at være populært, og bliver helt sikkert også et af de store julegavehit til mindre børn i 2020.

Elbil Til Børn

En elbil er en af de fedeste julegaver til børn under 10 år. Hvilken lille dreng eller pige ønsker sig ikke at cruise rundt i en af de fede biler? Mange elbiler kommer med fjernbetjening og kan styres af forældre. Det gør det super sjovt for både børn og forældre! Det er måske også grunden til, at elbilerne det seneste år har genvundet deres popularitet. Elbiler bliver et julegaveønske som kommer til at stå højt på ønskeseddlen i år. Derfor skal de selvfølgelig have en plads på listen over top 10 julegaver til børn 2020.

Personlig Børnebog

Nu kan dit barn få hovedrollen i sin helt egen personlige bog. Familie, venner, dyr og andre personlige oplysninger skræddersyer bogen til dit barn. Vælg en af de mange spændende historier. Det kan f.eks. være en tur i skoven, på rumrejse, tidsrejse eller om at skulle være storesøster/storebror. Det er masser af spændende eventyr at vælge i mellem. En unik og anderledes julegaveide dit barn helt sikker vil blive ellevild med!

GOHEXA Legemåtter

GOHEXA legemåtterne kan tage dine børns kreative leg til det næste niveau. Med de 6-kantede måtter, kan de selv bygge deres eget legeunivers. Er perfekt til at lege med LEGO, Playmobil og Sylvanian Family på. Kan købes enkeltvis eller som pakker. En genial gaveide og uden tvivl en af de bedste julegaver til mindre børn. 

Løbecykel

Ligesom elektriske løbehjul er det store hit til voksne i år, er løbecykler til børn et af de store hit hos de mindste. Derfor bliver det naturligvis også et af de store julegavehits under juletræet i år. Løbecyklerne er perfekte som alternativ til løbehjul, og er super gode til at træne inden den første rigtige cykel. En af de gode julegaver til mindre børn, som både er sjov, lærerig og sund for dem. Løbecyklerne kan bruges af børn fra 18 måneder og op.

Junior Matador Brætspil

Junior matador er børne udgaven af det klassiske matador brætspil. I stedet for grunde, kan der her købes steder som iskiosk, luftballon og andre sjove ting. Et fantastisk brætspil til børn og en super god julegaveide til barnet der er vild med spil. Her er mulighed for mange timers sjov med familien. Det populære brætspil skal derfor have en plads på top 10 julegaver til børn under 10 år listen.

Schleich Dyr

Legetøjs dyrene fra Schleich er utroligt naturtro og fantastisk godt lavet. Dertil kommer de i alverdens varianter. Alt fra almindelige bondegårdsdyr til afrikanske vilddyr, til dinosaurer og til fabel dyr som enhjørninger og feer. En af de gode julegaveideer til mindre børn, som aldrig går af mode.

Playmobil Legetøj

Playmobil er endnu et af de legetøj, som år efter år er et kæmpe hit hos børn. Derfor inkluderes det også her på listen over top 10 julegaver til børn 2020. Se her et kæmpe udvalg af Playmobil legetøj, hvor du blandt andet finder Noahs Ark, politistation med fængsel og dragerne fra filmen ”hvordan du træner din drage”. Der er noget for en hvert dreng eller piges smag – en fantastisk julegave dit barn vil elske.

Scoot And Ride 2-I-1 Løbecykel Og Løbehjul

Med Scoot and Ride får du både løbehjul og løbecykel i en. Du kan nemt justere det, ved et lille håndtag uden brug af værktøj. Løbehjulet er perfekt til børn i alderen 1-5 år og kan fås i adskillige farver. Et super sejt 2-i-1 løbecykel og løbehjul, som helt sikkert bliver et af de store julegavehit til mindre børn i år. 

Furreal Friends - Bjørnen Chubby

Bjørnen Chubby er en interaktiv bamse med lyde og bevægelser. Han kan danse, lege og lukker øjenene og spiller en godnat sang for dig når det er sengetid. Bjørnen Chubby er et af de store hits hos Furreal Friends, og kommer til at være på mange små børns ønskeseddel i år. En sød julegave som enhver lille pige eller dreng vil elske at modtage juleaften.

Bonus Julegaveide!

Money Maze - Pengegave

Mange mener at penge er en kedelig julegave, og at man som udgangspunkt ikke giver pengegaver til jul. Mange børn i dag, i sær børn 10 år+, har dog ofte dyre juleønsker på ønskelisten. Så dyre, er der måske ikke er råd til dem. Derfor kan det i nogle tilfælde være en god ide, at give et tilskud til opsparingen. Med Money Mazen, kan du give penge på en sjov og anderledes måde. Du kan give penge i gave, uden det bliver en kedelige julegave – en god kompromis.

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Hvad ønsker børn sig til jul?

Ja, hvad ønsker børn sig egentligt at julemanden bringer dem juleaften? Hvad står på ønskesedlen i år, i håb om at pakkerne ligger under juletræet d. 24 december? Efter adventsgaverne, og åbning af de mange låger i julekalendere til børn, er der ofte lagt op til det helt store juleaften. Børn ønsker sig ofte det, som er nyt og populært. Om det er den nyeste spillemaskine på markedet eller det nyeste LEGO. De ønsker sig det nye legetøj de har set i reklamerne, eller det seje legetøj vennerne har. Ønskerne kan samtidig skifte fra den ene uge til den anden. Når du skal finde gode julegaver til børn, er det derfor vigtigt at du holder dig opdateret på, hvad der står på ønskesedlen netop i dag.

For at finde ud af hvad børn ønsker sig til jul, skal du derfor se på hvad der er populært og spændende lige nu. Det er lige præcis det vi har gjort, med listerne over top 10 julegaver til børn ovenfor. Vi har researched og fundet ud af præcis hvad der er populært lige nu, og dermed hvad der udgør de bedste julegaver til børn i år. Med andre ord, julegaveideerne overfor, er lige nøjagtigt det som mange børn ønsker sig til jul.

 

Årets største julegavehit til børn 2020

Det er svært at sætte en finger på én julegave som er det største julegavehit. Børn har forskellige interesser, og hvad der er yndlingsjulegaven for en, er ikke nødvendigvis den samme for en anden. Der er dog et produkt, som vi med ro i maven kan give titlen som årets største julegavehit 2020. Den længe ventede Playstation 5 kommer nemlig ud i slutningen af året, og den vil uden tvivl stå på de fleste børns ønskeseddel til jul. Her hos Geniale Gaver, er vi sikre på, at både drenge og piger drømmer om at finde deres nye Playstation 5 mellem pakkerne under juletræet d. 24 december. Derfor får den titlen, som årets julegavehit 2020.

Du kan finde Playstation 5 længere oppe på listen over top 10 julegaver til børn 10 år+, eller du kan finde den her.

Denne artikel er anmeldt af Lasse M. Larsen (5/5)
5/5