Nem gaveoversigt med over 4000+ geniale gaveideer

Kun troværdige danske webshops som forhandlere

Hurtig og billig/gratis levering direkte til din adresse

Top 25 julegaver til ham 2020 - årets julegavehits til mænd

Top 25 Julegaver Til Ham 2020 – Årets Julegavehits Til Mænd

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på whatsapp
WhatsApp
Del på email
Email

Nu det jul igen, og nu det jul igen, og julen varer lig’ til påske! Måske varer julen ikke lige til påske, men den starter allerede i november. I hvert fald hvis vi snakker julegave indkøb, og dem er der mange af. Udover selve julegaverne der skal under juletræet, skal der også købes adventsgaver til ham (hvis i har aftalt at købe det til hinanden). Dertil er der mandelgaven til juleaften, og måske skal han også have en julekalender til voksne?

Det er tidskrævende både at finde på julegaveideerne, og efterfølgende at storme butikkerne for at købe julegaverne. Men bare rolig – det er der råd for.

  

Køb dine julegaver til ham online

Med alle de julegaveindkøb, er det langt mere sparsommeligt at købe dine julegaver til ham online. Det sparer dig både tid og penge. Ofte er det billigere at købe gaver online, frem for i fysiske butikker. Dertil sparer du en masse tid og stress, da du ikke skal rende rundt i storcenteret eller gågaden og være på gavejagt. I stedet kan du få dem sendt lige til døren. Nemmere bliver det ikke!

Med hensyn til julegaveideer til ham, så slipper du også for at bekymre dig om dem. Vi har nemlig samlet en liste med top 25 julegaver til ham 2020. Her finder du alle de største julegavehits til mænd i år, baseret på popularitet, bestsellere samt hvad der trender lige nu. En samling af alle de bedste ideer til julegaver til ham, som står på mænds ønskeliste til jul. Der er både fede, personlige, billige, store, små og fede julegaver til mænd – noget for en hver smag.

Yderligere har vi givet vores bud på de ultimativt bedste julegaver til ham 2020. Vi har nomineret 8 julegaveideer til ham, som vi mener bliver de absolut største julegavehits. Dem har vi dedikeret hver deres pris. Du kan hoppe direkte til dem her:

Se Top 25 julegaver til ham 2020 – årets julegavehits til mænd nedenfor, og sæt gavejagten i gang. Den er fyldt med de bedste mande julegaver. Men skynd dig! Hvis du vil sikre dig den helt rigtige julegave til ham, og der er et produkt du finder interessant, så slå til. Julegaveideerne her på listen er den absolutte elite af populære julegaveideer til mænd i år. Det betyder at mange af dem højst sandsynligt bliver udsolgt hurtigt. Se også Top 25 julegaver til hende 2020. God fornøjelse og god jul!

Indholdsfortegnelse over Top 10 Julegaver Til Ham

Top 25 Julegaver Til Mænd 2020

Massagepistol + Rejsetaske

Massagepistolen er et af de bedste julegaver til ham 2020. De har været virkelig populære hele året, og vil uden tvivl blive et af de helt store julegavehits til mænd i år. Her har du en af de bedste på markedet. Massagepistolen kan give massage med 20 forskellige hastigheder, og kan hjælpe både ham som dyrker sport, træner og har smerter generelt. Læs hvordan massagepistolen virker via linket.

Garmin Forerunner 45 Sportsur

Garmin Forerunner 45 sportsuret er et af de mest populære sportsure 2020. Det bliver uden tvivl også et at de helt store julegaveønsker hos mænd i år. Sportsuret er perfekt til daglige løbeture såvel som hård træning. Det geniale smartwatch har både pulsmåler, GPS og en masse andre smarte funktioner. En af de gode julegaver til ham, som mange håber at finde under juletræet.

Icepeak Vance Jakke Til Mænd

Icepeak Vance jakken er en af Sportmasters mest populære jakker til mænd, og en af deres bestsellere. Derfor bliver det højst sandsynligt også en af de mest populære julegaver til ham 2020. En super fed jakke, som er let og blød, men samtidig varmeisoleret med fiberfyld. Hætten er justerbar og aftagelig. En sikker vinder julegave i år, tilmed til en vanvittig god pris!

Pizzaovn Til Bordet

Elsker han pizza? Gør du? Selvfølgelig gør i det! Denne smarte pizzaovn til bordet, er den perfekte julegave til manden der har alt. På kun 10 min. kan i nemt bage jeres egne gode pizzaer. Den har keramisk bagesten og dobbelt varmeelement, som giver pizzaen en super sprød bund. Uden tvivl en af de fedeste julegaver til ham 2020!

Plakater og Canvas Fra PAPAPAPA

Hvis du er på udkig efter en god, men anderledes julegave til ham, er kunst i form af plakater og canvas billeder til boligindretningen, en super gode gaveide. Se de mest populære kunstværker fra PAPAPA via linket. Der er masser af flotte og dekorative plakater og canvas, alle i dansk design. En af de fedeste julegaver til mænd 2020!

Key Multitool i Metalæske

Kan du huske det populære kort-multitool? Nøgle multitool er det nye! Dette key multitool fra Gentlemen’s Hardware er lavet i rustfrit stål og passer perfekt i en nøglering. Indeholder hele 14 forskellige stykker værktøj. Bl.a. øloplukker, skuetrækker og lineal. En af de små julegaver til ham som passer perfekt som en lille ekstra gave. Bliver uden tvivl en populær julegave til mænd 2020, så skynd dig at købe en inden de bliver udsolgt!

Casper Christensen Selvbiografi

Casper Christensens selvbiografi af forfatteren Martin Kongstad. Læs spændende fortællinger om den vilde karrierer, om kærlighed, skilsmisser, sjove anekdoter og vanvittige skandaler. En af de fede julegaver til ham 2020, som en hver mand der læser vil elske at finde under juletræet.

Alt i En Bodytrimmer Pro Fra WAHL

I denne smart bodytrimmer pro fra WAHL, får du en 4-i-1 trimmer som sikre et perfekt veltrimmet look. Du kan nemt trimme både skægget og kropsbehøring med de forskellige hoveder. Dertil medfølger der kam og stander. Alt sammen til en vanvittig god pris! En af de både gode og billige julegaver til ham, som de fleste mænd vil elske at modtage.

Delonghi Espressomaskine

Delonghi espressonmaskinen er en fuldautomatisk espressomaskine i høj kvalitet, som brygger en aromafyldt kaffe. Den er både espressomaskine testvinder og bestseller. Med andre ord den bedste espressomaskine til prisen på markedet. Med espressomaskiners stigende popularitet, bliver det med garanti et af de store julegavehits til mænd 2020. En af de bedste julegaver til ham som elsker kaffe! 

Tommy Hilfiger Duffle Bag

Den smarte modern duffle bag er en nyhed fra Tommy Hilfiger. Tasken er af super lækker kvalitet og i et elegant og moderne look. Den lækre taske kan bruges både til hverdag, weekendture og som carry on. En taske som uden tvivl vil være at finde på mange mænds ønskeliste til jul i år, og alt i alt en af de bedste julegaveideer til manden med stil. Giv den i julegave til manden i dit liv – et sikkert hit!

Gofast El-Løbehjul GX4

Elektriske løbehjul er hurtigt blevet super populære i Danmark, efter at de er blevet lovlige. De gør det utrolig nemt at komme fra A til B. Deres stigende popularitet, betyder også at det står på mange mænds ønskeseddel til jul i år. Det bliver uden tvivl en af de helt store julegavehits til ham 2020. Gofast el-løbehjulet er det perfekte løbehjul at vælge – god kvalitet til en rigtig god pris, og så er det lovligt.

Whiskeysæt - Karrafel Med 4 Whiskeyglas Gaveæske

På udkig efter en julegave til ham som elsker whiskey? I dette whiskeysæt som hedder ”Krystal”, får du en karrafel med 4 whiskeyglas i gaveæske. Et super flot sæt til en rigtig god pris. Perfekt julegaveide til ham som godt kan lide en god whiskey. Sættet vil uden tvivl pynte i barskabet, eller på bordet. 

Weber Connect Smart Grill

Weber connect er et af Webers helt store nyheder i år. Den smarte grill gadget er ikke kun et grilltermometer, men en grill guide, til hvordan du griller det bedste køb. Weber connect fortæller dig nemlig præcis hvornår kødet er klar, direkte på din mobil. Hvis du leder efter fede julegaver til mænd som elsker at grille, så er Weber Connect en af de absolut bedste gaveideer til ham 2020.

Barbersæt - Njord DE Safety Razor Set

Njord DE safety razor barbersættet, indeholder både skraber, børste, blade, shaving soap, en skål, stander og en flot toilettaske. Alt sammen i en samlet pakke. En af de super gode julegaver til ham som sætter pris på en tæt barberet skæg. Der er barbergrej til en værdi af 994,90 kr., så der er masser af penge at spare!

Parfume Giorgio Armani Acqua di Gio 100ml.

Giorgio Armani Acqua di Gio er en af de mest populære parfumer til mænd blandt kvinder. Samtidig er det en bestseller hos mange forhandlere. Parfumer er altid populære julegaver til mænd. Acqua di Gio parfumen vil med garanti blive et af de store julegavehit til mænd 2020. En af de personlige julegaver til manden i dit liv, han vil takke dig for.

Exentri Pung og Kortholder i Sort

Exentri pung og kortholder er det perfekte alternativ til en almindelig pung. Her har du nemlig både pung og kortholder i en. Den kan rumme hele 7 kort, men fylder stadig meget lidt. Den smarte pung er en klar bestseller, og en af de bedste ideer til julegaver til ham 2020. Den vil med garanti være på mange mænds juleønskeliste! 

Elektrisk Skægbørste

Leder du efter julegave til en flot fyr med skæg? Den elektriske skægbørste fra Efalock giver varme, og får skægget til at stå helt perfekt ved at rette det ud. Den slider ikke på skægget som en almindelig børste, og giver samtidig en behagelig massage. Kan også bruges til håret. En af de fede julegaver til ham med skæg, som han med garanti vil elske.

JBS Badekåbe

Hvem har ikke drømt om at have en blød, varm morgenkåbe i den kolde december måned? JBS badekåben er lavet i 100% bomuld, hvilket gør den super lækker og blød. Fås i grå, sort eller blå. En af de gode julegaver til manden i dit liv, som han helt sikkert vil elske at finde under juletræet juleaften. Uanset om den står på hans ønskeseddel eller ej.

Timberland Vinterstøvler

Den klassike Timberland vinterstøvle har på et eller andet tidspunkt stået på alle mænds ønskeseddel. Hvilket bedre tidspunkt at give dem i gave på, end juleaften hvor vinteren har godt fat i Danmark? Timberland støvler er hvert år et stort julegavehit. Det vil uden tvivl også være tilfældet i år, og være en af de bedste julegaver til ham 2020.

Kvalitets Knivsæt fra ONYX

Her er den perfekte julegave til ham som elsker at stå i køkkenet. ONYX knivene er fremstillet i patenteret hybrid keramisk stål, og er nogle af de bedste køkkenknive der nogensinde er lavet. Materialet gør både at kvinene holdes skarpe i lang tid, samt giver dem en lang levetid. En af de bedste julegaveideer til mesterkokken.

Flotte Urbokse

Mange mænd går med ur, og har også flere af dem. Men har manden du leder efter julegave til, også en flot urboks at opbevare hans ure i? Overrask ham med en flot urboks – en julegave som han garanteret ikke regnede med at få, men stadig har brug for og vil elske. Urbokse bliver mere og mere solgt, og vil også være en af de julegaver til mænd, som bliver et hit i julen 2020.

Performance Jeans - Bland Selv 2 stk.

Disse performance jeans, er både let bevægelige og super komfortable. De har en god moderigtig pasform og er en bestseller med rigtig gode anmeldelser. Her kan du vælge 2 stk. til en vanvittig god pris. Hvis du leder efter billige julegaver til ham, hvor du samtidig får masser af værdi for pengene, så er de 2 performance jeans et oplagt valg.

Peak Performance Unified Parka Vinterjakke

Denne fede vinterjakke fra Peak Performance er en af Sportmasters mest populære vinterjakker til mænd, og ikke uden grund. Vinterjakken er super lækker og kan holde varmen selv i utroligt koldt vejr. Vinterjakken som alle mænd drømmer om at få juleaften, og uden tvivl en af de bedste ideer til julegaver til mænd 2020.

Njord In Your Face! Ansigtssæt

Den moderne mand med god stil, går op i sig selv og personlig pleje. Her er det perfekte ansigtssæt til mænd, tilmed til en super skarp pris. Du får Njord face wash (150ml), Njord face scrub (150ml) og Njord moisturiser (100ml) i sættet. Sættet har en værdi af 477 kr. En af de bedste personlige julegaver til ham der går op i personlig pleje.

Massagestole

Disse luksus massagestole er måske ikke årets største julegavhit, men er uden tvivl på de fleste mænds ønskeseddel, og de har skrevet det ned på listen eller ej. Massagestolene er af højeste kvalitet og bruger den nyeste teknologi, 2D, 3D og 4D massage. Udover at give vanvittig god massage, er de også gode til ondt i ryggen. En af de mest eksklusive julegaver til manden i dit liv. En julegave han helt sikkert aldrig vil glemme!

De bedste julegaver til ham 2020

Vi har her givet vores bud på de absolut bedste julegaver til ham 2020, delt op i 8 forskellige kategorier. Julegaveideerne du ser her er eliten af gode julegaver til mænd. Det er de produkter vi mener bliver de absolut største hits, og kommer til at stå på rigtig mange mænd ønskeliste til julen 2020.

Mande julegaverne er blevet dedikeret hver deres respektive badge, i forhold til hvilken type gave det er. De forskellige badges er givet ud fra hvad der trender lige nu, popularitet og bestsellere fra de danske webshops. Dertil er prisen på hvad produktet koster også en faktor. På den måder, er du sikret at du gør det absolut bedste køb, og får dine julegaver til den bedst mulige pris.

Den ultimativt bedste julegave til ham 2020

Massagepistol med rejsetaske og 4 hoveder

Den næst bedste julegave til ham 2020

Garmin Forerunner 45 sportsur

Den bedste julegave til mænd til prisen

Icepeak Vance jakke til mænd

Den bedste julegave til manden der har alt

Pizzaovn til bordet med keramisk bagesten

Den fedeste julegave til mænd 2020

PAPAPAPA plakater og canvas billeder

Den bedste ekstra lille julegave til ham

Key multitool fra Gentlemen's Hardware

Den bedste julegave til ham under 200 kr.

Casper Christensens Selvbiografi

Den bedste julegave til ham under 500 kr.

Alt i En Bodytrimmer Pro Fra WAHL

Det Geniale Nyhedsbrev

Modtag nye gaveideer op til mærkedage og anledninger som mors dag og jul

Hans ønskeliste til jul – har han en?

De fleste mænd er ikke gode til at skrive ønskeseddel til jul. Det er ikke ligesom med julegaver til børn, hvor der ofte er meterlange ønskelister. Ofte er de faktisk slet ikke særligt gode, til at vide hvad de ønsker sig. Og hvis de har julegaveønsker, er det tit få og begrænset. Du har sikker ofte hørt din mand eller kæreste spørge ’’hvad skal jeg ønske mig?’’. Hvis han ikke selv har svaret på spørgsmålet, og du ikke har svaret, så bare rolig – vi har svaret. Om ikke andet har vi i hvert fald svaret på, hvad rigtig mange danske mænd ønsker sig til jul. Nemlig den udførlige liste over top 25 julegaver til ham 2020. Mon ikke ham du er på udkig efter julegave til, kan skrive mindst et par stykker af julegaveideerne på hans ønskeliste til jul? Selvfølgelig kan han det, der er nemlig julegaveønsker for en hver smag!

 

Hvad giver jeg ham hvis han ingen juleønsker har?

Du har spurgt ham flere gange i løbet af både oktober, november og december. ’’Hvad ønsker du dig til jul?’’ Intet svar. ’’Har du virkelige ingen juleønsker, skat?’’. Her er hans svar ofte: ’’Det ved jeg ikke’’ eller ’’jeg tænker lige over det’’. Det er skruen uden ende. Du forsøger efterfølgende selv at lede efter inspiration og gode julegaveideer til ham, på diverse webshops og i butikker. Men der er overvældende mange valg, og du ved ikke om det egentlig er noget han rigtig ønsker sig. Hvad giver du manden i sådan en situation? Skal du bare vælge det klassiske par underbukser og en sort t-shirt? Nej. Du kan sagtens være meget mere kreativ end det.

 

Sådan får du inspiration til ideer til julegaver til ham

Først kan du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvilken type julegaver vil jeg give ham? Skal det være personlige julegaver til ham? Sjove, romantiske, billige gaver? Når du har fundet ud af hvilken type julegave han skal have, har du allerede et bedre grundlag at gå ud fra.
  • Hvad er hans interesser og hobbyer? Er han til gadgets, sport, gaming, eller noget helt fjerde? Er han ’’manden der har alt typen’’ eller går han meget op i tøj og mode? En julegave som han kan bruge i hans hobby er altid et hit – også selvom den ikke står på hans ønskeliste.
  • Hvad mangler han? Mangler han en ny lækker parfume, en varm vinterjakke eller måske en ny trimmer? Find ud af hvad han mangler, måske ved han det ikke engang selv. Det gør bare overraskelsen endnu bedre. Praktiske julegaver er altid en sikker vinder hos mænd.
  • Hvilken prisklasse skal julegaven til ham være i? Skal du det være den helt store julegave han husker for livet? Den helt dyre til flere tusinde kroner? Eller skal det være en af de små julegaver til ham, han skal åbne først juleaften? Hvis du sætter et ca. budget for din julegave, har du allerede en meget bedre ide om hvad du kan give ham.

Svar på ovenstående spørgsmål og gør dig overvejelser omkring det. Efterfølgende har du med garanti allerede en bedre ide om, hvad den helt rigtige julegave til ham skal være i år.

 

Gode mande julegaver til manden i dit liv

Søger du inspiration til gode mande julegaver til manden i dit liv? Manden i dit liv er et vidt begreb. Det kan både være din mand/kæreste, far, bror, bedstefar eller sågar en god ven. Men det er ikke altid den samme type julegave man giver de forskellige mænd hver i sær. F.eks. vil en romantisk julegave til kæresten være god, mens det til din far vil være mere oplagt med en praktisk julegave.

 

Gode julegaver til kæresten og manden

Gode julegaver til kæresten/manden, kan være i en bred vifte af kategorier. Både personlige, romantiske, praktiske og endda sjove gaver til ham. Her er et par gode ideer til julegaver til kæresten/manden:

Massagepistol – Massagepistoler er på rekordtid blevet utroligt populære, og de mænd kan bruge dem. De hjælper nemlig både på musklerne efter træning og sport, men også til folk som har muskelsmerter generelt. Massagepistolen er en af de bedste julegaver du kan give din kæreste eller mand til jul i år.

Sportsur/smartwatch – Hvis han dyrker sport, træner eller går op i sundhed generelt, er et sportsur en super god julegave. På listen har vi selvfølgelig inddraget et af de mest populære sportsure 2020, et Garmin Forerunner 45 smartwatch.

Vintertøj – Det er oplagt at give vintertøj i julegave, da det passer perfekt til sæsonen og det kolde danske vejr. Giv f.eks. et par fede Timberland vinterstøvler eller en vinterjakke fra Peak Performance. På listen har vi samlet nogle af de bedste sælgende jakker 2020, så hvis du er i tvivl hvilken jakke du skal købe til ham, kan du roligt vælge en af dem.

 

Den helt rigtige julegave til far

Hvis der er en mand som er sværere at finde julegave til en sin kæreste eller mand, er det ens far. Men bare rolig, der er masser af gode julegaveideer til fædre på vores top 25 liste. Her er et par stykker af dem:

Whiskeysæt – Nyder din far i ny og næ en god whiskey? Hvorfor så ikke give ham et whiskeysæt som indeholder både karaffel 4 whiskeyglas. Så kan han nyde sin whiskey med stil, plus sættet er utroligt dekorativt at have stående fremme.

Massagepistol – Vi kommer ikke udenom, at en massagepistol også er en fantastisk julegave til fædre. Efterhånden som fædre kommer op i årene kan musklerne begynde at blive ømme. Det gælder både kontorarbejde såvel som fysiske jobs. En massagepistol er derfor en super god julegaveide, og måske endda den bedste julegave til fædre overhovedet.

Weber connect smart grilling – Kan din far lide at grille? Så er det nyeste store hit fra Weber helt sikkert en af de bedste julegaveideer til ham. Grilltermometeret der gør at du kan grille det perfekte stykke kød. Hvis det ikke allerede er på din fars ønskeseddel, som kommer det når han hører om det.

 

Gode julegaveideer til bror

Hvad skal jeg give min bror i julegave? Det spørgsmål behøver du ikke spekulere meget mere på – du får nemlig svaret lige her:

Pizzaovn til bordet – Hvem elsker ikke pizza? Din bror gør helt sikkert. En pizzaovn er både en super god og sjove julegave til ham. Pizzaovnen vi har på listen lavet ualmindeligt gode og sprøde pizzaer. Uden tvivl en af de bedste julegaver til brødre vi har på listen.

Fede plakater og billede – Et fedt billede til værelset, lejligheden eller huset er en super god julegaveide. På listen har vi inddraget nogle af de mest populære plakater og billeder fra PAPAPA. Absolut en af de fede julegaver til din bror han vil elske at modtage.

Njord ansigtssæt – Det kan nogle gange være farligt at give personlig pleje produkter i julegave til folk. Men ikke til din bror – der behøver ikke at blive lagt fingre i mellem. Derfor at et ansigtssæt med face wash, scrub og moisturiser helt okay at give i gave til din bror, og måske er det endda en af de bedste julegaveideer til ham.

 

Julegaver til morfar og farfar

Morfar, farfar, bedstefar – kært barn(?) har mange navne. Hvad skal du give i julegave til din morfar? Hvad er i det hele taget gode julegaveideer til ham generelt? Vi giver vores bud her:

Urboks – Din morfar har sikkert samlet flere ure i løbet af hans tid. Men har han en flot urboks at putte dem i? Urboksen er ofte en overset julegaveide, da de fleste går med at give det egentlige ur. En urboks er dog en super god julegaveide til morfar, netop fordi han sikkert ikke har en, og måske slet ikke har tænkt på det.

Kaffemaskine – Hvis din farfar er ligesom min, så drikker han kaffe. Men har du lagt mærke til at mange ældre mennesker stadig bruge den gamle metode med elkedel, tragt og kaffefilter? Det er på tide at opgradere til en ordentlig kaffemaskine. Og når han har vendt sig til at bruge den, vil han med garanti elske den. Vi har fundet en af de absolut bedste kaffemaskiner til prisen, og inddraget den på listen overfor.

Massagepistol – Massagepistolen er perfekt til at bearbejde ømme muskler og sætte gang i blodomløbet, både for unge og ældre. En julegaveide som din bedstefar ikke har tænkt på, men som med garanti bliver en af de bedste julegaver han får i år.

For endnu flere gode julegaveideer til morfar, farfar og bedstefar, tjek de bedste julegaver til bedsteforældre.

Julegaver Til Ham FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad giver man i julegave til mænd?

Du kan give alt fra en lille julegave som en nøglering, til en stor og eksklusive julegave som en massagestol, og alt midt i mellem. Hvis du vil have inspiration til gode julegaveideer til mænd, bør du tjekke listen over top 25 julegaver til ham 2020. Her har vi samlet de mest populære julegaveideer til mænd, som vi mener bliver de største julegaveønsker i år.

Hvad er de mest populære julegaver til ham?

De mest populære julegaver til mænd, er tøj, ure og parfumer. Vi spår dog, at massagepistoler bliver det helt store julegavehit i år. Det er samtidig en perfekt julegaveide, hvis du vil tænke lidt ud af boksen og give en anderledes julegave til ham.

Hvor meget giver man for i julegave?

Der er ikke nogen regel eller retningslinje for, hvor meget du skal give for i julegave. Som du nok har hørt tusinde gange før – det er tanken der tæller. Det der er vigtigt, er at det passer til dit budget. Derudover er det god stil, at give for ca. det samme beløb, som du modtager julegave for af personen. Det beløb kan evt. aftales på forhånd.

Denne artikel er anmeldt af Claus Winther (5/5)
5/5

Få 10% rabat på din oplevelsesgave!

Find din oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, og få en 10% rabatkode ved at tilmelde deres nyhedsbrev i dag!

Vælg mellem fede oplevelser og lækre ophold.